A Tokenise International Ltd beindítja a Tokenise tőzsdét

Tokenise International Ltd.

Míg néhány vállalat a digitális értékpapír-szektor szűk körét szolgálja, van néhány olyan játékos, akinek valami nagyobb dologra tekint a tekintete. A Tokenise egyike ezeknek a vállalatoknak, amelynek megfogalmazott célja, hogy átfogó szolgáltatáscsomagot kínáljon globális szinten.

A gibraltári székhelyű, Barbadoson engedélyezett Tokenise International globális jelenlétét már fenntartja. A csoport több ágból áll,

 • Engedélyezett közvetítői szolgáltatások
 • Tokenise.co.uk
  • Saját tőkefinanszírozás
  • Tokenisestock.exchange
   • Globális biztonsági token csere
   • Mi a baj?

    A digitális értékpapírok világának vitathatatlanul a legnagyobb hiányzó láncszeme a tőzsdék fejlett csoportja. A szektor mind a mai napig bővelkedik a kibocsátói platformként és letétkezelőként működő versenytársakban, ugyanakkor a digitális értékpapírok tényleges vételéhez / eladásához továbbra is jelentős lehetőségek vannak.

    Ezenkívül a többszörös tőzsdék arra korlátozódnak, hogy szolgáltatásaikat saját nemzetük határain belül kínálják. Nagyon kevés, ha van, valóban globális megoldás létezik.

    Hogyan fogják megoldani? – Tokenise tőzsde

    Azzal, hogy brókerként engedélyt szerez, a Tokenise.io készen áll a munkára. Ilyen esetekben a Tokenise Stock Exchange a Tokenise International holding társaság közvetlen fókuszába került.

    A Tokenise tőzsde, korábban DAXNET néven, most látta meg weboldal élesben. Itt a befektetők megkezdhetik a beszállást, és számos lehetőséghez juthatnak.

    A Tokenise Stock Exchange az alábbiakat sorolja fel néhány szolgáltatásként, amelyeket jelenleg kínálnak.

    • Kibocsátási képességek, megkönnyítve az IPO-k és az STO-k tárolását
    • Másodlagos piaci támogatás, „otthon” biztosítása a bevált tokenek számára, likviditás és hozzáférhetőség megteremtése ennek eredményeként

    A biztonsági tokenek kibocsátásának és kereskedelmének támogatásán túl a Tokenise nagy rugalmasságot hajtott végre a támogatott biztonsági tokenek típusaiban. Ezek a tokenek felépíthetők / képviselhetnek bármit, a tőkéből, az adósságból, az osztalékból, a részleges tulajdonjogból, az Alapokból és így tovább.

    Martin Graham, a csoport elnöke kitért arra, hogy miért ígérnek ilyen biztonsági ígéreteket, kijelentve,

    „Az értékpapírok és más valós eszközök tokenizálása átalakítja a tőkepiacok hozzáférhetőségét és hatékonyságát. A hatékonyság, a súrlódás és a részvétel akadályainak felszámolása demokratizálja a kockázati tőke szolgáltatóinak és fogyasztóinak összehangolásának folyamatát. Ez pedig növeli az alapok áramlását és a piaci szereplők befektetési lehetőségeit. ”

    Természetesen, mivel ez egy biztonsági tokeneket támogató csere, a befektetők részvétele csak azokra korlátozódik, amelyek megfelelnek a szükséges KYC és AML paramétereknek.


    Tokenise UK

    Bár a vállalat fókuszában a Tokenise tőzsde állhat, a fejlesztés továbbra is folytatódik a Tokenise UK-val. A gazdaság 2020-as állapotával sokan megjegyezték, hogy a hagyományos kockázati csatornákon keresztül történő finanszírozás nagymértékben csökkent. Ennek eredményeként megnövekedett érdeklődést tapasztalhatunk a részvények közösségi finanszírozása iránt.

    Míg az idő eldönti, hogy a részvénytámogatás képes-e fenntartani és átalakítani ezt az érdeklődést tényleges részvételgé, a Tokenise készen áll arra, hogy készen álljon rá. A platformon várható események egyik példája a KABN jelenlegi ajánlata – an részvény token felajánlás 8 millió USD-t kíván előteremteni.

    A csapat

    A Tokenise International által kínált különféle termékek mögött ügyes csapat áll. Ennek a csoportnak a magját a következő öt személy alkotja, mindegyik lenyűgöző önéletrajzzal büszkélkedhet.

    Michael Kessler            – vezérigazgató & Alapító

    Martin Graham            – A csoport elnöke

    Simone Murray – pénzügyi vezérigazgató

    Simon Kiero-Watson   – Piacok igazgatója

    Hirander Misra            – Csoportigazgató

    Mi a következő lépés?

    Az ügyfelek bevonásának megkezdésével a Tokenise tőzsdéhez fordultunk, hogy megkérdezzük őket: „Mi a következő lépés? Mi a következő jelző a Tokenise ütemtervben, amelyre a vállalatok és a befektetők egyaránt számíthatnak? ”

    Michael Kessler, vezérigazgató & A Tokenise Stock Exchange alapítója időt szakított arra, hogy részletezze, mit kínálnak, és mire számíthatunk. Állította,

    „Az értékpapírok és más valódi eszközök aktiválása megváltoztatja a tőkepiacok hozzáférhetőségét és hatékonyságát. Azáltal, hogy új eszközosztályokat hoz létre több országban a befektetők globális közösségéhez, lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy könnyebben tőkét gyűjtsenek, és nagyobb likviditást lehessen létrehozni ott, ahol ez korábban nem volt likvid.

    A következő lépések szempontjából

    1. A teljes KYC engedélyezése & AML, valamint a befektetők kategorizálása
    2. Számos olyan kibocsátóval beszélünk, akik listára akarnak kerülni a platformon, és át akarnak menni az egyik vállalati tanácsadónkon
    3. Arra számítunk, hogy az első tőzsdei adatok a következő hetekben / hónapokban jönnek létre (részben Covidtól függően), amelyek lehetővé teszik az emberek számára, hogy több eszközosztályt is felsorolhassanak az igényeiknek megfelelően, ezek a következők:
    • Új eszközosztályok
    • A fizikai eszközök töredékes tulajdonjoga
    • Magántőke-jogdíjak

    A hagyományos eszközök mellett:

    • Részvények
    • Kötvények
    • Alapok
    • Áruk

    Több mint 20 új céggel beszélgetünk az influencerek és a háztartási nevek, az orvosi CBD létesítmények, az ingatlanvagyon, az italgyártók, a szépségápolási termékek, a fintech vállalkozások stb. Értékpapírosításával. Ideális esetben az elkövetkező hetekben 3-4 új kibocsátás áll rendelkezésre, amelyek készen állnak a listázási folyamatot, és csatlakozzon a cseréhez. Szeretnénk, ha az új kibocsátók felvennék velünk a kapcsolatot és a befektetők regisztrálnának. ”

    A verseny

    Bár a piac közel sem telített, a biztonsági tokenek cseréjét tekintve néhány jelenleg aktív vagy fejlesztés alatt áll. Az alábbiak mindegyike versenyképes lehet a Tokenise kínálatával.

    • MERJ
    • OpenFinance
    • Archax

    E cserék mindegyike kissé eltér egymástól, mivel a MERJ globális ügyfélkört szolgál ki, míg az OFN az Egyesült Államokra korlátozódik, és az Archax még mindig nem indította el.

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map