Az Atomyze bejelenti a tokenizációs platform lágyindítását

Menj a Launch-ra

Míg már léteznek különféle tokenizációs platformok – és még több az úton -, az egyik legjobban várt az Atomyze.

A TokenTrustAg termék éppen bejelentett szolgáltatásuk teszt-elindítása. A platform előrejelzésének fő mozgatórugója a kialakult kapcsolataikra visszavezethető. Például Vlagyimir Potanin, Oroszország leggazdagabb embere és a Norilsk Nickel (Nornickel) elnöke nyilvánosan kinyilvánította szándékát, hogy különféle árukat jelképezzen a platformon való kereskedéshez..

Meg kell jegyezni, hogy az Atomyze platform tesztelési ideje csak a vállalkozásokra korlátozódik; Pontosabban azok a vállalkozások, amelyek a partnerek listáját tartalmazzák.

A társaság megjegyzi, hogy a teljes engedély megszerzése után a műveletek kiterjednek a befektetők nagyobb körével.

Képességek

Az eszközök tokenizálása nem korlátozódik kizárólag az értékpapírokra. A blockchain és a DLT használata kiterjeszthető alapvetően bármi értékre – beleértve a gyakran forgalmazott árukat is.

Az alapul szolgáló eszköztől függetlenül az Atomyze megjegyzi, hogy a blokklánc és a DLT használatával platformjuk ügyfelei különféle képességekben részesülnek, többek között, de nem kizárólag a következőkben:.

 • A tranzakciók engedélyezett nézete
 • A tranzakciók megnövekedett sebessége
 • Finanszírozás
 • Áthidalás a vállalatok és a befektetők között

Eszközök a „Get-Go” -ból

Bár várhatóan sok eszköz tölti be az Atomyze platformot időben, három figyelemre méltó árucikk lesz elérhető ebben a tesztelési szakaszban.

 • Palládium
 • Kobalt
 • Réz

Ezek mindegyike kulcsfontosságú eszköz a Nornickel és működésük szempontjából. Mint ilyen, mindegyik tokenizálva lesz, és a befektetők elsajátíthatják ezeket az eszközalapú tokenek kereskedelmét.

Partneri kapcsolat

Amint arra ebben a cikkben utaltunk korábban, az Atomyze-nek sikerült lenyűgöző listát készítenie a partnerekről annak érdekében, hogy valami különlegeset alkossanak. Noha Vlagyimir Potanin és Nornickel jelenléte önmagában is fontos, a következő vállalatok is részt vesznek abban, hogy az Atomyze számára befolyással és potenciállal rendelkeznek.

 • IBM
 • Umicore
 • Trafigura
 • Globális Palladium Alap
 • Traxys

Áruk és értékpapírok


Az eddigi eredményeik által nyújtott intrikákon túl, az Atomyze révén, a TokenTrustAg nem szándékozik csupán árucikkekkel foglalkozni..

A vállalat jelenleg többszörös kijelölés iránti kérelem közepén van, amely lehetővé teszi számukra és leányvállalataik számára, hogy elmélyüljenek a tokenizált értékpapírok világában. Sikeres odaítélés esetén a TokenTrustAg egyszerre lesz „önszabályozó szervezet”, valamint svájci engedéllyel rendelkező értékpapírcég.

Kommentár

A tesztindítás bejelentésekor az Atomyze képviselői, valamint a különböző partnerek időt szántak kommentálni.

Marco Grossi, az Atomyze vezérigazgatója kijelentette,

„A tokenizálás fő gondolata nem a kriptovaluták vásárlása vagy kereskedése; modern és átlátható mechanizmus létrehozásában rejlik az eszközök digitalizálásában, valamint új digitális piacok létrehozásában, ahol a tokenizálás olyan szolgáltatás, amely segíti a kibocsátókat eszközeikre vonatkozó jogok digitális formában történő átvitelében. “

Manish Chawla, az energia globális ügyvezető igazgatója & Természeti erőforrások iparai az IBM-nél,

„Az Atomyze, az IBM és a Nornickel közös erőfeszítései lehetővé tették egy valóban erőteljes és egyedülálló ipari megoldás kifejlesztését. Az eszköz- és árukereskedelem csak egyike a sok lehetőségnek iparunkban, ahol a tokenizálás átalakíthatja a jelenlegi üzleti folyamatokat … Az iparági eredmények engedélyezett és irányított magán blokklánc-hálózatok létrehozásának vezetőjeként szívesen segítünk egy új token ötletének előmozdításában -alapú gazdaság ezzel a projekttel. ”

A Tycoon

Vlagyimir Potanin orosz vagyonmágnás, aki nagy gazdagságáról ismert. Vagyon, amelyet a bányászati ​​óriás, Nornickel tett lehetővé, ahol a vállalat elnökeként dolgozik. 2020-ban úgy gondolják, hogy vagyona meghaladja a 27 milliárd dollárt, így az egész világ egyik leggazdagabb – és Oroszországban a leggazdagabb – egyénévé válik.

Időt szakított arra, hogy részletesen ismertesse a digitalizálással kapcsolatos nézeteit, és azt, hogy Nornickel hogyan állítja fel magának a jövőbeni versenyképességet az Atomyze révén..

„A gazdaság digitalizálódik, vagyis a tőkeáramlás átterjed a hagyományos gazdaságról a digitálisra. A Nornickel különféle digitális megoldásokba fektet be ipari alkalmazásokhoz. Az egyik ilyen a fizetési elszámolások tokenizálása. A Nornickel lesz az első olyan vállalat az ásványinyersanyag-kitermelő iparág vezetői között, amely tokenek használatával kezdi meg a kereskedelmet. A Nornickelt azért érdekli ez a projekt, mert ez lehetővé teszi a Társaság számára a palládium és más fémek népszerűsítését a digitális kereskedési módszerekre való áttéréssel. “

Atomyze

Az Atomyze mindenekelőtt tokenizációs platformként működik, miközben a székhelyet a svájci Zug ’kriptovölgyben’ tartja fenn. A vállalat a TokenTrustAg termékeként működik. A szolgáltatások teljes elindítása valamikor 2020 végén várható.

Marco Grossi vezérigazgató jelenleg felügyeli a vállalat működését.

Más hírekben

Az Atomyze bevezetése egyelőre csak teszt üzemmódban hajtja végre a műveleteket. Ez időt biztosít a platform ügyfeleinek, hogy megismerkedjenek ajánlataikkal, a 2020 végi élő indításra számítva.

Ez a 2020 végéig tartó várakozás részben a digitális eszközök orosz szabályozásával kapcsolatos közelgő változásoknak köszönhető. Nemrégiben röviden áttekintettük Oroszország korábbi szabályozás módosítási célját, megkísérelve modernizálni megközelítésüket.

Az Orosz Bank a Retcon szabályozásait várja a digitális eszközök körül

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map