Digitális értékpapír-konzorcium alakult az ipari résztvevők között

Konzorcium

Annak érdekében, hogy felgyorsítsa a digitális értékpapírok globális terjeszkedését a modern pénzügyeken belül, pár kanadai székhelyű vállalat összefogott. Ezt a törekvést többek között a Polymath és a KABN vállalja. Ez azt eredményezte, amit „konzorciumnak” hívnak.

A konzorcium ötlete az, hogy „ami jó az egyiknek, az mindenkinek jó.” Bár a részt vevő vállalatok átfedhetnek bizonyos szolgáltatásokat, az egész ipar növekedésével mindegyiknek nagy haszna lesz.

Ennek a konzorciumnak a végső célja az, hogy felhívják a tokenekibocsátókat a digitális értékpapírok kibocsátásához szükséges szolgáltatásokhoz való hozzáférés és azok használatának egyszerűsítése révén. Erőforrásaik összevonásával a vállalatok ez a párosítása átfogó szolgáltatáscsomagot kínál, amely könnyű tokenizációs folyamatot biztosít az érdekelt vállalatok számára.

Szerephívás

Mint említettük, ez a konzorcium nem korlátozódik egyszerűen a Polymathra és a KABN-re. Míg mindegyikük kulcsfontosságú szerepet játszik, a törekvést kezdetben a következő vállalatok vállalták, a lista biztosan növekedni fog az időben.

 • Tokenise.io (Egyesült Királyság)
 • MLG Blockchain (Kanada)
 • Hyperion Technologies (USA)
 • Hassans (Gibraltár)
 • Crypto SA (Ausztrália)
 • Tíz főváros (USA)
 • Razlin Capital (Egyesült Királyság)
 • Globális Blockchain hálózat (USA)
 • Evoke Capital (Kanada)
 • Biztonságos digitális piacok (Kanada)
 • Digitális eszközök kezelése (Gibraltár)

Amint az a fenti listán látható, amelyet a Polymath kiadott nyilatkozata szolgáltat, ez a konzorcium valóban globális törekvés. A különféle szolgáltatásokat kínáló vállalatok a világ több pontjáról vannak jelen.

Kommentár

A tervezett konzorcium bejelentését követően a KABN és a Polymath vezérigazgatói is beszéltek egy ilyen törekvés szükségességéről.

Kevin North, A Polymath vezérigazgatója, megállapított,

„Megoldásunk digitális értékpapírok létrehozását támogatja a hagyományos és nem hagyományos eszközök széles skálájából … A partnerség célja egy bevált gyakorlati modell létrehozása azoknak az ügyfeleknek, akiknek segítségre van szükségük az STO (Security Token Offering) teljes életciklusában. . Ebben a modellben a kibocsátó olyan szolgáltatók integrált hálózatával működne együtt, akik elkötelezettek annak biztosítása mellett, hogy az ajánlatok megfeleljenek az értékpapír-törvényeknek, -szabályoknak és -szabályozásoknak több joghatóság és kereskedési platformon keresztül, növelve az értékajánlatot a befektetők közötti távolság és súrlódás csökkentésével. és a kibocsátók. A mai napig a kibocsátók többsége számára nem egyértelmű a teljes STO útvonal, ezért ezt a partnerséget azzal a szándékkal alakítottuk ki, hogy ez kevésbé ijesztő út legyen. “

Ben Kessler, A KABN vezérigazgatója, megállapított,

„A Polymath céggel együttműködve a KABN a Always On megoldással támogatja a digitális értékpapírok megfelelőségi követelményeit, amely gyorsabb, jobb és gazdaságosabb megoldást kínál a kibocsátók és befektetők számára a személyazonosság, a KYC és az AML hitelesítésére és ellenőrzésére, valamint a likviditási programok kezelésére … A KABN is a az első vállalat, amely ezzel a folyamattal tokenizálja vállalati eszközeit és digitális értékpapírokat hoz létre, bizonyítva a modellt, és előkészítve ezzel az utat mások számára, hogy ugyanezt tegyék olyan módon, amely megfelel a joghatósági értékpapírokra vonatkozó szabályoknak és előírásoknak, és támogatja az érdekelt felek, a Blockchain közösség számára biztosított értékajánlatot, kibocsátók és befektetők. ”

KABN


A KABN egy vancouveri székhelyű vállalat, amelyet 2017-ben alapítottak. A vállalat a modern pénzügyi szolgáltatásokra specializálódott, a blokklánc-alapú azonosítástól a kriptográfiai állományokhoz kapcsolódó VISA által jóváhagyott kártyáig..

Polihisztor

A Polymath egy torontói székhelyű vállalat, amelyet 2017-ben alapítottak. A vállalat arra törekszik, hogy tovább fejlessze és átvegye a digitális értékpapírokat a modern pénzügyeken belül. Ennek elérése érdekében több token-szabványt fejlesztettek ki, megkönnyítve a tokenizálás folyamatát minden érdekelt vállalat számára.

Más hírekben

A Polymath vezető szerepet tölt be a digitális értékpapírok világában. Ezt szem előtt tartva nem lehet meglepetés, hogy a közelmúltban többször is megtisztelték címsorunkat. Az alábbiakban néhány cikk részletezi a Polymath elmúlt hónapok korábbi törekvéseit és fejleményeit.

A Polymath bizonyítja a DEX Security Token koncepciót

A LeadBest és a Polymath partnerséget alakít ki a biztonsági token-rendszer létrehozásához

Biztonsági token platform, Polymath (POLY), a tőzsdék növekvő számánál szerepel

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map