Blockport bővítési tervek – Biztonsági tokenek felajánlása

Bejelenti az STO-t

A blockchain alapú rejtjelcsere, a Blockport épp ma jelentette be szándékát egy közelgő biztonsági token felajánlás szervezésére.

Erre az ajánlatra várhatóan március elején kerül sor, és a Tokeny platformon kerül megrendezésre. A csapat célja minimum 30 millió USD összegyűjtése. Ez a törekvés több szakaszban fog zajlani, az első szakasz várhatóan a kívánt 30 millió USD első 5 dollárját hozza be.

Az alapok terve magában foglalja a társaság folyamatos növekedését. Pontosabban: a Blockport csapata az Egyesült Államokba és azon túlra is terjeszkedni akar. Ezenkívül a vállalat jelzi, hogy szándékában áll a megfelelő engedélyeztetést kérni a fiat-crypto szolgáltatások engedélyezéséhez.

Blockport

Blockport központját Amszterdamban tartja. A vállalatot 2017-ben hárman előremutató személyek alapították.

Sebastiaan Lichter – alapító & Termékfőnök

Kai Bennink – alapító & Stratégiai főnök

Zowie Langdon – alapító & Technológiai főnök

Ma a Blockport arra törekszik, hogy a legátfogóbb kriptográfiai platformot biztosítsa kezdőknek és profiknak egyaránt. Egyedi megközelítésük olyan funkciókat tartalmaz, mint a másolás-kereskedelem és még sok más.

Meg kell jegyezni, hogy a Blockport korábban egy sikeres ICO-nak is otthont adott. Ezeket a blockport token (BPT) néven ismert zsetonokat nem szabad összetéveszteni a digitális értékpapírok közelgő értékesítésével. Míg a BPT kulcsfontosságú a platformot használó mindennapi közösség számára, a Blockporton belül nem képviselik a saját tőkét. A forgalomba hozandó digitális értékpapírokat, amelyeket Blockport Securities (BPS) néven ismerünk, a D. szabályozás alapján értékesítjük, és a társaság részvényeit képviselik.

Kommentár

Sebastiaan Lichter időt szakított arra, hogy itt beszéljen velünk a Securities.io oldalon a közelgő STO-val kapcsolatban. A következőket mondta.

Miért választották Tokeny-t a soron következő STO házigazdájaként?


„A Tokeny-vel dolgozunk, mivel ők az iparág egyik vezető kibocsátási platformja, és azon kevesek egyike, amelyek több vállalatnak is segítettek a biztonsági tokenek sikeres kiadásában. A technikai oldal mellett Tokeny erős partner a jogi ügyekben, és megfelelő ismereteket nyújt számunkra ahhoz, hogy STO-t több országban felajánlhassuk. ” Sebastiaan Lichter hozzátette: „Ezenkívül Tokenyt megbízható partnernek tekintjük, aki tagja az ABBL-nek (The Luxembourg Bankers’ Association), az EU Blockchain megfigyelő fórumának, az EEA-nak (Enterprise Ethereum Alliance) és a Bitcoin Foundation-nek. Platformjuk több mint 18 token értékesítést segített elő öt kontinensen, és több mint 50000 befektető használta. “

Miért döntött a Blockport a STO-n keresztüli forrásgyűjtés helyett a hagyományosabb eszközök helyett??

„A digitális piacok felé növekvő tendenciának megfelelően társaságunk részvényeinek egy részét jelképezzük – lehetőséget biztosítva a nyilvánosság számára, hogy egy STO révén a Blockport társaság részvényeseivé válhasson. A tokenizálás megkönnyíti a hozzáférést, de mindenekelőtt megkönnyíti a befektetők számára, hogy később megvásárolják, eladják vagy kereskedjenek velük. Ezenkívül a biztonsági tokenek likviditást biztosítanak a befektetők számára, hozzáférést biztosítanak a megfelelőségi funkciókhoz a kibocsátók számára, és keretet biztosítanak a szabályozók felügyeletéhez. ” Lichter így nyilatkozott: „A Blockport mindig is tömeg és közösségközpontú platform volt, és most a legújabb technológiát alkalmazzuk a részvények kibocsátására oly módon, hogy csökkentsük a belépés akadályait. Ez a tokenizációs stratégia lehetővé teszi számunkra, hogy a Blockport tulajdonjogát megosszuk ökoszisztémánk azon szereplői között, akik osztják elképzeléseinket – ez is segít abban, hogy jobban megfeleljünk a Blockport ökoszisztéma nyereségrészesedési modell iránti igényének. “

Tokeny

Tokeny központját Luxemburgban tartja. A társaság 2017-ben alakult, és a FinTech szektorban azonosul. A Tokeny mindenekelőtt egy átfogó platform kifejlesztésén és kidolgozásán dolgozik, amely megkönnyíti a vállalatok számára a tokenizálás folyamatát.

Más hírekben

A Tokeny népszerű társaság lett hírcsatornánkban. Az elmúlt hónapokban számos alkalommal részleteztük fejlesztéseiket. Mivel a Blockport egy közelgő STO-t rendez, kétségtelen, hogy ismételt látogatók lesznek a címsorunkban is. Itt olvashatunk néhány cikket, amelyet a Tokeny-hoz kapcsolódó fejlesztésekről írtunk:

A Tokeny kiadja a TREX-et – a biztonsági tokenek nyilvános keretrendszerét

Kibocsátás és Tokeny partner az összekapcsolhatóság figyelembevételével

Tokeny Partners a Blocktrade szolgáltatással

* FRISSÍTÉS *

A cikk közzététele óta az STO elindításával kapcsolatban számos fejlesztés történt.

2019. április 11-től nyitva áll a Blockport Securities (BPS) engedélyezési listája.

A tokenek kiadására 2019. április 15-én kerül sor.

Ezek a digitális értékpapírok letétkezelői bizonylatokat / tanúsítványokat képviselnek, biztosítva a tulajdonosok számára a jövőbeni osztalékok arányos jogait.

Az Egyesült Államokban kibocsátott zsetonok esetében ez az 1933. évi értékpapír-törvény D. szabályának 506. szabályának c) pontja szerint következik be..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map