Az 1X első engedélyezett privát értékpapír-tőzsdeként indul Szingapúrban

1exchange (1X) Elindul

A világ egyik első szabályozott és engedélyezett magánpapír-tőzsdéje, az 1exchange (1X) most indult.

Az 1exchange egy szingapúri vállalat, amely az Ethereum hálózaton építette fel cseréjüket. Ez a platform elnyerte az olyan nagy szereplők támogatását, mint a szingapúri tőzsde (SGX), a CapBridge, a ConsenSys és még sok más.

Ennek a platformnak a bevezetése lehetővé teszi a kkv-k számára a tőkéhez való könnyebb hozzáférést, valamint a befektetők számára nagyobb likviditást és részesedés megtérülést biztosít..

Először a kapukon

A platform életbe lépésével a befektetőknek nem kellett sokáig várniuk a platform első támogatott eszközének megismerésére. Ez az Aggregate Asset Management (AAM) – egy szingapúri székhelyű alapkezelő társaság.

Ez az első a számos várható értékpapír közül, amelyet a közeljövőben a platformon kereskednek. A platformon értékpapírokat tőzsdén jegyző vállalatok legfeljebb 30% -os részvénytőzsdei jegyzésre jogosultak. Az AAM esetében ez 5,6 millió dollár SGD-t jelent, amely 1exchange-en kereskedhető.

Kommentár

Az ebben a törekvésben részt vevő különféle vállalatok képviselői egy nemrégiben Szingapúrban tartott indító ünnepségen időt szántak arra, hogy kommentálják a fejlődést. A következőkben e személyek közül néhányan elmondták az eseményt.

Mohamed Ismail, Vezető alelnök & A Head Equity Capital Markets, SGX kijelentette,

„Tudomásul vesszük, hogy a korábbi növekedési szakaszban lévő vállalatoknak szükségük lehet a tőkéhez való hozzáférésre, mielőtt készen állnak nyilvános tőzsdei bevezetésre. Támogattuk az 1exchange-t, hogy a növekedés közepes és késői stádiumában lévő vállalatok számára tőkeáramlás-ökoszisztémát hozzunk létre, növelve a szingapúri tőkepiacok élénkségét. Az 1exchange révén az olyan vállalatok, mint az Aggregate Asset Management, most több adománygyűjtési lehetőséggel rendelkeznek, valamint lehetőséget kínálnak a részvényeseknek és más érdekelt befektetőknek piacot biztosítani ezen forgalomképes magántőkék számára. Örömmel támogatjuk ezt a privát tőzsdei bevezetés folyamatát, és várjuk, hogy segítsünk a vállalatoknak felkészülni egy esetleges nyilvános tőzsdei bevezetésre, amikor készen állnak. “

Kevin Tok, Az Aggregate Asset Management társalapítója kijelentette,

„Amikor megalapítottuk cégünket, a legelső alapkezelők között voltunk, akik nem számoltak fel kezelési díjat. Ma ismét új utat törünk és történelmet írunk Szingapúr első, az 1exchange magántőzsdén jegyzett társaságaként. Ez a privát tőzsde elindítja számunkra a növekedés következő fejezetét, és várakozással tekintünk arra, hogy nagyobb értéket nyújthassunk befektetési jegy tulajdonosainak és részvényeseinknek. “

Choo Haiping, Az 1X vezérigazgatója kijelentette,


„Az 1X hálás a sok érdekelt fél támogatásáért, beleértve a szabályozókat, az SGX-t, a pénzügyi ágazatban működő partnereinket, valamint azokat a vállalatokat és befektetőket, akik továbbra is hisznek abban a küldetésünkben, hogy dinamikus és lendületes magántőke-piacot hozzunk létre a forgalomképes magántőkén keresztül. ”

1csere

Az 1exchange (1X) egy szingapúri vállalat, amelyet 2018-ban alapítottak. Miután az elismert piaci szereplő engedélyét megkapta a Szingapúri Monetáris Hatóságtól (MAS), az 1exchange képes volt fejleszteni és felajánlani szolgáltatásaikat. Ez tette a társaságot az első, és jelenleg egyedüli értékpapír-tőzsdévé a nemzeten belül.

Choo Haiping vezérigazgató jelenleg felügyeli a vállalat működését.

ConsenSys

A ConsenSys egy New York-i székhelyű szoftvercég, amelyet 2014-ben alapítottak. Mindenekelőtt a ConsenSys azon dolgozik, hogy az Ethereum hálózatra épülő megoldásokat kínálja a vállalatoknak. A ConsenSys nevezetesen biztosította az 1exchange számára szükséges technikai segítséget ennek az úttörő cserének a fejlesztési folyamata során.

Szingapúri tőzsde

A szingapúri tőzsde (SGX) vezető tőzsde, amely aktív szerepet játszott a digitális értékpapírokkal foglalkozó különféle vállalatok fejlődésében. Az SGX nemcsak befektető az 1exchange-ben, hanem stratégiai partnerként működik működésük során is.

Más hírekben

Bár az 1exchange lehet az első ilyen fajta Szingapúrban, számos más vállalat dolgozik hasonló termékek bevezetésén a világ más részein. Íme néhány példa azokról a cserékről, amelyek vagy elindultak, vagy várhatóan a közeljövőben indulnak.

A Gemini Exchange bróker-kereskedő licencet igényel

BnkToTheFuture az Altcoin.io használatához a Biztonsági Token Exchange számára

STX.Swiss – Decentralizált biztonsági token csere

Interjúsorozat – Graham Rodford, az Archax vezérigazgatója

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map