A Smartee megváltoztatja a befektetők digitális eszközök tárolásának, használatának és elérésének módját

Smartee

A Smartlands visszatért hozzá, újabb új termék bejelentésével. A népszerű, Egyesült Királyságban székhellyel rendelkező vállalat az „Egy barátságos és biztonságos alkalmazás minden pénzért” címszót használta annak leírására, amit őkSmartee’.

Az új szolgáltatás első lépései gyakran a legnehezebbek lehetnek. Ezt felismerve a Smartlands úgy döntött, hogy ösztönzi a felhasználókat, hogy váljanak a Smartee korai alkalmazóivá. Ezt úgy teszik, hogy az első 1 millió aktív felhasználó számára fenntartják a Smartee részvényeinek 10% -át.

Mit tehet?

Ez az új termék több képességet is magával hoz. A Smartee elsősorban pénztárcaként működik a digitális eszközök és a FIAT pénznemek biztonságos tárolására. Az ilyen eszközök egyszerű tárolásán túl a Smartee a felhasználók számára visszafizetést is kínál, tevékenységük alapján.

Ami ezt az ajánlatot rendkívül érdekessé teszi, az az alkalmazás jövőbeni képessége, hogy „robo-tanácsadóként” működjön az akkreditált befektetők számára. Ez a szolgáltatás egy előre beállított százalékot fog elvenni a felhasználó számlájáról, és ezeket az alapokat automatikusan a Smartlands platformon tárolt STO-kba fekteti (más befektetési eszközökkel együtt, még nem kell bejelenteni). Természetesen a befektetési típusok, összegek stb. Preferenciái személyre szabhatók. Az eredmény egy passzívan generált, személyre szabott befektetési portfólió.

Természetesen, mivel ezek a lehetőségek részvételt jelentenek a digitális értékpapírok eladásában / vásárlásában, ez a funkció csak akkreditált befektetőkre korlátozódik; vagyis a felhasználónak át kell adnia a szükséges KYC / AML szabványokat.

Bár ez a funkció még nem működik, a jövőben hozzáadódik.

Robo-tanácsadók

Azok számára, akik arra kíváncsi, mi a „robo-tanácsadó”, valószínűleg nem te vagy az egyetlen. A kifejezés általában a befektetési formára utal, amely egyedi algoritmusokon alapul.

Egy ilyen szolgáltatás vonzereje az a képesség, hogy eltávolítsa az emberi érzelmeket és elfogultságokat a befektetésből. Ennek során a kereskedési díjak csökkenthetők, a minimális egyenlegek pedig csökkenthetők / eltávolíthatók.

A fő hátrány, amelyet az emberek az ilyen szolgáltatásokhoz társítanak, gyakran megegyezik annak erejével – az emberi interakció hiányával. Bár a díjakat csökkenthetjük és az emberi elfogultságokat megszüntethetjük, nyilvánvalóan hiányzik az emberi interakció. Sokkal könnyebb műveltté válni és személyre szabni a portfóliót, amikor párbeszédet nyit az emberrel.

Alacsony díjaik és az általában szükséges minimális egyenleg miatt a robo-tanácsadók sok nem hagyományos piaci szereplő előtt nyitották meg a kapukat a befektetések előtt.

A legnépszerűbb robo-tanácsadók közül néhány, amely a hagyományos piacokra fektet be, ide tartozik,


Kommentár

A Smartee bejelentését követően a Smartlands KPSZ, Jaroslava Tkalich, időt szakított arra, hogy észrevételeket tegyen. Az ösztönző csomagot részletesen kifejtette,

„A Smartlands egy közösségi ihletésű vállalat: befektetőink szavazati joggal rendelkeznek, beleszólhatnak a Smartlands által megvalósított beruházási projektekbe. A Smartee ökoszisztémát ugyanolyan közösség-alapú megközelítéssel építjük, és 6 millió tagi részesedést (a teljes Smartee tőke 10% -át) osztunk ki az aktív millió Smartee-felhasználók első milliójának. A különleges tulajdonostárs fizetési kártya megszerzéséhez és az első 3 (három) tag-részvény megszerzéséhez a felhasználóknak regisztrálniuk kell egy számlát és át kell adniuk a KYC-t. “

A Smartlands vezérigazgatója, Ilia Obraztsov szintén időt szakított arra, hogy robo-tanácsadóként részletezze a jövőbeni funkcionalitást, kijelentve,

„Akkreditált befektetőként a Smartee ügyfelei a Smartlands-en elérhető ajánlatok alapján konfigurálhatják befektetési portfóliójuk típusát és hatókörét, és automatikusan átutalják például napi költségeik 1% -át egy„ digitális piggy bankba ”. A passzív jövedelem valódi definíciója gond nélkül, amikor pénze a nap 24 órájában csak a háttérben dübörög, és csendben dolgozik, közvetlen részvétele nélkül. “

Beszélek Arnoldasszal

Ha többet szeretne megtudni a Smartlands-ről, olvassa el az exkluzív interjút, amelyet Arnoldas Nausedával készítettünk. Miközben akkor vezérigazgatóként tartózkodott, azóta átállt az elnök szerepébe.

Interjúsorozat – Arnoldas Nauseda, a Smartlands elnöke

Smartlands

Az Egyesült Királyságon kívül működő Smartlands egy előremutató vállalat, amely számos megoldást fejlesztett ki a digitális értékpapírok köré. A vállalat 2017-es alapítása óta az ágazat élvonalában van.

Ilia Obraztsov vezérigazgató jelenleg felügyeli a vállalat működését.

Beruházás a töredéktulajdonba az okosföldeken – magyarázatBeruházás a töredéktulajdonba az okosföldeken - magyarázat

Nézze meg ezt a videót a YouTube-on

Más hírekben

A Smartlands mozgalmas hetet töltött el, mivel csak két napja találták magukat a címoldalunkon. Míg a biztonságos pénztárca ígérete, amely megkönnyíti az STO-kba történő automatizált befektetést, érdekes ötlet, elsősorban STO-knak kell helyet adniuk. Ezt szem előtt tartva a Smartlands nemrégiben elkezdett együttműködni a Sotheby’s International Realty céggel. A pár az elkövetkező hónapokban több csúcsminőségű ingatlan tokenizálására törekszik.

Tokenizing londoni penthouses és Greek Island Villas

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map