A Vertalo SEC-t kap a hatékonyságról

Ebben a hónapban a tokenizációs szektor csak egy kicsit versenyképesebb lett, mivel a Vertalo bejelentette, hogy a cég megkapta hatékonysági levelét a SEC (transzferügynök) engedélyével kapcsolatban a SEC-től. A fontos eredmény a Vertalo-t a jelenleg működő regisztrált platformok exkluzív osztályába sorolja. Most a platform készen áll a funkcionalitás bővítésére és a tokenizációs szektor kiterjesztésére.

Vertalo

A Vertalo tokenizáció felület mindenre kiterjedő biztonsági token ökoszisztémaként működik. A platform közvetlenül összekapcsolja a kibocsátókat és a befektetőket a másodlagos kereskedési piacokkal. Ez a stratégia nagyon szükséges likviditást biztosít a piac számára. A Vertalo egyedülálló módon az egyetlen digitális eszközplatform, amely közvetlenül analóg ügyfeleknek kínálja szolgáltatásait. Következésképpen a platform tovább fokozhatja a biztonság átvételét.

A Vertalo korszerű kialakítása az UX fejlesztését hivatott szolgálni. A cég előnyös stratégiája az örökbefogadás legáltalánosabb gátjaival foglalkozik. Például a felhasználóknak nincs szükségük előzetes kriptográfiai tapasztalatokra a platform használatához. A fejlett automatizálás révén a felhasználók átugorhatják a pénztárca beállításait. Valójában egyáltalán nincs szüksége a kriptovaluták megértésére a platform sikeres használatához.

Tokenizálja az egészet

A Vertalo lehetővé teszi bárki számára, hogy kihasználja a blockchain technológia előnyeit. A vállalatok valós időben és minden technikai know-how nélkül tokenizálhatják meglévő részvényeiket. Érdekes módon a platform a világ két legnépszerűbb blokkláncát használja fel ezeknek a feladatoknak a teljesítéséhez.

A Vertalo vezérigazgatója, Dave Hendricks

A Vertalo vezérigazgatója, Dave Hendricks

Ethereum vagy Tezos

A Vertalo ökoszisztéma másik egyedülálló tulajdonsága, hogy a kibocsátók kiválaszthatják, hogy melyik blokkláncot kódolják. A platform mind az Ethereumot, mind a Tezos-t használja ezekre a feladatokra. Valójában akár konvertálhatja is STO-ját a láncok között könnyedén.

Vertalo – Tapasztalat számít

A megfelelőség kérdésében nehéz lenne megtalálni a korábbi SEC ügyvédnél nagyobb tapasztalattal rendelkező társalapítót, Gautam Gujral. Korábban Gujral írta a SEC ez év elején kiadott végleges cikkét. Következésképpen a Vertalo teljes mértékben megfelel a SEC és a FINRA legfrissebb, 2019. július 8-i közös nyilatkozatának

Magas színvonalú – Vertalo

Tave társalapítója, Dave Hendricks társalapítójának jelentőségéről szólva kijelentette: „Az átutalási ügynök kritikus szerepet játszik az értékpapírok életciklus-kezelésében. Míg a szabályozók továbbra is megbékélnek a digitális eszközök növekedésével, nem csökkentették normáikat, és elvárják, hogy a digitális eszközplatformok és partnereik szorosan betartsák a régóta kialakult normákat. ”


Teljes megfelelés – Vertalo

Hendricks kifejtette: „A Vertalo lehetővé teszi ügyfeleinek és partnereinek, hogy maradéktalanul betartsák a meglévő értékpapír-szabályozást, még az újabb eszközök, például biztonsági tokenek használata közben is. Ahogy több analóg és régi eszközt helyezünk el a Vertalo platformon, transzferügynöki képességeink képesek lesznek megfelelni az esetleges megfelelési és értékpapírkezelési követelményeknek.

A Vertalo’s Data Management Platform – TREATS

A vállalat folyamatában lévő másik figyelemre méltó projekt a magán REIT-ek (ingatlanbefektetési trösztök) tokenizálásához kapcsolódik. A tokenizált REITS nagyobb likviditást biztosít a piac számára. Ezenkívül ezek a pénzügyi instrumentumok most fedezetként használhatók. Ehhez képest a REIT piacain alkalmazott hagyományos üzleti rendszerek papír alapú ajánlatok.

Annak érdekében, hogy ez a monumentális feladat valósággá váljon, a Vertalo a Prime Trust céggel közösen megépítette a TREATs platformot. A stratégiai partnerség célja a Vertalo kompatibilis digitális vagyonkezelő platformjának és a Prime Trust piacvezető letétkezelő szolgáltatásainak egyesítése.

Ily módon a TREAT-ok fontos szerepet játszhatnak a piac előrehaladásában. Jelenleg a cég több milliárd dolláros ingatlant kezel. Fontos, hogy a vállalat bejelentette, hogy jelenleg már több tucat REIT-szel dolgozik.

Jobb tokenizálási élmény

A Vertalo platform mögött álló fejlesztők rendelkeznek tapasztalattal és hálózattal stratégiájuk működéséhez. Arra kell számítani, hogy a következő hónapokban ebből a táborból nagy lépések történnek, amint a vállalat stratégiája kibontakozik. Egyelőre a tokenizációs szektor most kapott egy új játékost, amelyet érdemes megnézni.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map