A digitális értékpapír-szektor folytatja a fejlesztést, mivel a reflektorfény ragyog a kriptovalutákon

Késő óta reflektorfénybe kerültek az olyan kriptovaluták, mint a Bitcoin, az Ethereum, a Litecoin stb. – és jó okkal. Ezek az eszközök azzal a lehetőséggel büszkélkedhetnek, hogy megváltoztathatják az értéktranzakció és az értékraktározás módját, és az intézmények kezdik ezt felismerni. Bár ez megtörtént, a digitális értékpapír-szektor fejlődése folytatódott.

Az alábbiakban néhány friss példát mutatunk be az ágazatban elért haladásról, amely bepillantást enged egy potenciálisan terhelt eszközosztály jövőjébe.

Dedikált felajánlások

Mivel az ICO őrület jóval mögöttünk van, a különböző vállalatok most a digitális értékpapír-felajánlások (néha biztonsági token-felajánlásoknak) megkönnyítésére összpontosítják erőfeszítéseiket. Ez frissített blokkláncok kiadásával történik, új képességekkel az ilyen tokenek támogatására.

Ennek két példája az ipar alappilléreiből származik, amelyek évek óta átvészelik a piacok hullámvölgyeit – a Stratis és a NEM.

Stratis – STRAX

A STRAT tokenek évekig tartó használata után a STRAX nemrégiben kiszorította ezeket, amikor az Egyesült Királyságban székelő Stratis kifejlesztette és elindította új, azonos nevű blokkláncát. E döntés része az volt, hogy alkalmazkodjon a változó iparhoz, kevésbé koncentrálva a múltbeli ICO-kra, és inkább a DeFi-re és a szabályozott adománygyűjtés új eszközeire, például a digitális értékpapírokra..

Nem sokkal az STRAX telepítése után a vállalat hű maradt ütemtervéhez, bejelentve új STO platformját, amely az új blokkláncon való futtatásra épült.

A cég Államok, „A Stratis túlságosan is tisztában van a blockchain alapú tömegfinanszírozással, különösen az STO-kkal és a nem helyettesíthető eszközök digitalizálásának erejével … A Stratis olyan funkciókat épített és épített be, amelyek szükségesek ahhoz, hogy partnerein keresztül jóváhagyást szerezzenek az Egyesült Államok szabályozó testületeitől „előrelépés az Értékpapír és Tőzsdei Bizottságnál.”

Ha többet szeretne megtudni erről az STO platformról és annak forráskódjáról, kattintson a gombra ITT.

NEM – szimbólum

Bár a STRAX-nál korábban bejelentették, a NEM új Symbol blokklánca kissé lemaradt a bevezetésről. A Symbolra és annak új funkcióira számítóaknak azonban nem kell sokat várniuk, mivel a main-net bevezetését 2021. január 14-re tervezik..

A Symbol blokkláncot kifejezetten a vállalkozásokat szem előtt tartva építették fel, az alábbi funkciókat támogatva megjegyezve.

  • Hibrid lánc (telepíthető állami vagy magánként)
  • Keresztlánc-csereügyletek (beleértve az ETH-t, a BTC-t és egyebeket)
  • On-chain multi sig intelligens szerződések
  • A digitális értékpapírok „protokollszintű” támogatása

Indulásakor a Symbol a tervek szerint azonnali elfogadásra kerül, a Wave Financial és a NEM közötti partnerséggel már bejelentették. Ez a Kentucky Whisky Fund on Symbol tulajdonjogát képviselő digitális kibocsátású értékpapírokat jelenít meg.


A XEM meglévő birtokosai számára, akik hisznek a Symbol lehetőségeiben, képesek részt venni egy légcseppben 1: 1 alapon a következő XYM tokeneknél. Ha többet szeretne megtudni az eseményen való részvételről, kattintson a gombra ITT.

A NEM szimbóluma – a márka bemutatásaA NEM szimbóluma - a márka bemutatása

Nézze meg ezt a videót a YouTube-on

Atlas One Digital Securities

Annak ellenére, hogy egyes társaságok eltűntek az ágazatból, még mindig vannak olyanok, akik a digitális értékpapírokon belül feltűnést keltenek. Ilyen például a brit kolumbiai székhelyű Atlas One – a FinTech cég, amelynek célja a tőkepiacok kiszolgálása digitális értékpapírok felhasználásával.

Amint a vállalat felkészül az indulásra, nemrégiben bejelentett hogy a Kanadai Értékpapír Hatóság (CSA) megadta neki a „Mentes piaci kereskedő”.  Ennek a státusznak a megadásával nagyobb rugalmasságot biztosít az Atlas One működésében, mivel ezentúl tájékoztató nélkül értékesíthet értékpapírokat.

Atlas One Digital Securities – technológiával vezérelt magántőke piacokAtlas One Digital Securities - technológiával vezérelt magántőke piacok

Nézze meg ezt a videót a YouTube-on

Archax

Az egyik legjobban várt digitális értékpapír-tőzsde, az Archax továbbra is keményen dolgozott, amint elindult. Ez a munka nemcsak magában foglalja a csapat felépítését, hanem a kibocsátók számára történő promócióra irányuló kezdeményezések kidolgozását is, miután platformja életbe lépett.

A legújabb példa egy előremutató kezdeményezés, amelyet az Archax indításakor kell felhasználni, partnerség az MOSS-szal – a vezető digitális szén-dioxid-ellensúlyozó platformmal.

Az Archax vezérigazgatója, Graham Rodford kijelenti: „Az Archax digitálisan natív csereprogram, amelyet a fenntarthatóság és az inkluzivitás ESG alapelveivel építettek. Szeretnénk nem csak a saját szén-dioxid-felhasználásunkat ellensúlyozni, hanem mérni az összes kibocsátás ESG-besorolását, amelyet beengedtek a tőzsdére, valamint könnyű hozzáférést biztosítunk számukra a kereskedelem szén-dioxid-jeleihez, hogy ellensúlyozzák saját szén-dioxid-felhasználásukat is. Nagyon örülünk, hogy az MOSS-szel együtt dolgozunk ennek elősegítésében, és várakozással tekintünk arra, hogy szén-dioxid-jelzőikkel kereskedhessenek szabályozott piacunkon. “

Tovább haladva az Archax műveleteit Richard Spade fogja felügyelni. A tapasztalt ügyvezető az volt nemrég díjazták az Archax operációs vezetőjének szerepét, és tapasztalatait felhasználva igyekszik biztosítani a platform sikeres elindítását.

ArchaxArchax

Nézze meg ezt a videót a YouTube-on

Neufund

Az egyik első platform, amely sikeresen otthont adott több digitális értékpapír-kínálatnak a platformján, nem más volt, mint a Neufund. Mint ilyen, hónapokkal ezelőtt elkeserítő volt, amikor hírek érkeztek arról, hogy a platform lényegében leáll, a digitális értékpapírok támogatása az Európában érvényesülő új szabályozási követelmények miatt.

Szerencsére új és meglévő befektetők jöttek a Neufund megmentésére új beruházással, 4 millió euróval. Azok is részt vettek, akik részt vettek ebben a körben,

  • Atlantic Labs
  • Udo Schloemer
  • Freigeist Capital
  • Dario Suter

A Neufund jelzi, hogy új célja, hogy újból megalapozza a digitális értékpapírok oszlopát, amely a megfelelő pénzügyi engedély megszerzésével kezdődik a továbblépéshez. Ezenkívül a Neufund át kívánja alakítani szolgáltatásait, hogy egy „emberi” elemet tartalmazzon, nem pedig pusztán automatizált platformra törekszik. Ennek célja, hogy sokkal felhasználóbarátabb legyen, az új üzletek vonzerejének reményében.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map