Dave Hendricks, a Vertalo vezérigazgatója és társalapítója – Interjúsorozat

Dave Hendricks a Vertalo vezérigazgatója és társalapítója, amely az érintettek Registry and Cap Table platformja a SEC-kompatibilis biztonsági tokenek kínálatában. Összekapcsolják a bróker-kereskedőket, a kibocsátókat, a tőzsdéket és az ATS-eket.

NÁL NÉL:  Meg tudná osztani velünk, mit csinál a Vertalo?

DH: A Vertalo igyekszik több kibocsátónak segíteni, több eszközt tokenizálni, alacsonyabb költségekkel és alacsonyabb kockázattal. És kevesebb költséggel. A Vertalo alapkínálata egy kriptopapír-asztal, más szóval a token-tulajdonosok főkönyve. Az ICO-k nem törődtek a felsőtáblákkal, a tőkebefektetők viszont igen.

A befektetőket hozzá lehet adni a Vertalo által épített cap táblához adománygyűjtés vagy ICO előtt, alatt vagy után. A Vertalo pénztárca regisztrációjának folyamata összekapcsolja a kibocsátókat – akik tudni akarják, hogy ki mennyi tulajdonosa a cégüknek – és a befektetőket, akik tudni akarják, hogy mennyit birtokolnak a vállalattól. A Vertalo a túl zavaros STO ökoszisztéma ragasztója. A Vertalo segít a kibocsátóknak befektetői közösségük kezelésében, a Vertalo pedig a befektetések kezelésében – mindezt egy egyszerű grafikus felületen keresztül, amely sokkal jobb, mint az etherscan.

NÁL NÉL:  Ez nyilvános vagy privát blokkláncon van? Ha mindkettő, részletezné, milyen információk vannak a nyilvánosságról a magánszemélyekkel szemben?

DH: A legtöbb biztonsági token kibocsátási fejlesztése Ethereum-alapú, és a legtöbb intelligens szerződés a Solidity-ben íródott, így a Vertalo a közösséggel összhangban kezdte meg munkáját, de a Vertalo-t úgy tervezték, hogy lánc-agnosztikus legyen. Ha egy kibocsátó a Hyperledger, vagy a Hashgraph, vagy a NEO, vagy a Stellar segítségével akarja megírni a tokenjét, akkor ezt megteheti, és a Vertalo cap táblája és a befektető regisztráció funkciói ugyanúgy fognak működni. Látjuk a biztonsági tokenek engedély nélküli és engedélyezett blokkláncainak előnyeit.

NÁL NÉL:  Ön maga végzi el a KYC / AML akkreditációt?

DH: A Vertalo a legfontosabb akkreditált / minősített és a KYC / AML szolgáltatásokkal áll partnerként, mivel több mint 200 különböző joghatóság van, és arra szeretnénk összpontosítani, amit a legjobban csinálunk. Előfizetési szolgáltatást fejlesztünk több ilyen szállítóval a másodlagos kereskedelem egyszerűsítése érdekében (ahol a KYC-AML annyira fontos). Erről később az első negyedévben.

NÁL NÉL:  Leírná, hogy a platform hogyan teszi lehetővé a kibocsátók számára a befektetői közösség kezelését?

DH: A Vertalo Cap Table ötvözi a hagyományos főkönyv jellemzőit a hálózati kapcsolattal. A Vertalo cap táblázat két fél viszonyát képviseli, amelyet konszenzus határoz meg. A kibocsátók a vertalo regisztráció intelligens szerződéses eljárását használják, hogy meghívjanak és felvegyenek egy befektetőt a felső táblába. Ez a nyilvántartási folyamat létrehoz egy főkönyvet, amely több, mint a tulajdonosok listája, megkönnyíti a kommunikációt a kibocsátó és a befektető között, így a tokenek, osztalékok és dokumentumok a felek között továbbíthatók.


NÁL NÉL:  Számos nem blockchain lehetőség van a cap táblázat kezelésére. Milyen előnyei vannak egy blokklánc, pontosabban a Vertalo használatának?

DH: A tokenek kereskedése valós idejű. Ha valaki biztonsági tokennel kereskedik, a törvény szerint a befektetői főkönyvet frissíteni kell a token új címével / tulajdonosával. Tehát egy blockchain alapú kupak asztali főkönyv a blockchain sebességével működik, gyorsabban, mint a papír, és jobb nyilvántartással. A blockchain-alapú biztonság blokklánc-alapú főkönyve nélkül ki kezelné a részvényesek listájának vezetésével kapcsolatos jogi követelményeket? Ez nem okoz gondot az ICO-kibocsátók számára, ezért nem hozták létre ezt a technológiát. Az ICO-k csak törődtek a cserékkel. Az STO-kibocsátóknak meg kell tartaniuk az értékpapír-törvény betartását.

A blokklánc-alapú felsőtáblák fejlesztése szintén az első és alapvető lépés a magáneszközök nagyobb likviditása felé, mert a felsőtáblák ott vannak, ahol a befektetői tulajdonjogokat a legjobban érvényesíteni lehet. Az az oka, hogy a kibocsátók és a befektetők jelképezik ajánlataikat, az az, hogy végül nagyobb likviditást érjenek el, lehetővé téve részvényeseik számára, hogy tőzsdéken és ATS-eken értékesítsenek, a kibocsátókra vonatkozó szabályok szerint..

Semmilyen hagyományos magántőke-sapkás asztali platform nem kapcsolódik a tőzsdékhez, sőt a részvénybizonyítvány megszerzése egy hagyományos fedezeti asztal-platformtól napokig tartó erőfeszítés. És amikor papírrészvényt kap egy hagyományos cap table asztalról, akkor nincs hol eladni, mivel engedélyt kell szereznie a fórumtól, és akkor kevés piac van másra, csak az Uberre vagy a Lyftre stb…

A tokenizált felajánlásokat arra a feltételezésre bocsátják ki, hogy a tokenek / részvények „forgalomképesek” lesznek egy korlátozás feloldása után. A Vertalo blokklánc-alapú fedőtáblázat cserékkel és ATS-ekkel történő összekapcsolásával lehetővé tesszük a token tulajdonosok számára, hogy elérjék azt a likviditást, amely a biztonsági token-kínálat fő megkülönböztető jellemzője, miközben betartják az alapvető értékpapír-törvényeket..

NÁL NÉL:  Hogyan csökkenti a Vertalo nyilvántartás a bróker kereskedők költségeit?

DH: A bróker-kereskedőknek megbízói követelmények vannak a KYC és az AML ellenőrzésére. A Vertalo befektetői nyilvántartási funkcióját, amely összeköti a KYC ellenőrzött e-mail címeket a blockchain pénztárcákkal, a nagyobb bróker kereskedőkkel közösen tervezték, hogy segítsen nekik megfelelni az alapvető AML követelményeknek. A Vertalo úgy építette fel a platformját, hogy a bróker-kereskedők engedélyezzék a címkével, hogy ne kelljen maguknak felépíteniük vagy irányítaniuk ezt a folyamatot.

NÁL NÉL:  Felajánlja a Vertalo-nál regisztráló befektetőknek a lehetőséget, hogy azonnal megosszák befektetői profiljukat a bróker-kereskedőkkel és a kibocsátókkal. Hogyan jelentkeznek erre a befektetők?

DH: Ezt a funkciót még ebben az évben kiépítik. Fókuszunk az üzleti ügyfelek számára készült válogatás és lapát.

NÁL NÉL:   Az Ön által kínált eszközök egyike a pénztárca tulajdonjogának ellenőrzése? Hogyan történik ez?

DH: A Vertalo Wallet regisztrációs folyamat intelligens szerződéssel futtat egy folyamatot, amely hasonló ahhoz a módszerhez, amellyel egy bank véletlenszerű összegek befizetésével ellenőrzi a számla tulajdonjogát. E-mailt küldünk a regisztrált számlatulajdonosnak, egy linkkel a folyamat elindításához. Ha be tud jelentkezni abba a számlába és ellenőrizheti az összegeket, akkor ez a bizonyított tulajdonjog kezdete. Ez valójában egy kicsit bonyolultabb ennél, de a pénztárca megfelelő tulajdonosának ez nagyon sima folyamat. Ehhez a folyamathoz speciális segédprogram-tokent (nem, nem lehet kereskedni vagy továbbadni) és intelligens szerződéseket használunk.

NÁL NÉL:   Van-e olyan figyelemre méltó projekt, amely jelenleg a Vertalo platformot használja?

DH: Mi voltunk az első ügyfelünk. Úgy gondolom, hogy a Vertalo 2018 márciusában adta ki a harmadik vagy negyedik, az Egyesült Államoknak megfelelő biztonsági tokent. Ezért építettük ezt. A PrimeTrust, az Issuance, az Entoro céggel dolgozunk, és be fogunk jelenteni néhány fontosabb ingatlan-, alap- és adósságkibocsátást, amelyek februárban és márciusban indulnak. Az első negyedév végéig több mint 10 projektnek vagy Bróker-kereskedőnek kell lennie a technológiával, hogy egyszerűsítse jelképes kibocsátásait, befektetői kapcsolataikat és a cap table kezelését.

NÁL NÉL:   Van még valami, amit szeretne megosztani a Vertalóval kapcsolatban?

DH: A kibocsátóknak remek terméket kell létrehozniuk, nagyszerű ügyvédi irodát kell találniuk, remek bróker-kereskedőt kell találniuk és felhívniuk kell Vertalo.  Össze tudjuk varrni az összes alkatrészt az Ön számára, és segítünk abban, hogy óriási összeget takarítson meg a tokenizálás költségein.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map