Blokkoló a DSO fogadására Kawhi Leonard csalogatására

Kawhi Leonard – „KaWhi Wait”?

A Blockstation nemrég jelentette be Kawhi Coin-t (Kawhi Leonardra hivatkozva). Ez egy biztonsági token, amelyet a #KaWhiWait mozgalom befektetői számára terjesztenek – egy STO-t, amelyet maguk a Blockstation üzemeltetnek.

Ennek az STO-nak két egyszerű célja van.

  1. Csábítja Kawhi Leonardot, hogy nyáron újból szerződjön a Toronto Raptors csapatával
  2. Lehetőséget biztosít a befektetőknek és a kosárlabda-rajongóknak pénzügyi megtérülésre.

Ezeken a célokon túl az MLSE számára előnyös lesz a transzcendens tehetség megtartása, a rajongók pedig előnyben részesítik kedvenc csapatuk folyamatos dominanciáját..

A Finomabb részletek

Az esemény felépítése úgy vonzódik Kawhi Leonardra, egy egyszerű ötlet alapján – a pénz ma többet ér, mint holnap.

Míg Kawhi max. Szintű szerződést kap, ahová megy, ezeket az alapokat sok éven keresztül kifizetik neki. Ennek az STO-nak a szerződéses értékének túlnyomó részét azonnal kifizetik, miután újra aláírják a Raptorsszal.

Ha idővel kifizetik, akkor ezek az évek „használhatóak Kawhinak”. Ötéves növekedés nagyjából 150 millió dollár befektetéseken keresztül nem csúfolható el. Olyan növekedés, amely a Blockstation ajánlatán kívül nem látszana.

Bár a számokat nem zárták be, a Blockstation példát adott a befektetők várható ROI-jára. Egyszerűen fogalmazva: a Kawhi szerződéséből származó pénz egy részét a befektetők felé irányítják, ami nagyjából 4% -os éves megtérülést jelent számukra. Ebben a helyzetben, bár Kawhi összességében valamivel kevesebb pénzt fog kapni, többet képes pótolni, ha éveken át növekszik saját befektetéseivel.

Kawhi Leonard – Miért a felhajtás?

Annak ellenére, hogy sok játékos követeli az NBA-n belül a legmagasabb szintű szerződéseket, nagyon kevesen rendelkeznek tehetséggel ahhoz, hogy valóban igazoljanak egyet. Gyakran a játékosok ezeket a szerződéseket más lehetőségek hiánya és az észlelt potenciál miatt kapják meg. Kawhi Leonard egyik sem. Kawhi # 1 lehetőség, amely bebizonyította érdemét. Ő az a játékos, akit prioritásként kezel, és a csapat másik „másik lehetősége”.

Nemrégiben az LA Clippers vezetőedzője, Doc Rivers kommentálta Kawhit, és kijelentette: „Ő hasonlít leginkább [Michael] Jordanhez, akit láthattunk … Mint például, sok nagyszerű játékos van. LeBron [James] fenomenális. KD [Kevin Durant] fenomenális. De nem mintha Jordán vagy bármi hasonló lenne, de ő hasonlít leginkább rá. Nagy kezek. Post játék. Befejezheti. Nagyszerű ugró. Remek védő. Játék közben. Ha a helyszínen megverte, elüt. Aztán hozzáadod a hárompontos lövését.

Nézze meg a legújabb cikk a „ragadozók elragadtatása” által, hogy többet tudjon meg domináns teljesítményeiről.

Mi Észak


A Toronto Raptors egy kanadai kosárlabda-csapat, amely országos rajongótábort tart fenn. Míg a csapat az NBA-döntőbe vezető első útjának közepén tart, ez a csapat több mint 6 éve az egyik legsikeresebb a bajnokságban.

Egy másik kanadai csapat, egy elkötelezett rajongótábor hiánya és évről évre sikerek között azt feltételezhetjük, hogy a Raptors kivívta a média tiszteletét. Ez azonban nem így van, mivel az Egyesült Államok médiájában sokan továbbra is leírják a Raptorokat, és nem hajlandók azt hinni, hogy olyan célpont, amelyet a játékosok haza akarnak hívni. A #KaWhiWait megváltoztatta ezt a felfogást, és egy különleges tehetséget csábít arra, hogy hosszú távon maradjon.

Kommentár

Annak érdekében, hogy felhívja a figyelmet az okra, Jai Waterman, a Blockstation igazgatója kiadott egy rövid videót, amely leírta ezt az egyedülálló eseményt.

#KaWhiWait – Segítsen Kawhi megtartásában a 6ix-ben#KaWhiWait - Segítsen Kawhi megtartásában a 6ix-ben

Nézze meg ezt a videót a YouTube-on

Blockstation

Mivel ez az egész esemény a világ legjobb torontói kosárlabdázójának megtartása köré épül, nem lehet meglepetés, hogy a Blockstation itt hív haza. A társaság 2015-ös indítása óta otthonnak nevezi Ontario fővárosát.

A Blockstation olyan modern szolgáltatásokat és megoldásokat használ, amelyek lehetővé teszik a hagyományos tőzsdék számára a digitális eszközök kereskedelmét a szabályozásnak megfelelő módon.

A társaság működését Marko M. Hafez elnök felügyeli.

Pozitív fény

Függetlenül attól, hogy a #KaWhiWait sikeres-e vagy sem (vagy komoly ebben a kérdésben), még mindig két okból kell dicsérni.

  1. Biztonsági token-ajánlatok bemutatása egy veszett rajongótábor számára, amely egy egész nemzetre kiterjed.
  2. A Raptors mögött rejlő kultúra és az általuk és Kawhi által az elmúlt években mutatott dominancia tudatosítása.

#KaWhiWait

#GoRaptors

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map