Emflux – Az elektromos erő felszabadítása!

Ki az Emflux Motors?

Emflux Motorok egy fiatal cég, amelynek székhelye Indiában található. 2016-ban alapították őket azzal a céllal, hogy elindítsák az elektromos járművek következő korszakát – ismertebb nevén egyszerűen EV-k.

Bár kiemelt termékük az Emflux One lehet, nagy törekvései vannak a jövőbeni terjeszkedésre. Az egyik cél az útjuk során az, hogy egy évtized alatt több mint 10 millió jármű legyen India útjain. Ez összhangban áll az indiai kormány céljával, amely azt kívánja, hogy minden úton haladó jármű 2030-ig legyen EV jellegű.

Mi a probléma?

A fosszilis üzemanyagok régi hírek. Ez nem meglepő annak, aki nem szikla alatt él. Az elmúlt években az EV-k gyors fejlődését tapasztaltuk globálisan.

A fosszilis üzemanyagok piszkosak és nem hatékonyak az EV-társaikhoz képest. Habár mindig a helyük lesz a világon, a belső égésű motorok az EV-k által kínált előnyök miatt gyorsan kiesnek a kedvükből.

Az EV-k azonban nem tökéletesek. Nyilvánvalóan fényes jövőjük ellenére csak több évtizedes ígéretek után látunk végre olyan járműveket, amelyek elég praktikusak ahhoz, hogy napi sofőrként használhassák őket. A nyilvánosságnak egyszerűen meg kell győznie. Szükségünk van arra, hogy az EV-k generációja évekig úton legyen, hogy az emberek valóban láthassák megbízhatóságukat a jármű élettartama alatt. Még ennél is fontosabb, hogy az EV-k lassú és unalmas megítélését meg kell változtatni, hogy jobban tükrözzék azok potenciálját.

Hogyan oldja meg az Emflux?

Az Emflux felismerte az autóipar jövőjét, és eltökélt szándéka, hogy része legyen a változásnak. Azok a korai úttörők akarnak lenni, akik valóban nagyszerű EV-ket vezetnek be a nyilvánosság számára.

Az Egyesült Államokbeli Teslától kapva az Emflux eladási modellt alkalmaz, ahol egy figyelemfelkeltő, csúcskategóriás első járművet fejlesztenek. Ez az Emflux One néven ismert. Ez az elektromos meghajtású motorkerékpár biztosítja mindazt a teljesítményt, amire a motorkerékpár rajongói vágyhatnak, ugyanakkor fenntartja a praktikumot a mindennapi vezetéshez. A terv az, hogy ebből a jellegzetes EV-ből egy követést építsen, és végül megfizethetőbb, belépő szintű opciókba keveredjen.

Az Emflux One kívánt teljesítményének fejlesztése és elérése érdekében jelentős mennyiségű IP-t kell fejleszteni. Vállalatuk és termékeik felépítésének elősegítése érdekében az Emflux meg kívánja osztani ezt a saját, EV-vel kapcsolatos tudást az OEM járművekkel. Ez azt jelenti, hogy az Emflux lesz a technológia és az alkatrészek nagyobb gyártói szolgáltatója. Ennek az IP-nek az engedélyével az Emflux folyamatos bevételt tud generálni a bővítés finanszírozásához.

Ahhoz, hogy ez a társaság valóban gördülékeny legyen, a társaságnak nagy összegű tőkét kell előteremtenie. Mivel a projekt már elég jól fejlődik, a vállalat abban a szakaszban van, hogy hagyományosan a kockázati tőkéség felé törekedjenek a szükséges források előteremtése érdekében. Mivel az előremutató vállalat, hogy vannak, az Emflux úgy döntött, hogy saját ETO / STO-jukat látja vendégül.

Az Emflux a Neufund tőzsdei platformot fogja igénybe venni és felügyelni a biztonsági tokenjeik értékesítését. Azáltal, hogy így tőkét gyűjtenek, hozzáférést kapnak a tőke globális készletéhez. Ezen túlmenően magasabb likviditási szintet tudnak biztosítani befektetőiknek, valamint az összes többi juttatást, amelyek a részvényjeggyel együtt járnak. Ez az összegyűjtött tőke biztosítja a szükséges forrásokat az IP és a vállalati struktúra fejlesztésének folytatásához.

Csapat?

Emflux - Az elektromos erő felszabadítása!


Alapítók: Ankit Khatry, Varun Mittal, Vinay Raj Somashekar

Három jól képzett egyén állította össze ezt a lenyűgöző jövőképet. A robotikától a vállalkozói szellemig a csapat vezetői alkalmasak az Emflux jövőképének megvalósítására.

Varun Mittal – társalapító & Vezérigazgató

Ankit Khatry – társalapító & TURBÉKOL

Vinay Raj Somashekar – társalapító & Főtervező

Mi a következő lépés?

Keresse meg az Emflux One motorkerékpár folyamatos fejlesztését. E kiemelt ajánlat iránti érdeklődés az, ami kezdetben a befektetőket a közelgő STO felé tereli.

Mint elhangzott, ez az STO a következő hónapokban kerül megrendezésre a Neufund platformon. Győződjön meg róla, hogy a Neufund és az Emflux webhelyeken is ellenőrizze az esetleges fehér papírokat.

Ha minden jól megy, keresse meg az Emflux One-ot, hogy 2019-re elkezdjen felbukkanni.

Az Emflux One meggondolja az elektromos motorkerékpárokatAz Emflux One meggondolja az elektromos motorkerékpárokat

Nézze meg ezt a videót a YouTube-on

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map