A Smartlands megkezdi a szembeszállást a Liechtenstein Blockchain Act-en

Változatos keretrendszer

Mint minden előremutató vállalat, a tokenizációs platform, a Smartlands is folyamatosan növekszik. Ez azt jelenti, hogy a digitális értékpapír-szektorban tapasztalható fejleményekkel kell elfordulni annak érdekében, hogy továbbra is a lehető legjobb tapasztalatokat biztosítsuk ügyfeleik számára..

Ezt szem előtt tartva a Smartlands csapata a közelmúltban bejelentette, hogy a Liechtenstein által előterjesztett baráti szabályozást akarják kamatoztatni, a tokenizáció felé..

A társaság kijelenti, hogy a jogi keret „felülvizsgálatára és kibővítésére” törekednek. Ezenkívül „a jövőbeli projekteket a liechtensteini törvényre alapozzák”..

Ilia Obraztsov, A Smartlands vezérigazgatója kidolgozza,

„Hívők maradunk a tömeges finanszírozásban … de a múltbeli sikereinkről való elmélkedés nem szerepel a Smartlands könyvében. Izgatottan várjuk azokat a lehetőségeket, amelyeket a liechtensteini blokklánc-törvény a befektetőknek és a kibocsátóknak kínál az olyan eszközök közvetlen tokenizálásával kapcsolatban, amelyek blokklánc-zsetonokat tartalmaznak bármely eszköz konténereiként. A befektetési alapokra vonatkozó élvonalbeli jogszabályokkal felvértezve a liechtensteini joghatóság ideális alapvetően bármely pénzügyi termék strukturálására a blokkláncon. A liechtensteini SICAV-ok (vagy nyílt végű alapok) iparági szabványok és az egyik legnépszerűbb alaptípus az EU-ban. A SICAV-kat több alalap ernyőalapjaként lehet felhasználni. Ez a struktúra hatékony és gyors módot kínál új befektetési ötletek és lehetőségek bevezetésére a blockchain-on az egyik legrangosabb alapjoghatóságban. Lehetőség van bármely eszköz tokenizálására egy külön alaphoz. ”

Platform igazítás

A Smartlands-t körülvevő platform „átrendeződéséről” szóló híreket a csapat először 2020 elején közölte. Míg 2019 a digitális értékpapír-szektor hatalmas növekedésének éve volt, sajnos nem felelt meg sokak elvárásainak..

Ennek a növekedésnek a megvalósítása érdekében 2020-ban a Smartlands bejelentette cselekvéseinek ezt az átalakítását, hogy jobban szolgálja a magas nettó értékű magánszemélyeket, cégeket stb. – szemben a lakossági befektetővel. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a vállalat teljesen elfordulna a lakossági alapú crowdfundingtól is.

Jaroszlava Tkalich, A Smartlands KPSZ-je,

„A közösségi finanszírozás nagyon izgalmas területe a pénzeszközöknek, különösen az Egyesült Királyságban, az ország sűrű pénzügyi piacaival és szigorú szabályozásával. Ezek az előfeltételek lehetővé teszik számunkra, hogy minden típusú lakossági befektetőt bevonjunk a tokenizált részvények kampányaiba, gyakorlatilag bármely eszközosztályba. “

Nagy reményekkel

A „Token és TT szolgáltatói törvény; TVTG vagy „Liechtenstein Blockchain Act”, amelynek eredményeként a Smartlands újragondolta stratégiáikat, eredetileg a liechtensteini kormány jelentette be 2018 közepén. A megvalósításával létrehozott keretrendszer azonban csak nemrég, 2020 januárjában lépett hatályba.

A törvényt kifejezetten a liechtensteini kormány strukturálta, hogy lehetővé tegye a blokklánc világában a várható növekedést. Ez azt jelentette, hogy olyan törvényt írtak, amely széles körű, de mégis megfelelő védelem bevezetését teszi lehetővé.


Bejelentése idején a liechtensteini kormány kijelentette,

„A blokklánc-technológia és annak alkalmazási területeinek gyors ütemű fejlődése miatt nagyon fontos egy eléggé elvont törvény kidolgozása annak biztosítása érdekében, hogy az a következő technológiai generációk számára is alkalmazható maradjon. Éppen ezért ebben a törvényben a „megbízható technológiákon alapuló tranzakciós rendszerek (TT rendszerek)” kifejezést használják a blokklánc-rendszerekre. A blokklánc mint alapvető technológia hatalmas lehetőségeinek köszönhetően a kormány úgy döntött, hogy megteremti a jogalapot a jelképes gazdaság alkalmazási területein, és nem csak a jelenlegi alkalmazások, különösen a kriptovaluták vagy a kezdeti érmekínálatok (ICO-k) szabályozására. . A cél annak biztosítása, hogy ne minden alkalmazás esetén új törvényt kell létrehozni, hanem jogbiztonságot kell teremteni a sok olyan eset számára, amelyek a gyakorlatban csak most kezdenek kialakulni és valószínűleg a közeljövőben alakulnak ki. A kormány azonban nyitva hagyja annak lehetőségét, hogy egy további lépésben a pénzügyi piachoz közeli alkalmazásokat szabályozza. “

Az e törvény által biztosított rugalmasság várhatóan a Smartlands-hez hasonlóan sok vállalatot vonz majd az elkövetkező év során, mivel alapvetően bármit és mindent jelképezni kívánnak. A Smartlands egyszerűen az elsők között jelentette be nyilvánosan szándékát.

Smartlands

A 2017-ben alapított Smartlands az angliai Londonban tart fenn tevékenységet. A Smartlands mindenekelőtt tokenizációs platformként működik, a Financial Conduct Authority (FCA) felügyelete alatt működik..

Ilia Obraztsov vezérigazgató jelenleg felügyeli a vállalat működését.

Más hírekben

A piaci szemlélet növekedése mellett a Smartlands keményen dolgozott, nemcsak életképes fogyasztási cikkek mellett az ingatlanprojektek is. A következő cikkek ezekre példák.

A Smartee megváltoztatja a befektetők digitális eszközök tárolásának, használatának és elérésének módját

Tokenizing londoni penthouses és Greek Island Villas

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map