XinFin – Az Ethereum alapú finanszírozási piac

Mivel a Bitcoin elnyerte a mainstream figyelmét, sok vállalkozó arra összpontosított, hogy üzletet nyisson a kriptovaluta-iparban, más néven fintech. Az Ethereum valószínűleg a legsikeresebb altcoin volt a kifejezés bevezetésével okos szerződések . Az Ethereum intelligens szerződéseinek felhasználásával rengeteg új altcoin született – mindegyik ugyanazon az elven alapul, egy speciális rést céloz meg.

Az egyik legígéretesebb az Xinfin. A Xinfin intézményi piacot akar létrehozni az ethereum blokklánc felett azzal a céllal, hogy megoldja a pénzügyi ágazat valós problémáit. Ezenkívül azt akarják megtenni, hogy integrálják az intelligens szerződés használatát a vevők, az eladók és a finanszírozók között, azonnali fizetéseket és elszámolásokat kínálnak a natív token használatával – XDC.

A XinFin csapata négy konkrét előnyt sorolt ​​fel, amelyek különbséget tesznek bennük:

  • Piactérjük úgy van kialakítva, hogy a határokon átnyúló településeket azonnal megoldják mechanizmusuk segítségével, a natív XDC token használatával.
  • Bármilyen valós szerződést intelligens szerződések fognak feltérképezni.
  • XDC tokenjüket arra használják, hogy ösztönözzék a finanszírozókat a projektek finanszírozására
  • Saját tőzsdét akarnak kiépíteni az XDC felett, különösen azoknál a projekteknél, amelyek tőkét akarnak szerezni.

Pontosabban a figyelem felkeltette a finanszírozók időtartamát. A blokklánc érméinek akár 25% -át jutalomként / pénzvisszatérítésként jutalmazzák a finanszírozók bizonyos infrastrukturális projektek finanszírozásáért. Így a befektető motivált lesz befektetni egy bizonyos projektbe, és idővel tisztességes profitra is szert tesz. Erről a koncertről többet olvashatnak a koncertjükön vezetői összefoglaló

Alex Mathbeck-lel beszéltem az xinfin.org webhelyről, néhány, a projekttel kapcsolatos kérdésem kapcsán:

1) Mi a XinFin küldetése? 

            Az Xinfin küldetése olyan vállalati szintű blokklánc szállítása, amely valós megoldásokkal és valós tranzakciókkal oldja meg a valós problémákat. Az Xinfin XDC tokenek nagy részét olyan állami infrastrukturális projektek finanszírozására szánják, amelyek célja a felhőalapú kapcsolat a fizetésekhez és az elszámolásokhoz.

2) Bányászható-e a XinFin??

A XinFin nyilvánosan nem bányászható. A XinFin a tétbányászat igazolását használja, és hogy az Xinfinben fő csomópont legyen, van egy értékelési folyamat. A mester-csomópontok az Xinfin.org blokkláncon letétként elhelyezett XDC számán dolgoznak. Az előre bányászott XDC tokenek 90% -a letétben van, és az eredmények eljuttatásáig zárva vannak.

3) Tart-e az XinFin szervezet bármilyen mennyiségű érmét, vagy az összes érmét elosztják-e a közösség számára??

            A tokenek 20% -át az Xinfin.org alapítvány kapja, amely az Xinfin közösséget képviseli. Az Exchange Infinite, amely egy üzletközpontú szervezet, a tokenek 17% -át birtokolja, amelyeket rendszeresen értékesítenek, hogy megfeleljenek a szervezet költségigényeinek. 5% -át az ICO előtti, 5% -át ICO-ban, további 7% -át pedig a szervezet napi jövőbeni költségeinek fedezésére fordítják. Az előre kitermelt XDC tokenek 90% -át letétben tartják és zárolva vannak. amíg az eredményeket meg nem adják.

4) Van-e valami összefüggés a XinFin XDC-je és a Xedoscoin (XDC) között 2014-től?

            Az Xinfin XDC egy új Crypto-token. A XedosCoin egy megszűnt / elhalt érme, és az Xinfin.org-nak nincs kapcsolata ezzel az érmével. Jelenleg kommunikálunk a tőzsdékkel, hogy az XDC-t kiosztjuk eszközkódként az Xinfin.org XDC számára. Az XDC az eXchange végtelen fejlesztési szerződés, az Xinfin XDC vagy egyszerűen az XDC rövidítése.

Valószínűleg kíváncsi arra, hogy az XDC miért futna a saját, szétterjesztett magánhálózaton. Alapvetően csökkenteni akarják az olyan nyilvános blochainek késleltetési idejét, mint a Bitcoin, az Ethereum és a többiek, azáltal, hogy XDC-jüket egy privát, szétterjesztett hálózaton futtatják, akik architektúrája lehetővé teszi, hogy egy tranzakciót legfeljebb 5 másodperc alatt teljesítsenek [].

Abban az esetben, ha érdekel a XDC és hiszel bennük, úgy gondolom, most jó idő befektetni, mivel a teljes kínálat 5% -ával rendelkeznek az ICO előtti ajánlatként a magánbefektetők számára. Még akkor is, ha nincs nagy mennyiségű pénze, az XDC értéke 0,0003 dollár, így hosszú távú befektetéshez tökéletes. Ha a Bitcoin néhány centről 2800 dollárra, az Ethereum pedig 1 dollárról 200 dollárra vált kevesebb, mint egy év alatt, akkor biztos vagyok benne, hogy az XDC az indulás után egy év alatt elérheti a legalább 0,03 dollárt, tisztességes megtérülést biztosítva. Ha mégis befektet, ne feledje, hogy ezek csak a saját véleményem erről, és nem pénzügyi tanácsok, ezért óvatosan fektessen be. De ha türelmetlen, megtalálja a pénztárcájukat itt, lehetővé téve XDC megvásárlását a Bitcoin / Ethereum segítségével.

A Xinfin koncepciója nagyszerű, azonban a koncepciótól a megvalósításig hosszú út vezet. Remélem, sikerül elkészíteniük egy fehér könyvet és megvalósítani ötletüket.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner