Sportfogadás kriptovalutával

Az olyan kriptovaluták, mint a Bitcoin, a Litecoin és az Ethereum, teljesen megváltoztatták a sportfogadás működését – és függetlenül attól, hogy az alacsonyabb tranzakciós díjak, a gyorsabb fizetések vagy a megnövekedett névtelenség az online fizetéssel jár, egyértelmű, hogy kriptográfia és sportfogadás természetes illeszkedés. Ebben a bejegyzésben megvizsgáljuk a kriptopénzek iparának megváltoztatásának néhány fő módját.

Könnyebb, gyorsabb és biztonságosabb fizetés

Képzeljük el, hogy betétet fizet egy hagyományos online sportfogadási oldalon. Tegyük fel, hogy az érvelés kedvéért betéti vagy hitelkártyát fog használni a befizetéshez. Miután kiválasztotta a befizetni kívánt összeget, meg kell adnia a hosszú kártya számát. Következik a lejárati idő, végül a CVV a kártya hátuljáról. Lásd a problémát?

Ez sok információ egy online szerencsejátékkal foglalkozó webhely megadásához – és függetlenül attól, hogy teljesen megbízik-e egy bukmékerben, vagy sem, mindig van ilyen mértékű „biztonságos”, amikor ilyen befizetéseket hajt végre.

Ha kriptovalutát használsz befizetéshez, ez egy teljesen más labdajáték. Ahelyett, hogy bizalmas fizetési módjaival kapcsolatos információkat megadna a sportfogadással foglalkozó webhelyen, csak annyit kell tennie, hogy átmásolja a kriptovaluta pénztárca címét, és elküldi nekik azt a pénznemet, amelybe befizetne. Pár percen belül a befizetés megjelenik a fogadóirodák háttérrendszerében, és azonnal megkezdheti a fogadásokat!

A másik fontos előnye kriptopénzek használata online fogadási webhelyeken az, hogy nincsenek középső férfiak, amikor fizetsz. Például, ha online fizet fizet betéti és hitelkártyákkal, a VISA vagy a MasterCard jár a „középső emberként” a tranzakciók között. Nemcsak képesek blokkolni a fizetést (ha kormányzati szervek utasítják), de meglehetősen jelentős díjat is vállalhatnak. Az online szerencsejátékokkal foglalkozó webhelyek többsége 1–4% -ot fizet minden egyes kártyatranzakció után, és ahogy el lehet képzelni, ez a díj átkerül a játékosokra. Megkérhetik, hogy fizesse be a díjat, vagy láthatja, hogy a fogadóiroda kisebb és ritkább bónuszokat kínál Önnek.

Új sportfogadási webhelyek

Sportfogadási weboldalak lovagláshoz

A versenypiac szinte mindig jó dolog. Amint azt a világ legtöbb iparágában tapasztaltuk, minél több vállalat lép be egy iparágba, annál jobbak a termékek – és annál alacsonyabbak az árak a fogyasztók számára. Ugyanez vonatkozik az online szerencsejátékokra is, és annyi fogadással és kaszinó oldalak online, ma jobb esélyek, jobb üdvözlő bónusz ajánlatok és jobb sportfogadási tapasztalatok vannak.

Természetesen a kriptovalutákkal számos kriptográfiai fogadási oldalt észleltünk. Ezen webhelyek közül sok csak kriptovalutákat fogad el – és ez népszerű célponttá teszi őket a szerencsejátékosok számára szerte a világon.

Vessünk egy pillantást például az 5Dimes-re. Az 5Dimes az egyik legrégebbi cryptocurrency sportfogadási webhely a bolygón, és ez volt az egyik első hely, amely lehetővé tette a játékosok számára, hogy betéteket és pénzkivételeket hajtsanak végre (és fogadjanak). A webhely forradalmasította az online szerencsejáték-ipar kriptovaluta oldalát, és erős referenciaértéket állított fel a versenytársak webhelyein, amelyeket a következő években megnyíltunk.

Ma minden eddiginél több fogadási webhely fogadja el a kriptovaluta fizetéseket, és közülük sokan új kriptókat is elkezdtek elfogadni. Például azt fogja találni, hogy használhatja a Bitcoin-t, Bitcoin Cash, Litecoin, Dodgecoin, Ethereum, Monero, Zcash és Dash.

A furfangosok „elkerülik” a kíváncsi szemeket

A kriptopénzek fejlesztésének módja miatt általában sokkal biztonságosabb alternatívát jelentenek a játékosok számára, összehasonlítva a hagyományos fizetési módokkal. Most egész Európában a játékosok számára ez általában nem jelent problémát. Vessen egy pillantást Ázsia – Kína, Fülöp-szigetek és Thaiföld – játékosaira. Ezekben az országokban köztudottan szerencsejáték-ellenes kormányok vannak, és köztudott, hogy valóban megbüntetik – és egyes esetekben – börtönbe veszik azokat, akik online fogadnak. Ez az egyik legfontosabb előnye az olyan kriptovaluták használatának, mint a Bitcoin; teljesen névtelen. Senki sem tudja nyomon követni az online szerencsejáték-számlákon történő kifizetéseket, és mindaddig, amíg betartja az alapvető biztonsági intézkedéseket, anélkül játszhat, hogy bárki tudna róla!

A kriptovaluta-szerencsejáték másik fő előnye a sportfogadási webhelyeken, hogy a tranzakciók nem jelennek meg a bankszámlakivonatokon. A betéti és hitelkártyás fizetéssel kapcsolatos fő probléma az, hogy a bankszámlakivonaton szerencsejáték-tranzakciók jelennek meg. Ez mind jó és jó – mindaddig, amíg el nem dönt, hogy jelzálogkölcsönt vagy egyéb hitelt szeretne igényelni. Az online szerencsejáték-tranzakciókat általában a potenciális hitelezők nagyon negatívnak tekintik, és sok ügyfelünk úgy találta, hogy jelzálogkölcsön iránti kérelmét egyáltalán elutasították, egyszerűen azért, mert a számláján volt néhány szerencsejáték-tranzakció.

Ez egyszerűen nem kérdés, ha kriptovalutákat használ, ezért a fokozott magánélet és biztonság mellett egyben jó módja annak, hogy a hitel tekintetében ne kapjon „fekete jelet” a neve ellen..

Következtetés

Az elmúlt 5 évben az elfogadott sportfogadások száma kriptovaluták mint a Bitcoin és a Zcash drámaian megnőtt. Most már több mint 60 online szerencsejátékkal foglalkozó webhely létezik, amelyek specializálódtak vagy elfogadják a kriptovalutát – és Ön gyors, biztonságos és problémamentes online fogadási élményt élvezhet, ha a kriptográfia használatát választja..

A Bitcoin – és más kriptovaluták – szintén könnyebben megszerezhetők, mint valaha. Több száz online kereskedési platform lehetővé teszi, hogy megvásárolja őket – és ezt választhatja készpénz, betéti és hitelkártyák, EWallets, például PayPal és Skrill használatával, és akár közvetlen banki átutalással is!

Kép forrása: Casino.org

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner