EZ365 – Play. Kereskedelmi. Tanul.

Ki az EZ365?

A máltai „blockchain-sziget” nevű, saját nevű vállalkozás, EZ365 egy újonnan kifejlesztett digitális eszköz ökoszisztéma. Az EZ365 Kanadával is fenntartja a kapcsolatot, mivel az alapító csapat nagy része itt hív haza.

A vállalat jelzi, hogy céljuk „a kriptopénz tömeges bevezetésének megkönnyítése”. Ezt különféle szolgáltatások révén kívánják elérni, amelyek mind a segédprogramok, mind a biztonsági tokenek használatával lehetővé váltak.

Mi a probléma?

Kriptopénz mindenkinek. Sok magánszemély és vállalat megígérte ezt, de a valóságban a blokklánc-ipar még nem teljesítette. Ezt nemrégiben kiemelték, mivel ezt az ígéretet megkérdőjelezték, mivel a Circle vezérigazgatója, Jeremy Allaire a szenátus meghallgatásán beszélt a technológiáról..

Az iparágon belüli szolgáltatóknak olyan platformot kell biztosítaniuk, amely nemcsak a heves blokklánc-rajongóknak szól. Intuitívnak és vonzónak kell lennie mindenféle felhasználó számára.

Hogyan oldja meg az EZ365?

Az EZ365 felismerte a fent említett akadályokat, és egy kriptovaluta platform kifejlesztését tűzte ki célul, amely a teljes befogadás felé vezető úton különböző akadályokat kezel..

Megközelítésük szerint a szolgáltatások trióját fejlesztették ki játék, kereskedelem és oktatás formájában.

EZ Win

Ez a szolgáltatás lényegében egy online kaszinó, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a hagyományos játékokra és sporteseményekre fogadjanak, a stabil játékok használatával..

A felhasználók a vállalat integrált kriptovaluta-tőzsdéjén keresztül juthatnak hozzáférhető stabil érmékhez.

EZ Exchange

Az EZ Win szolgáltatás alapja és elősegítése az EZ Exchange lesz. Ez a csere mindenekelőtt fizetési átjárókat biztosít a platform felhasználói számára, és lehetőséget nyújt a különféle kriptovaluták aktív kereskedésére (amelyek az EZ Win platformon belül használhatók).


Bár ez a szolgáltatás kulcsfontosságú az EZ Win számára, a felhasználóknak nem kell részt venniük a játékokban, hogy használni tudják azokat. Önálló szolgáltatásként működik, vendéglátást kínál mind a szakértő, mind a kezdő felhasználók számára.

EZ Akadémia

Azok számára, akiket érdekel a blokklánc és a kriptopénzek világa, az oktatás kulcsfontosságú. Az átlag-joe számára rengeteg terminológia és szolgáltatás érthető. Bár sokan törekednek platformjaik egyszerűsítésére, kiküszöbölve a témában való oktatás szükségességét, a tudás hatalom.

Ennek megoldására az EZ365 az EZ Akadémiával egészíti ki szolgáltatásai trióját. Ez egy nagyobb platformjuk részhalmaza, amelynek célja, hogy a felhasználók megkapják a szükséges ismereteket az iparág megértéséhez és sikeréhez.

* Az EZ365 megjegyzi, hogy minden szolgáltatásukat különféle intézkedések, többek között a következők biztosítják.

  • KYC
  • AML
  • Szerver redundancia
  • Hacker tesztelés
  • Hibatűrés

Segédprogram a biztonsághoz

Érdekes ez a platform számunkra a papírok.io-nál: a vállalat szándéka, hogy a készülő IEO-n keresztül kiadott segédprogram-tokeneket biztonsági tokenekké alakítsa. Jelezték, hogy 2020 első negyedévében a token tulajdonosoknak lehetőségük lesz erre, más előnyöket biztosítva.

Megkerestük az EZ365-öt, hogy megjegyzést fűzzünk ehhez az átmenethez. Russell Korus vezérigazgató a következő betekintést nyújtotta.

K: Tudna részletezni az EZZ365 segédprogram token digitális biztonságossá alakításának struktúrájáról és előnyeiről?

V: „Az a szándékunk, hogy lehetőséget biztosítsunk a tokenek tulajdonosainak arra, hogy az EZ365 segédprogram tokenjeit teljes mértékben megfelelő biztonsági tokenekké alakítsák át, működési szabályozási keretet biztosító joghatóságokkal együttműködve. Ez a biztonsági token eszközzé történő áttérés jelentős előnyökkel jár a token tulajdonosok számára, ideértve a saját tőkét, a profit megosztását, a teljes nyilvánosságot és az átláthatóságot. Ez lehetővé teszi az EZ365 számára, hogy megfeleljen az értékpapír-szabályozásnak, miközben az ügyfeleknek magasabb szintű digitális biztonságot és fogyasztóvédelmet kínál. ”

Csapat?

A társaság mögött álló személyek sokféle tapasztalatot terítenek az asztalra. Ez a tapasztalat a kockázati kapitalizmustól, a jogtól, az informatikától, a kiadványoktól és egyebektől kezdve terjed. Ideális esetben ez a sokféle tapasztalati csoport remélhetőleg lehetővé teszi számukra az EZ365 fejlesztését az általuk elképzelt platformká. Az alábbiak állnak az EZ365 élén.

Russell Korus – társalapító & Vezérigazgató

Eddie Kotler – társalapító & elnök

Michael Caravetta – technológiai vezető & Információbiztonsági tisztviselő

Jim Harris – megszakítási főtiszt

P.B Stanton – vezető jogi tanácsadó

Kommentár?

Az EZ365 vezérigazgatója, Russell Korus időt szakított arra, hogy kommentálja a platform bejelentését. Az alábbiakban elmondja az ügyet.

„Az EZ365 igazi varázsa az a megközelítés, amelyet a blokklánc iGaming ipar és a kriptovaluta világ hatalmas lehetőségeinek felszabadítása érdekében követünk. Ezt úgy tesszük, hogy összehozunk egy digitális eszközcserét és kriptovaluta kaszinót, amelyek ugyanazt a kivételes felhasználói élményt és támogatást kapják, valamint fiat és hitelkártya integrációt … Megszüntetve a ma használt kriptovaluta-cserékre jellemző kihívásokat – például a bonyolultságot, a gyenge felhasználói tapasztalat és az ügyfélszolgálat hiánya – lebontjuk a tömeges örökbefogadás akadályait. ” 

Mi a következő lépés?

A platform folyamatos fejlesztésének megkönnyítése érdekében az EZ365 egy soron következő kezdeti cserealkatrésznek (IEO) ad otthont..

A tőkebevonáson túl az EZ365 a megvalósítás közepén van ISO-27001 tanúsítvány. Ez biztosítja, hogy az eszközbiztonsággal kapcsolatos normák naprakészek legyenek és fenntartva legyenek.

Ezek a lépések a különféle szolgáltatás-bevezetésekkel együtt azt jelentik, hogy az EZ365 a következő években megállás nélkül működik.

EZ365 magyarázó [中文 字幕 | 한국어 자막 |日本語 字幕 | Русские субтитры]EZ365 magyarázó [中文 字幕 | 한국어 자막 |日本語 字幕 | Русские субтитры]

Nézze meg ezt a videót a YouTube-on

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map