Bakkt a fogyasztói alkalmazás nyári bevezetése felé menetel, miközben bezárja a 300 millió dolláros B-sorozatot

300 millió dollár

Míg a kriptopiacok változatlan állapotban vannak, miközben a világ a COVID-19 folyamatban lévő hatásaival foglalkozik, van egy vállalat, aki fázistalanul szállít. A Bakkt, a népszerű digitális eszközök szolgáltatója bejelentette B sorozatuk sikeres befejezését.

Ezen az eseményen a társaság összesen 300 millió dollárt hozott be különböző befektetőktől. Ezzel a mai napig az összes emelt összegük közel 500 millió dollárra emelkedik.

Résztvevők

Egy ilyen tetemes összeg előteremtése során Bakkt különféle vállalatok részvételét látta a B sorozatukban. Az alábbiakban felsoroljuk azokat a vállalatokat, amelyek látták / látták a Bakkt ígéretét, és úgy döntöttek, hogy összehangolják céljaikat a fiatal ruhával..

 • CMT Digital
 • Pantera Capital
 • Goldfinch Partners
 • M12
 • Interkontinentális Tőzsde (ICE)
 • PayU
 • Boston Consulting Group

Ha ezek a nevek harangot csengenek, ez részben annak tudható be, hogy részt vettek a Bakkt eredeti A sorozatában. Több vállalat második befektetésével úgy tűnik, hogy a Bakkt-nak sikerült jó benyomást gyakorolnia az összes érintettre, mivel életük során zűrzavaros piacon mozogtak.

Consumer App

A tervek szerint 2020 nyarán induló Bakkt fogyasztói alkalmazás nem csupán egy újabb pénztárca a digitális eszközök tárolására. Az alkalmazás számos olyan funkciót hoz magával, amelyek lehetővé teszik számára, hogy elkülönüljön a csomagtól, és csábítsa a mainstream elfogadását.

A Bakkt kijelentette, hogy az alkalmazás 4 fő funkción fog alapulni, amelyek lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy:

 1. Összesítsen különféle eszközöket, amelyek a kriptográfia, a készpénz, a hűségpontok és akár a játékon belüli jutalmak között mozognak
 2. Zökkenőmentesen konvertálja ezen eszközök mindegyikét / bármelyikét bitcoinra, készpénzre és másra
 3. Kereskedelem által támogatott kriptográfiai eszközök biztonságosan az alkalmazáson belül
 4. Kifizetések az alkalmazáson keresztül vagy a „Bakkt Card” használatával.

Sokak számára pénztárcájuk tele van hűségkártyákkal; Kártyák, amelyek fel nem használt hűségpontokkal rendelkeznek. Nem tudja, mire használja ezeket a légmérföldeket? Egyszerűen kapcsolja össze őket a Bakkt alkalmazással, és használja fel őket bármilyen módon, amelyet jónak látja a fent felsorolt ​​funkciókon keresztül.

Lényegében a Bakkt alkalmazás maximalizálja a hűségprogramok és a digitális eszközök hatékonyságát és rugalmasságát, miközben kiváltó lehetőséget kínál azok beváltására és felhasználására..

Kommentár

A mai hír bejelentésekor a Bakkt vezérigazgatója, Mike Blandina időt szakított arra, hogy megossza izgalmát. Az alábbi nyilatkozat kitért arra, hogy mit ért el a társaság az indulás óta eltelt 2 év alatt.

Mike Blandina Államok,


„Örülök annak a lehetőségünknek, hogy közel 1 billió dollárnyi digitális eszközt szabadíthatunk fel, amikor a Bakkt alkalmazás nyáron elindul. A B sorozatú finanszírozásunk befejezésével és a Bridge2 Solutions nemrégiben történt megvásárlásával a Bakkt immár 350 alkalmazottból álló csapat, és a 10 legfontosabb pénzügyi intézmény közül 7, valamint több mint 4500 hűség- és ösztönző program hűségváltási programjait működteti, köztük két legnagyobb amerikai légitársaságok. Egyedülálló lehetőségünk van arra, hogy üzleti tevékenységünkben kiaknázzuk a technológiát, az infrastruktúrát és a partnereket, hogy innovatív új termékeket hozzunk piacra, és ezzel bővítsük a globális gazdasághoz való hozzáférést.

CPO vezérigazgatónak

Annak ellenére, hogy csak 2 évvel ezelőtt indult, és eddig széles körben sikeresnek ítélték meg, Bakkt már őröket váltott a társaság tetején. Ez a változás Mike Blandina közelmúltbeli előléptetése CPO-ból vezérigazgatóvá.

Fontos megjegyezni azonban, hogy Kelly Loeffler kilépését nem a teljesítmény hiányosságai okozták, hanem egy olyan lehetőség, amelyet nem lehetett átadni – az Egyesült Államok Szenátusának székhelye.

Ez a lehetőség Mike Blandina számára nem egyszerűen szerencsejáték volt. Előléptetése után a Bakkt anyavállalat, az ICE, megemlítette hatalmas tapasztalatát, mint jelentős áldást.

Az ICE vezérigazgatója, Jeffrey Sprecher kijelentette,

„Mike vezérigazgatóként felvázolja a Bakkt stratégiai irányvonalát, a fizetési termékeket és a piacokat, valamint felügyeli a vállalat szabályozási és pénzügyi teljesítményét … Több mint 25 éves tapasztalata a termék-, mérnöki, stratégiai és operatív fizetések terén továbbra is szolgálni fog. jól. ”

Remény jelzője

Amikor a Bakkt először 2018-ban elindult, sötét időszaka volt a kripto- / blokklánc világában. Az egész iparág közepette volt az úgynevezett „kriptotél”. Az ágazatba való belépésük sokat beharangozott, és reményt jelentett a dolgok eljövetelére az indulást megelőző hónapokban.

Gyors előrelépés 2020-ig, és a Bakkt ismét várakozással tekint a jövőbe a várva várt fogyasztói alkalmazáson keresztül. Erre a reményre talán nagyobb szükség van, mint valaha, mivel a bizonytalanság övezi nemcsak a kripto- és blokklánc-törekvéseket, hanem a teljes tőzsdét is; A bizonytalanság továbbra is fennáll, miközben a piacok a COVID-19 globális járványával foglalkoznak.

Jelentős előrelépések egy nagyvállalat részéről, amelyek az elfojtott piac sötét időszakában történtek. Reméljük, hogy a fogyasztói alkalmazás ezen a nyári kiadása meghaladja az amúgy is magas elvárásokat.

Bakkt

A 2018-ban alapított Bakkt az Intercontinental Exchange leányvállalata, amely a georgiai Atlantában működik. A Bakkt csapata mindenekelőtt a digitális eszközöket körülvevő megoldások fejlesztésén dolgozik. Ezek a megoldások a határidős ügyletektől kezdve a készülő fogyasztói alkalmazásig és egyebekig terjednek.

Mike Blandina vezérigazgató jelenleg felügyeli a vállalat működését.

Más hírekben

Míg az egyes társaságok motívuma más, a Bakkt megosztja sikeres emelését másokkal, hogy ugyanezt tegyék az elmúlt hónapokban. A következő cikkek részletesen bemutatnak néhányat ezekből az eseményekből, amelyek során az ígéretes vállalatok milliói hoztak befektetéseket, 5 millió dollártól 200 millió dollárig.

A Horizon Globex felrázza a csapatot, miközben sikeres A sorozatot rendez

A Securrency 17,75 millió dollárba kerül a sikeres A sorozat során

A Ripple 10 milliárd dolláros értékelést ér el 200 millió dolláros C sorozat után

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map