Phemex Exchange Review: Teljes útmutató

Az új kriptovaluta-cserék esetében a játékot egyre nehezebb játszani: a régebbi, jól bevált cseréket mind a felhasználók, mind az iparág nagyközönsége nagyra tartja, míg az intézményi háttérrel rendelkezők legitimebbnek tűnnek az űrbe érkezők számára. . Ez azonban nem állt fenn Phemex megalakulása óta kevesebb mint fél év alatt visszatért a virágzástól.

A nulla díjas megközelítéstől az állandó innovációig a tőzsde mindent megtesz annak érdekében, hogy helyet foglaljon el a legmagasabb helyen – és ha a múltbeli teljesítmény jelzi a jövőt, akkor a Phemex biztosan háztartási névvé válik a kriptóban az elkövetkező években.

Phemex Exchange

Phemex Exchange Zero díjak azonnali kereskedésért

Sok tőzsde küzd azért, hogy találjon valamit, ami megkülönbözteti őket másoktól, hogy megtalálják saját résüket. A Phemex nyilvánvalóan, de soha nem látott módon közelíti meg ezt a kérdést: nulla díjas spot kereskedést kínálnak prémium tagsági modellen belül, mind a webes platformján, mind a natív alkalmazásán belül. Míg a legjobb kriptovaluta-tőzsdék közül néhány versenyképes díjakat kínál, és sokan csak szimbolikus díjat számítanak fel, a Phemex ezt új szintre emelte.

Phemex díjak

Számos módja van annak, hogy a felhasználó prémium tagságot szerezzen, hogy hozzáférjen díjakhoz és egyéb jutalmakhoz, például a feltételes megrendelésekhez, amelyek különösen hasznosak a veterán kereskedők számára, akiknek van egy tervük arra, hogyan közelítsék meg ügyleteiket, és nem korlátozzák a kivonásokat, amelyek óránként végezhető. Kezdetnek megnézheti, hogy Prémium Önnek való elsődleges célja, hogy egy barátja, aki már Premium felhasználó, kipróbálja a funkciót az „Ajándék” opción keresztül. Alternatív megoldásként a következő lépéseket követve 30 napos próbaverziót kaphat:

  • Barát meghívása a cserére saját hivatkozási kódja révén
  • Tegyen legalább 0,02 BTC betétet, és
  • Végezzen el egy legalább 1000 USD értékű BTC / USD tranzakciót.

Fontos megjegyezni, hogy a próbaidőszak nem kínálja fel a teljes Premium-előfizetés összes lehetőségét, például az óránkénti visszavonásokat és az elállási korlátok hiányát, valamint a feltételes megrendeléseket. Ez még mindig jelentős előrelépés a szokásos kereskedési profilhoz képest, amely egyáltalán nem kínál azonnali kereskedést – csak a szerződéses kereskedést, amely bizonyos díjakat számít fel (0,075% -os Taker és 0,025% Maker díja).

Azok számára, akiknek nincsenek barátaik, hogy ajándékba adják nekik a próbaverziót, és / vagy nem akarják elvégezni a fent említett lépéseket, továbbra is lehetőségük van Premium tagság megvásárlására. USDT-ben fizetve egy hónapos tagság 9,99 USD-ba kerül, 90 nap 19,99 USD-ért áll rendelkezésre, az egész éves hozzáférés pedig 69,99 USD-ért a tiéd. Ez megválaszolja azokat a kérdéseket is, hogy a Phemex miként képes felajánlani nulla díjas spot kereskedést: sok más tőzsdétől eltérően a díjak egyszerűen nem teszik ki üzleti modelljük többségét. Bár minden kereskedőt szívesen látnak a tőzsdén, ez leginkább tapasztalt kereskedőkre irányul, akik tudják, mire van szükségük, és felismerik a viszonylag alacsony ár megfizetésének előnyeit, hogy hozzáférjenek a Phemex által kínált összes lehetőséghez..

A Phemex egyéb figyelemre méltó tulajdonságai

Fent említett, Phemex felszámol bizonyos díjakat – készítői és felvevői díjakat (0,025%, illetve 0,075%), amelyek minden tőzsdén megtalálhatók. A magasabb felvételi díj oka az, hogy a Phemex arra ösztönzi a felhasználókat, hogy töltsék ki a rendelési könyveket, biztosítva ezzel a tőzsde nagyobb likviditását..

Egy másik fontos díj az úgynevezett „dinamikus finanszírozási díj” – egy viszonylag gyakori díj számos kriptográf származékos tőzsdén, de nem feltétlenül érti minden résztvevő. A hosszú vagy a rövid pozíciók birtokosainak (akik azt remélik, hogy az eszköz értéke növekedni fog, vagy azoknak, akik ennek ellenkezőjét remélik) közvetlenül fizetik a „finanszírozási rátát”, amely lehet pozitív vagy negatív értékű, vagyis vagy nyerhet vagy pénzt veszít. A csere ezt a díjat nyolc óránként számolja fel. Ez azt jelenti, hogy nyolc óránként – negatív finanszírozási ráta esetén – a rövid szerződések birtokosai a hosszú szerződések birtokosainak a pozíciójuk bizonyos százalékát fizetik.

Az alszámlák szintén a platform részét képezik, lehetővé téve a különböző kereskedési stratégiák elkülönítését ugyanazon kereskedő részéről. Szabadon átutalhatja pénzeszközeit az alszámlák között, sőt kereskedési botokat is alkalmazhat bizonyos korlátok között, lehetővé téve a kevésbé befektetett megközelítést.

Végül, de nem utolsósorban, a Phemex egy akár 72 USD összegű üdvözlő bónuszt is kínál bónusz alapokba, amelyeket különféle tevékenységekhez lehet felhasználni. A bónusz három részre oszlik: 2 USD, amelyet regisztrációkor kap, 10 USD, miután teljesítette a közösségi média követelményeit (például követi a Twitteren és retweeteli), és egy további 60 USD finanszírozási bónusz, amely 0,2 BTC vagy 1500 USD egyetlen betétként az új számlájára.

Konzisztens növekedés, amely állandó minőséget mutat


De honnan származik ez a csere? Ha az elmúlt fél évben nem követte a kriptovalutával kapcsolatos híreket, akkor lehet, hogy teljesen hiányolta a létezésüket. A Phemex 2019. november 25-én indult Szingapúrban, és hat különböző nyelvet támogat: angol, orosz, spanyol, japán, koreai és kínai. Maga a név a görög hírességek és hírnevek görög istennője, a Pheme és a MEX, vagyis a merkantile csere.

Nyolc korábbi Morgan Stanley ügyvezető vezeti, több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik a nagyfrekvenciás technológia szállításában. Vezérigazgatójuk, Jack Tao korábban a Morgan Stanley Benchmark Execution Strategies (BXS) csapatát vezette, amelynek feladata több eszközosztályra vonatkozó elektronikus kereskedési stratégiák kiépítése és bevezetése globálisan. A kereskedési rendszer építésze, Yang Du korábban a hongkongi tőzsdék és klírerek rendszerépítésze volt, míg a vállalat marketing vezetője, Cecilia Wang hét évig a J.C.Moritz befektetési tanácsadó cég vezérigazgatója volt..

A csapat lenyűgöző hátterét szem előtt tartva talán nem meglepő, hogy a Phemex viszonylag ismeretlentől a CoinMarketCap-on a 10 legfontosabb kriptovaluta-származékos tőzsde egyikéig származtatott származékos tőzsdékig, valamint gyorsan vált 2020-ban a leggyorsabban növekvő tőzsdévé. megcélzott közönség, aki évek óta dolgozik egy hagyományosabb pénzügyi piacon, és tudja, hogyan lehet hozzájuk vonzani azáltal, hogy gondoskodnak minden igényükről – különösen azokról, akiket esetleg nem ismernek magukról.

Hogyan számol a Phemex a felhasználói igényekkel

A Phemex egyelőre hat kriptovaluta kereskedési párral kínál, a mennyiségük döntő többségét a BTC / USD adja – bár mások is érdeklődést váltanak ki felhasználói bázisuk körében. A különböző párok közötti kereskedési volumen összehasonlításakor azonban a tőzsde fiatalságát is szem előtt kell tartani: 2019-es megalakulása óta, amikor három már támogatott kereskedési párral indult, irigylésre méltó gyorsasággal újakat adott hozzá. Ráadásul olyat is kínál, amelyet a kriptopénzek világában nem gyakran látnak: egy nem kriptográfiai eszközt, a GOLD / USD kereskedési párost..

Ahogy a neve is mutatja, a GOLD / USD aranyhoz van kötve és nominális USD-ben kerül elszámolásra, az árat több különböző index kombinációja határozza meg. Ez a díjak hiányától eltekintve még egy másik módja annak, hogy a Phemex gondoskodik a felhasználóikról, mivel ezt a kereskedési párt fedezetként indították el a kriptovaluta térben rejlő volatilitás ellen. A tőzsde további, nem kriptovaluta-kereskedési párok ígéretét is ígéri, ami egy érdekes eszközkeveréket eredményez, amely biztosan kielégíti majd mind a hagyományos befektetőket, akik csak kipróbálják magukat a kriptográfia kereskedelmében, mind a viharvert kriptográfokkal.

Összehasonlító áttekintés: Phemex vs egyéb tőzsdék

Honlapján a Phemex azt állítja, hogy két legnagyobb versenytársa a BitMEX és a Bitfinex. Míg a készítő és az átvevő díja megegyezik a BitMEX-en levőkkel, a Bitfinex lényegesen drágább, mint mindkettő. A BitMEX-nek azonban nincs natív mobilalkalmazása, amelyet mind a Phemex, mind a Bitfinex meg is tesz. A Phemexnek és a BitMEX-nek is van egy jelentős hátránya a Bitfinex-hez képest: csak a Bitcoin betéteket támogatják, míg a Bitfinex a Bitcoint, a különféle altcoinokat, valamint a fiat betéteket. A Phemex azonban mind a BTC-ben, mind az USD-ben kínál elszámolást, amit a BitMEX csak BTC-ben, a Bitfinex pedig csak USDT-ben. Ettől eltekintve a három csere rendkívül hasonlít egymásra – a köztük lévő különbségek vitathatatlanul személyes preferenciák kérdése.

Összességében, ha komoly kereskedést keres a hagyományos piacok által kínált professzionalizmus tartományában, a nagy sebesség, a biztonság és a megbízhatóság mellett, a Phemex az Ön számára.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map