A BitBond és a Klickown a német ingatlanok tokenizálásához

Digitalizált ingatlan

A közelmúltban egy német vállalat vett részt, akik közvetlenül foglalkoznak digitális értékpapírokkal bejelentett egy közelgő befektetési lehetőség.

A Bitbond és a Klickown tudatta a világgal, hogy már 2020 januárjában megkönnyítik az ingatlanok tokenizálását. A pár jelezte, hogy a jövőben különféle együttműködések lesznek, ez egyszerűen egy „leugrási” pont.

A Finomabb pontok

Az eseményen adósságinstrumentumok értékesítése és terjesztése zajlik digitális kötvények formájában, német ingatlanok támogatásával.

A következő pontok vázolják a lehetőség apróbb részleteit.

  • Kiadva a Stellar blokkláncon
  • A BaFin-en keresztül szabályozott
  • 10 € minimális befektetés
  • 4-7% éves hozam
  • 3-10 éves futamidő, tőke kifizetéssel éréskor
  • Lakóingatlan található Lünenburgban

Csillagválasztás

Érdekes megjegyzés a bejelentésükből a Stellar blokklánc használatáról szóló döntés. Az elmúlt hónapokban a digitális értékpapír-ágazat hajlandóságot mutatott arra, hogy a Stellart használja működésükhöz. A következő cikkek csak két példa erre, bemutatva az örökbefogadást Németország határain belül és azon túl is.

Tokenizing londoni penthouses és Greek Island Villas

Csillagot választott a Wevest a Security Token felajánlási platform számára

Kommentár

A közelgő projektjük bejelentésekor a Bitbond és a Klickown képviselői időt szántak kommentálni.

Radoslav Albrecht, a Bitbond vezérigazgatója kijelentette,

„Sikeres STO-t és az BaFin első tokenizált kötvényére vonatkozó értékpapír-tájékoztatónk jóváhagyását követően jelentősen továbbfejlesztettük a Bitbond-ot… A pénzügyi szolgáltatók és a kibocsátók óriási igényt látnak a kötvénykibocsátási folyamat digitalizálására. Technológiánkkal lehetővé tesszük az értékpapírok tulajdonjogának tokenizált igazolását, ugyanakkor csökkentjük a szükséges közvetítők számát … Nagyon örülünk, hogy ilyen tapasztalt ingatlan- és pénzügyi szakemberekkel dolgozhatunk együtt. “


Wladimir Huber, A Klickown ügyvezető igazgatója kijelentette,

„Megtehetjük például az ingatlankibocsátás klasszikus elemeit, például a globális igazolásokat vagy a drága bankbetéteket. Ehelyett az átláthatóságra és a rugalmasságra támaszkodunk. Ezeknek a hatalmas költségmegtakarításoknak köszönhetően magasabb hozamot tudunk kínálni befektetőinknek. A KlickOwn befektetői teljesen digitálisan és egyszerűen befektetnek velünk. Az álomvagyon kiválasztása után nem függenek az alapkezelő teljesítményétől, mint például az ingatlanalapok, például az ingatlanok tulajdonosaihoz hasonló előnyökhöz jutnak. A teljes vagyongazdálkodás, azaz vagyonkezelés és vagyonkezelés átveszi a KlickOwn-t. ”

Radoslavval beszélve

Szerencsénk volt, hogy nemrégiben exkluzív cikket írt és tett közzé webhelyünkön a Bitbond vezérigazgatója, Radoslav Albrecht.

Ebben a cikkben megvitatta a Bitbond által megtett utat az első szabályozott STO teljesítésén a nemzeten belül. Ennek megvalósításával lényegében elkészítették a tervrajzot az ipari kérdésekre és nem tennivalókra – és szívesen megosztják.

A német szabályozók által jóváhagyott STO beszerzése

Német részvétel

A közelmúltban az ipar résztvevői, a Blockstate és a Frankfurti Iskola Blockchain Center végzett egy tanulmányt. Ennek középpontjában a földrajzi alapú digitális értékpapírok állapotának megállapítása állt.

Az elvonás az volt, hogy Európa az élen jár, a legmagasabb szintű ipari részvétellel és elfogadással. Az Európán belül lévőket nézve az egyik ország egyedül volt a csomag elején – Németország; ugyanaz a nemzet, amelyet mind a BitBond, mind a KlickOwn hazahív.

Az EU átveszi a vezetést az Egyesült Államokkal szemben a biztonsági tokenek területén

BitBond

A 2013-ban elindított Bitbond Németországon belül üzemelteti tevékenységét. A vállalat mögött álló csapat kemény munkája lehetővé tette, hogy a Bitbond sikeresen elvégezze az első szabályozott STO-t Németországon belül.

Radoslav Albrecht vezérigazgató jelenleg felügyeli a vállalat működését.

KlickOwn

A 2019-ben alapított KlickOwn egy fiatal vállalat, amelynek székhelye a németországi Hamburgban található. A műveletek továbbra is a decentralizált ingatlanpiac kialakításának céljára összpontosítanak a valós eszközök és a blokklánc-technológiák integrációja révén..

Wladimir Huber ügyvezető igazgató felügyeli a vállalat működését.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map