Az öt legfontosabb biztonsági token, amelybe be kell fektetni – vélemény

Az alábbiakban felsoroljuk az öt legfontosabb biztonsági tokent, amelyekről személy szerint úgy gondolom, hogy a legnagyobb a likviditás és a jövőbeli növekedés lehetősége. Jogi nyilatkozatként jelzőtulajdonos vagyok az összes alább felsorolt ​​beruházásban. A cikkért nem kaptak pénzügyi ellentételezést. Ez kizárólag személyes véleményemen alapul.

# 5 – Lottery.com

Ez volt az egyik legkorábbi STO az űrben. Az elképzelés szerint dollármilliárdokat gyűjtenek össze, hogy globális jótékonysági tombolák segítségével segítsék a világ legsürgetőbb humanitárius szükségleteinek megoldását. Jelzőtulajdonosoknak 7% -os bevételi részesedést kínálnak az összes jegyeladásból.

A projekt mögött néhány jelentős befektető áll:

 • Pantera Capital – Joey Krug (befektetési igazgató).
 • Paraag Marathe (EVP stratégiai igazgató, SF 49rs).
 • Bruce Gibney (Alapító Alap, a PayPal alapbefektetője).

A lenyűgöző ezzel a projekttel az általuk elért jelenlegi fejlődés, amely a következőket tartalmazza:

 • A világ legnagyobb lottóeredményei és információszolgáltatója a digitális média szektornak az Egyesült Államok és Észak-Amerika lottójátékaival kapcsolatban, beleértve a Google-t és az Amazon Alexát.
 • Lottózási eredmények szolgáltatója több mint 30 országban világszerte.
 • Az Egyesült Államokban a Lottery.com egy első számú mobil lottójáték-szolgáltatás, több állami jóváhagyással.

Ez a token megvásárolható a OpenFinance felület.

# 4 – tZERO

A tZERO szabályozott tőzsde kiépítésén dolgozik biztonsági tokenek és digitális értékpapírok kereskedelmére. Időt szánnak e platform fejlesztésére, mivel szeretnék biztosítani, hogy teljes mértékben megfeleljenek a törvényeknek. Gondoljon a tZERO-ra, mint a Binance szabályozott biztonsági tokenek közül.

Ha sikerül teljesíteniük kijelölt küldetésüket, akkor piacvezetővé válnak a digitális értékpapír-térben. Teljesen szabályozott intézményi befektetők és bankok képesek lesznek felhasználni ezt a platformot minden cserediákhoz.

Számoltunk be a tZERO-ról gyakran, beleértve a fájdalmas átvilágítási folyamatot, amely lassítja a platform elindítását. A törvényi előírásoknak való megfelelés pozitív dolog, és jobban szeretjük, ha lassan veszik a dolgokat a teljes megfelelés és törvényesség biztosítása érdekében.

Ez a token megvásárolható közvetlenül a tZERO felület.

# 3 – 22x alap


A 22X Fund 30 előzetesen ellenőrzött induló vállalkozásba fektetett be, amelyek az 500 Startups korai stádiumú kockázati alap és a maggyorsító program 22. tételének részét képezték. 500 induló vállalkozás több mint 1200 vállalatba fektetett be, ezek közül néhány figyelemre méltó befektetés közé tartozik az Udemy, a Visual.ly, a Canva, a Twilio, a talkdesk, & ipsy.

Mind a 22X alaptársaság az 500 Startup 22. részének része, amelyre 2017 nyarán / őszén került sor San Franciscóban. Az 500 Startups Accelerator ~ 2% -os elfogadási rátával rendelkezik. A többség felvette a korábbi finanszírozást, és bevételt termel.

A Batch22 a FinTech (9 vállalat), a Data (7 vállalat) és a Digital Health (4 vállalat) területére összpontosít. A lista megtalálható itt.

A befektetők 22X-ben kapnak tokent, amely az egyes 22X portfólió-társaságok saját tőkéjének 2,5-10% -át birtokolja.

Ez a token megvásárolható a OpenFinance felület.

# 2 – Blockchain Capital

Ez volt a kezdeti biztonsági jelző, amely elindította a forradalmat. A BCAP tokenek a Blockchain Capital által kezelt kockázati alapok tokenjeit jelentik.

A Blockchain Capital valóban nem igényel bevezetést, amikor a blockchainról van szó. 2013-ban alapították, és olyan figyelemre méltó befektetéseik vannak, mint az ABRA, Augur, Bancor, BitFuty, BitGo, Block.one, BlockStream, Coinbase, Ethereum, Harbor, Kraken, Ripple, Securitize, & Templum.

A BCAP token 2017 áprilisában indult, és hat óra alatt 10 millió dollárt gyűjtött.

2019 júniusában a Coinbase Custody bejelentette a BCAP token támogatását. E hír fontosságát nem lehet lebecsülni, mivel ez az első biztonsági token, amelyet a Coinbase támogat.

Ez a token megvásárolható a OpenFinance felület.

# 1 – SpiceVC

Személyes kedvencem a SpiceVC, és ezt a tokent egy tapasztalt csapat kezeli, amely erősen részt vesz a digitális értékpapír-térben. Biztonsági zsetonok és digitális értékpapírok jövőjébe fektetnek be. Legjelentősebb befektetésük a Securitize. A Securitize az a token-kibocsátó, amely a legtöbb vonzerőt mutatta a biztonsági tokenek tokenizálásakor. Közvetlenül tokenizáltak, vagy tokenizálási szolgáltatásokat kínáltak a listán szereplő vállalatok többségének.

A SpiceVC egyéb figyelemre méltó befektetései a következők:

 • SAGA – Egy közelgő stabil valuta
 • Szelet – Az ingatlan tokenizálása
 • ROX – Kereskedelmi ingatlan tokenizálása.
 • Archax – Digitális értékpapír-tőzsdét indítanak az Egyesült Királyságban Londonban.
 • Lottery.com – Online lottó biztonsági token.
 • Bakkt – Az ICE, a New York-i tőzsde tulajdonosai által létrehozott digitális eszközök biztonsági tőzsdéje. A Bakkt az egyik legjobban várt tőzsde a kriptovaluta térben, és lehetősége van intézményi szintű befektetéseket hozni a Bitcoinba és a kriptovalutába.

Ez a token megvásárolható a OpenFinance felület.

Jogi nyilatkozat:

A Securities.io nem az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletének, a FINRA-nak vagy bármely más pénzügyi szolgáltatónak engedélye és nyilvántartása. Pontosabban, a Securities.io nem a FINRA által bejegyzett brókerkereskedő, és nem kínál vagy ad el értékpapírokat, és nem folytat más közvetítői tevékenységet. Ezen a weboldalon semmi nem jelent semmilyen értékpapír ajánlatát, terjesztését, megkeresését vagy marketingjét.

Továbbá a Securities.io nem tőzsde, alternatív kereskedési rendszer, letéti ügynök vagy transzferügynök. Az Securities.io nem nyújt jogi, számviteli, adózási vagy szabályozási tanácsokat, és nem tart készpénzt, virtuális valutát, biztonsági tokent vagy más digitális eszközt harmadik fél nevében vagy nevében..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map