Dan Doney, a Securrency – Interjúsorozat vezérigazgatója

Dan Doney a vezérigazgatója Securrency az egyik vezető token kibocsátó a digitális értékpapír térben.

Nagyon kitűnő karrierje van, és számos szerepet töltött be az NSA-nál, a Belbiztonsági Minisztériumnál (DHS), a Védelmi Hírszerző Ügynökségnél (DIA) és a Szövetségi Nyomozó Irodánál (FBI). Hogyan állt át a világ legelismertebb hírszerző ügynökségeivel való együttműködésről a Securrency elindítására? 

A DIA-tól az FBI-ig tartó különféle hírszerző ügynökségeknél töltött időm alatt elég szerencsés voltam dolgozni a legfejlettebb technológiai újításokon, a legjobb tudattal, tökéletes ugródeszkát kínálva az elindításhoz Securrency. Ez betekintést engedett abba, hogy az ügynökségek közötti információcsere mennyire széttagolt és a centralizált rendszerek eredendő hatékonyságával. Tapasztalataim, a szoftverfejlesztés iránti szenvedélyem, valamint a mesterséges intelligencia és a dinamikus eszközárak kiberbiztonsága ötvöztek néhány érdekes magánszemély elé, akik szerettek volna technológiai megoldásokat találni olyan széles körben elterjedt ipari kérdésekre, mint például az eszközök likviditása. Ezekre a kérdésekre megoldást keresve felfedeztem a blockchain technológiát és a tokenizációt, és felismertem, milyen hatalmas hatása lehet a pénzügyi szolgáltatásokra. A Securrency fejlesztésével az a jövőképünk, hogy a digitális eszközteret tokenizációval alakítsuk át valódi piaci hatékonyság érdekében.

Eredetileg Ön tervezte a Securrency központi identitás-kiszolgálóját, a hitelesítő (szabályok) motort és az interoperáló síneket hibrid architektúrában (összekapcsolja a láncolaton kívüli funkciókat). Mi késztette ezt a struktúrát választani egy adott elosztott főkönyv (blokklánc) megoldástól függően?

Mivel a Securrency piaci infrastruktúra-technológiáját elsősorban arra tervezték, hogy minden piaci döntéshozó számára kényelmet és támogatást nyújtson, a digitális értékpapírok széles körű részvételének és elfogadásának biztosítása érdekében mind a régi, mind a blokklánc funkciókat át kellett ölelni. Őszintén szólva a legtöbb STO a híd a semmibe. Beépített, integrált és interoperábilis piactér nélkül, ahol a digitális eszközök mozoghatnak, nincs elég háttér-likviditás ahhoz, hogy a legtöbb kibocsátó számára érdemes legyen a gyakorlat. Reméljük, hogy ez az infrastruktúra hosszú távon átalakító lesz, de a rövid távú célok inkrementálisabbak. Fontos ezt szem előtt tartani, hogy elmozdulhassunk a hype-on és ezen technológiák kiforrott, professzionális alkalmazása felé.

A WisdomTree Investments az Abu-Dzabi Befektetési Irodával (ADIO) és más befektetőkkel együtt a Securrency-ba fektetett be, mivel célja a blokklánc-technológia integrálása a tőzsdén kereskedett alapok (ETF) ökoszisztémájába. Meg tudná osztani velünk, hogyan integrálják a Securrency technológiáját az ETF tőzsdékbe?

WisdomTree nagy jelentőségű, hiteles vagyonkezelő, és a Securrency stratégiai befektetőjeként hihetetlen lehetőséget nyújt technológiájának az ETF ökoszisztémájába történő bevezetésére. A lényeg az, hogy a piacnak olyan felismerhető termékekre van szüksége, amelyek már jelentős likviditást élveznek, így az ETF-ek logikus és izgalmas felhasználási lehetőségek technológiánk számára. Az ETF-hez kapcsolódó digitális értékpapír-tevékenység nagy része a kriptovaluta ETF-ekre összpontosult, és a WisdomTree aktív volt ezen a téren Európában. Az ETF-ek nem csak a nagy háztartási nevű tőzsdéket, az ügynököket és a befektetési szolgáltatókat vonzzák, hanem a befektetők sokkal szélesebb körének is könnyebbé és biztonságosabbá teszik a részvételt ezekben a digitális befektetési termékekben..

Január 7-én a Securrency bejelentette az A sorozat emelésének sikeres befejezését 17,65 millió dollárért. Mik a tervek az előteremtett forrásokra?

A Securrency az A sorozatú finanszírozását tervezi felhasználni szoftver- és platformfejlesztésének elősegítésére, integrációra a stratégiai partnerekkel és más ügyfelekkel, valamint operatív struktúrájának kiépítésére. Stratégiai partnereink folyamatos támogatásának köszönhetően; az Abu Dhabi Befektetési Iroda, a Monex Group, Inc. A RRE Ventures, a Strawberry Creek Ventures és a Panthera Capital Investments megvalósíthatjuk stratégiai jövőképünket és küldetésünket.

Tudna többet mondani a Securrency RegManager ™ -ről?

A Securrency RegManager magában foglalja a Rules Engine felületünket és a szabadalom alatt álló Compliance Aware Token keretrendszert is. A Rules Engine egy egyszerű nyelvű absztrakciós réteg, amely lehetővé teszi a vállalatok és az ügyvédek számára, hogy ne csak gyorsan készítsenek házirendeket, hanem képesek legyenek azokat azonnal ellenőrizni és azonnal frissíteni. Ez a kényelmi szint elengedhetetlen a széles körű elfogadáshoz. A RegManager kezelőfelülete alapvetően a több joghatósággal rendelkező megfelelőségi eszközök és példátlan kényelem biztosításáról szól a pénzügyi szolgáltatók és a piaci szereplők számára..

Arra is kíváncsi voltam, hogy többet megtudjak a Securrency InfinXchange ™ -ról és annak előnyeiről?

Az InfinXchange a Securrency legnagyobb technológiai IP-je. Ez egy API könyvtár és pénzügyi ontológia, amely a különféle pénzügyi szolgáltatásokat alapvető funkciók halmazához térképezi fel, pl. tőkeképzés, fizetések, csereirányítás, transzferek, vállalati akciók, eszközárak és a megfelelő értéktranszfer a DLT és a régi hálózatok között. Ez egy plug-in keretrendszer, amelyet harmadik fél szolgáltatóival való integrációra terveztek.

2019 valamivel lassabban telt el, mint azt szerettük volna látni a biztonsági zsetonok megjelenésével kapcsolatban, hiszel abban, hogy 2020 más lesz?

Arra számítunk, hogy 2020-ban felgyorsul a nyilvánosan forgalmazott eszközök tokenizálása. Ez, valamint a feltörekvő biztonsági token cégekkel az intézményi szintű eszközök tokenizálásához társuló pénzügyi szolgáltatókkal együtt 2020-ban fő tendencia lesz. valószínűleg a Microsoft és a Facebook is megjelenik 2020-ban, a nagyon megbízható befektetési vállalkozások és vagyonkezelők digitális eszközkibocsátásaival együtt.

Melyek azok a projektek, amelyeken a Securrency jelenleg dolgozik?

Elsődleges célunk a magas színvonalú, hozamot hozó zsetonkibocsátások megkönnyítése, mivel felszabadítjuk a hozzáférhetőséget, amely elősegíti az elosztott főkönyvi technológia tömeges globális alkalmazását a pénzügyi szolgáltatásokban – a blockchain-rajongók álma több mint egy évtizede. Ehhez szoros együttműködésre van szükség a szabályozókkal, a piaci szereplőkkel és az intuitív felhasználói felületekkel.

Látogatás Securrency vagy Securrency üzleti listánkról további információkért.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner