A Securitize elindítja a sikeres tranzakciók biztosítását szolgáló eszközt

Kereskedés előtti ellenőrzés

A Securitize, az iparág vezető kibocsátási platformja, most jelentette be a kereskedés előtti ellenőrzés eszközének elindítását.

Ez a bevezetés egy újabb előrelépést jelent a platformjukon belüli funkcionalitás terén, felajánlva a befektetők számára a digitális értékpapírok sikeres kereskedelmének biztosítását.

A digitális értékpapírok összetett jellege miatt ez nem olyan egyszerű, mint a tokenek elküldése egyik emberről a másikra. Először ellenőrizni kell, hogy mindkét pénztárca működőképességi és szabályozási szempontból egyaránt kompatibilis-e. Ezenkívül a felhasználónak meg kell határoznia a gázmennyiséget a tranzakció feldolgozásának biztosítása érdekében.

Ez az új eszköz automatizálja ezeket a lépéseket, és ezzel a teljes folyamatot sokkal könnyebbé teszi a felhasználók számára. A Securitize a következőket mondta az új szolgáltatás bejelentésében.

„Ez az eszköz a Securitize DS-protokolljának egyik funkcióját használja fel a DS-protokollal működő digitális biztonság minden javasolt kereskedelmének előzetes érvényesítésére. Egyszerűen a pénztárca címeinek megadásával ellenőrizheti, hogy a tranzakció engedélyezett-e a kiválasztott tokenre vonatkozó korlátozások és előírások szerint. A kereskedelem előtti ellenőrző eszköz használatával elkerülheti, hogy olyan kereskedelemre fordítson gázokat, amely nem megy keresztül, és sok esetben az eszköz még okot is ad arra, hogy miért nem lehetséges a kereskedelem. “

Gáz

A gáz arra utal, hogy mi az az alapvető üzemanyag, amely az Ethereum blokkláncon történő tranzakció teljesítéséhez szükséges. Mivel a hálózat továbbra is a work-proof protokollt használja, a sikeres tranzakciók attól függenek, hogy a bányászok egy csoportja kölcsönadja számítási erejét a folyamatnak. A bányászok azonban nem foglalkoznak ingyenes tranzakciók feldolgozásával. A gáz egyszerűen kifejezve a bányászok által a tranzakció teljesítéséhez szükséges kártalanítás összege ETH formájában.

Míg a tranzakció sikeres lebonyolításához különböző minimális gázszintek szükségesek, a hálózat felhasználói választhatják a nagyobb gázszintet, ha ügyletük gyorsabb feldolgozását keresik.

Ami a DS-protokollt illeti, továbbra is szükség van gázra, mivel ez a népszerű Ethereum alapú, ERC-20 szabvány speciális változata. Míg a tranzakciónként felhasznált gázmennyiség minimális, mégis összeadódik az idővel. A Securitize kereskedés előtti ellenőrző eszközének használatával meggyőződhet arról, hogy egy tranzakció sikeres lesz-e, a felhasználók hatékonyabbak lehetnek mind a kiadásaik, mind az időgazdálkodásuk terén.

Jelenlegi termés

A Securitize a mai napig az egyik legforgalmasabb kibocsátási platform volt, 10 zsetonkibocsátással – és növekszik. Az alábbiakban a kereskedés előtti ellenőrző eszköz által támogatott tokenek termesztését írjuk.

 • SPiCE VC
 • Blockchain Capital
 • Science Blockchain
 • LDC Crypto Universal PLC Digital Securities
 • Protos Token
 • Augmate
 • Aspencoin
 • Cityblock Capital

Transzfer Ügynök

Egy közelmúltbeli pozitív lépésben a Securitize-t transzferügynöknek jelölte ki a SEC. Ez most közvetlen versenytársként állítja őket olyan vállalatokhoz, mint a VStock Transfer és a Horizon Globex.


A SEC 3 fő kategóriára bontja az átadási ügynök szerepét. Ezek a következők:

 • Tanúsítványok kiadása és törlése a tulajdonosi változások tükrében
 • Közreműködik a vállalatnál
 • Kezelje az elveszett, megsemmisült vagy ellopott igazolásokat

A Securitize megkapja a SEC Transfer Agent jóváhagyását

DS-Protokoll

Míg a DS-Protocol az értékpapírosítás házon belüli specialitása, számos más vállalat úgy döntött, hogy saját utat kovácsol és megalkotja saját változatát. Az alábbi protokoll szabványok a vezető versenytársak közül néhány.

 • Kikötő
 • Szabályozott token szabvány (R-token)
 • Vertalo
  • V-Token
  • Polihisztor
   • ST-20
   • Securitize

    Securitize egy olyan kibocsátási platform, amelyet 2017-ben alapítottak. Az Egyesült Államokban működve vitathatatlanul vezető szerepet töltenek be a digitális értékpapírok terén. Míg a legtöbb kibocsátási platform még mindig azon dolgozik, hogy elinduljon a földről, a Securitize már sikeresen segített 10 ruhát a tokenizálási folyamaton keresztül.

    Carlos Domingo vezérigazgató jelenleg felügyeli a vállalat működését.

    Más hírekben

    A következő cikkek egy kicsit elmélyültebbek a digitális értékpapír-szektor résztvevői számára megnevezett különféle megnevezéseket – a Securitize birtokolja ezek többszörét. Nézze meg őket, hogy többet tudjon meg ezekről, valamint a Securitize által rendelkezésre bocsátott legfrissebb tokenekről!

    Címek és megjelölések az ipari résztvevők között

    Curzio részvénytulajdonosok – Securitize kibocsátja a 10. tokent

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map