Az angyalok tömege felsorolja az első STO-t, amelyet sporttámogatási eszközök támogatnak

Tömeg az angyalok számára, nemrégiben egy londoni központú crowdfunding platform listázott az első STO, amelyet sporttámogatási eszközök fedeztek. A biztonsági jelzőkibocsátó, a Sports Investor Coin azt állítja, hogy a zsetonok értékesítésével összegyűjtött pénzeszközök nagy részét sporttámogatási eszközök vásárlására fordítják, ezáltal jelképes értéket teremtenek a befektetők számára, és likviditást biztosítanak a sportszervezeteknek a márkájuk jövőbeli eladásai ellenében. eszközök.

Az angyalok tömege felsorolja az első STO-t, amelyet sporttámogatási eszközök támogatnak

A Sports Investor Coin „töredéke” az Angyalok Tömegén

A sport szponzorálási eszközeit más vállalkozások és márkáik népszerűsítésére használják. Ilyen eszközök például a versenyautó matrica, a stadion névadási joga és a csapat partnerségi megállapodásai (pl. „Hivatalos sportital”).

A Sports Investor Coin jelzőket eleinte a meglévő sportszponzor eszközhálózatokon keresztül, később pedig tokencserék révén értékesítik. A nyereség egy százalékát okos szerződések útján kibocsátott osztalékként visszafizetik a token tulajdonosoknak.

Szabályozott platform részvények, adósság és tokenek értékesítésére

A Crowd for Angels egy 2018. márciusi ICO-n keresztül finanszírozta saját indítását, hogy az Egyesült Királyság első szabályozott crowdfunding platformjává váljon mind a magán-, mind az állami vállalatok számára, amelyek részvényeket, adósságot és kriptográfiai tokent adnak el. Az Angyalok Tömegét az Egyesült Királyság Pénzügyi Magatartási Hatósága (FCA) engedélyezi és szabályozza. Azok a vállalatok, amelyek tőkebevonásra vágynak, létrehozhatnak, felépíthetnek és kezelhetik a CrowdForAngels.com weboldalon a „pályának” nevezett dolgokat..

A befektetéseket és a tőkét felhalmozzák részvények, adósságkötvények és kriptográfok értékesítésével.

Saját tőke

A Crowd for Angels részvényértékesítésének nagy része nagyvonalú adólevonási előnyöket kínál, amelyeket a kormány nyújt a magas kockázatú, korai stádiumú vállalatok tőkefinanszírozásának elősegítésére. Az Angyalok Tömege elvégzi a papírmunkát annak biztosítása érdekében, hogy a befektetők igényelhessék a törvény által megengedett teljes adólevonások teljes összegét.

Adóssághelyek

A Crowd for Angels számára kötvényeket értékesítő alapítók fenntartják vállalatuk teljes tulajdonjogát. A kölcsönzött pénz visszafizetésének egyszerű kötelezettsége az elfogadott feltételek szerint jön létre, ezt követően pedig megszűnik a kapcsolat a hitelezőkkel. A hitelezők magas kamatlábakat élveznek, míg az alapítók profitálnak a könnyen előrejelezhető, nem ingadozó kölcsönköltségekből.

A Crowd for Angels számára eladott kötvények „magas hozamú” hitelviszonyt megtestesítő értékpapírok, amelyeket hitelminősítéssel nem rendelkező vállalatok bocsátottak ki. Habár az átváltható kölcsönök vállalati eszközökkel vannak biztosítva, ez nem garantálja a kamat vagy a tőke visszafizetését. A Crowd for Angels számára eladásra kerülő kötvények szintén likviditásprémiumot vonnak maguk után, mert nincs joguk a korai készpénzfelvételre, mivel nincs másodlagos piac, ahol eladhatnák őket.

Token eladási helyek


A Crowd for Angels lehetővé teszi az alapítók és a befektetők számára, hogy részt vegyenek egy ICO-ban az Egyesült Királyság által szabályozott crowdfunding platformon. A startupok csak akkor próbálkozhatnak a projekt elindításával és méretezésével, miközben díjakat fizetnek, ha az ICO-juk sikeres.

Hogyan fektessenek be

A magánszemélyeknek és az intézményeknek először regisztrálniuk kell és be kell szerezniük a befektetők engedélyét a Tömeg Angyalok számára. Ezután böngészhetnek a hangmagasságokban, rákattinthatnak a hangmagasság-összefoglaló mezőre, hogy megtekinthessék a minimális és maximális finanszírozási célokat, az eddigi összegyűjtött összegeket, a pálya hátralévő napjait, a cég pénzügyi adatait és a csapat életrajzát.

A tőkeemelésekkel a befektető megtekintheti a részvény árfolyamát, a felajánlott részvények számát és az adókedvezményre való jogosultságot. Az adósságráfordítással a befektetők megtekinthetik a kamatlábat, az átváltási dátumot (törlesztési ütemtervet) és a futamidőt.

Miután a befektető választott egy terméket, rákattint az „Invest in this pitch” gombra és összekapcsol egy bankszámlát. Ez az eljárás csak elkötelezettségként működik, amíg a hangmagasság el nem éri a minimális célt.

A befektetők a Crowd for Angels irányítópultjukon követik a cég frissítéseit, kérdéseket tesznek fel a vállalatnak és a befektetőtársaknak a pálya fórumán, és az adománygyűjtés befejeztével privát hozzáférést kapnak a céghez. A befektetők az irányítópult “Saját portfólió” fülén keresztül figyelemmel kísérhetik befektetési teljesítményüket, ideértve az átváltási, osztalék- és kamatfizetési értesítéseket.

Hogyan lehet felsorolni

A Crowd for Angels számára a pálya létrehozása teljesen online folyamat, előzetes díjak nélkül. A pályát létrehozó vállalat kitölti a jelentkezési lapot, amely tartalmazza a cég adatait, a kívánt emelési összeget vagy tartományt, valamint az alapok felhasználásának részleteit. Az Angyalok Tömege két munkanapon belül megvizsgálja az alkalmazást és válaszol.

Egy jóváhagyott vállalat írja a pályát, beágyaz egy videót, hozzáadja a csapat életrajzát és feltölti a befektetők dokumentumait. Amint a pálya eléri a megemelt célt, a Crowd for Angels létrehozza az előfizetési szerződést, majd összegyűjti és átadja az alapokat.

A jövő

Az Angyalok Tömege eddig több millió eurót gyűjtött a tőkepiaci társaságok számára, a tőke és az adósság kínálatának kombinációjával. Most célja szabályozott státusának kihasználása, hogy tokenizált részvényeket és kötvényeket kínáljon az Egyesült Királyság által szankcionált STO platformként.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map