A Polymath két projektet selejtez, beillesztve a digitális értékpapírok jövőképét

Polymath Fókuszba kerül

Kevin North vezérigazgató felügyelete alatt a Polymath az elmúlt egy évben 4 termékkezdeményezést selejtezett meg. A legújabb kettő nemrégiben volt bejelentett, mivel a vállalat megpróbálja erőfeszítéseit a „Szolgáltatói piactér” és a „PolyMesh” hálózat fejlesztésére összpontosítani.

A vállalatok általában csak néhány utat jártak be a digitális értékpapír-szektorban.

  1. Építsen át és kínáljon átfogó szolgáltatási csomagot, amely a befektetők és a kkv-k számára készült
  2. Fejlesszen ki egy speciális szolgáltatást, és egyesítse erejét hasonló gondolkodású társaságokkal, ingyenes szolgáltatásokat kínálva
  3. Hozzon létre egy piacteret, amely otthont jelent azoknak a vállalatoknak, akik a 2. lehetőséghez folyamodnak

Szolgáltatói piacukon keresztül a Polymath a 3. lehetőségként vonzóbbá vált az iparban. Fehér címkés tokenizálási szolgáltatást kínálnak, amely biztosítja a szükséges platformot ahhoz, hogy egy KKV teljesítse az STO-t, miközben hozzáférést biztosítanak a különféle vállalatokhoz és a saját piaci szolgáltatásaikhoz.

Elbocsátások

A kezdeményezések ezen különös megsemmisítése azt eredményezte, hogy a Polymath tíz alkalmazottat elbocsátott. Bár ez negatívnak tűnhet, egyértelmű, hogy a Polymath-nak világos jövőképe van, és azon dolgozik, hogy ezt a figyelem középpontjába állítsa. Mivel a digitális értékpapír-szektor kialakulóban van, a nem hatékony kiadások és a helytelen erőfeszítések pusztítást okozhatnak a vállalat fejlődésében.

Ilyen nehéz döntések révén a Polymath remélhetőleg közvetlenebb utat talál a produktív jövő felé – nemcsak önmaguk, hanem az ipar minden résztvevője számára is előnyös.

PolyMesh

A fent említett intézkedéseket nagyrészt a fejlesztés alatt álló PolyMesh hálózat ígérete miatt hajtották végre. Ez egy blokklánc alapú hálózat, amelyet a vállalat elsőként kíván működni, és amelyet a digitális értékpapírokra szabottan alakítanak ki.

Noha jól szolgálja az ipart, az Ethereum nem konkrét célra épül. Mivel a digitális értékpapír-szektorban a tokenek egyedi struktúrájára van szükség a szabályozás betartásának biztosítása érdekében, úgy vélik, hogy a célra felépített hálózat a válasz az ipar nagyobb mértékű elfogadására.

A PolyMesh májusban történt bejelentése után három fő szempont hangzott el, elmagyarázva, hogy miért fontos a lépés.

  1. „Robusztus és átlátható pénzügyi primitívek”
  2. Olyan rendszer, amely nemcsak növekedést tesz lehetővé, hanem elkülöníti az identitást, az eszköz tulajdonjogát és a megfelelését.
  3. A részvétel ösztönzése

A Polymath bejelenti a „PolyMesh” – a digitális értékpapírok céljára épített blokkláncot

Kommentár

Bejelentésükkor a Polymath több képviselője időt szakított észrevételeire. A következőket mondták mindegyiküknek az ügyben.


Thomas Borrel, a Polymath CPO-ja kijelentette,

“Izgatottan várjuk, hogy folytassuk erőfeszítéseinket a kiváló minőségű cégekkel való partnerségben, amelyek valódi értéket képviselnek a biztonsági zsetonok világában … A Polymath Token Studio lehetővé tette több vállalat számára, hogy profitáljon a biztonsági tokenek automatizálásából és hatékonyságából, és várjuk az új tapasztalat és képességek, amelyeket a Polymesh, a biztonsági tokenek számára kifejlesztett blockchain hoz piacra. ”

Kevin North, a Polymath vezérigazgatója kijelentette,

„Nem fedezünk fedezetet … 2 fő kezdeményezést abbahagytunk, amikor tavaly ősszel csatlakoztam a céghez, és most további 2 terméket dobunk le, amelyek a Polymath tervezésének szakaszában voltak. A vállalat egészséges, és továbbra is koncentráltak akarunk maradni – a Polymath elképzelése az, hogy technológiai vezetővé váljunk, amely segít az értékpapírok eljuttatásában a blokkláncba. Ezt úgy tesszük, hogy fehér címkével ellátott tokenizációs platformot és egy biztonsági célú blokkláncot biztosítunk, ahol az összes biztonsági token tartózkodhat. “

Polihisztor

A Polymath egy torontói székhelyű vállalat, amelyet 2017-ben alapítottak. Ennek a fiatal vállalatnak sikerült vezető szerepet betölteni a fejlődő digitális értékpapír-szektorban. Ezt a különféle token szabványaik és tokenizációs platformjuk révén meg tudták csinálni – ami eddig több mint 120 biztonsági token terjesztéséhez vezetett.

A vállalat működését jelenleg Kevin North vezérigazgató felügyeli.

Más hírekben

A „Polymesh” hálózatuk bejelentése óta a Polymath tovább hullámzik. Ennek során rendszeresen a címlapunkra találtak. Íme néhány cikk, amely részletesen bemutatja a Polymath és a hasonlóan gondolkodó cégek közelmúltbeli eseményeit.

A Polymath kliensek élvezhetik a CrowdEngine Services előnyeit

Összeg&Anyag bevezetése a Polymath „Szolgáltatói piactérhez”

Blockpass, hogy fedélzeti szolgáltatásokat kínáljon a Polymath klienseknek

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map