Globális perspektíva – Ázsia kiadás

Globális perspektíva

Az év és az évtized végéhez közeledve mi az értékpapíroknál.io körültekintőnek tartottuk az ipar hangulatának felmérését a jelenlegi helyzetben. Mi a digitális értékpapír-szektor jelenlegi állapota? Ma jobb, mint tegnap volt? Lehet, hogy a „tudásban lévő” személyek úgy érzik, mintha a stratégiai munkát még el kellene végezni.

Ezek mind olyan kérdések, amelyek sokaknak felmerülhetnek, beleértve minket is, mint értékpapírokat.io. Ezt szem előtt tartva kerestük meg az ágazat különböző képviselőit. Mindegyik a földgömb különböző régióiból érkezik.

A következő kommentár betekintést enged a gondolkodási folyamataikba, és abba, hogy a szabályozási környezetek hogyan alakíthatják a piaci megítélést.

Befolyásolók

Afrika, Ázsia, Európa, Észak-Amerika és az Egyesült Királyság. Ezek azok a régiók, amelyeket úgy döntöttünk, hogy egyénileg vizsgálunk.

Az „A globális perspektíva” ebben a számában az öt vállalat vezérigazgatói időt szántak arra, hogy megosszák gondolataikat.

  • MERJ (Afrika)
  • InvestaX (Ázsia)
  • Fintelum (EU)
  • Vertalo (Észak-Amerika)
  • Smartlands (Egyesült Királyság)

Penny a gondolataidért?

Módszertanunk egyszerű volt – tegye fel ugyanazokat az 5 egyszerű kérdést, amelyek a digitális értékpapírokra vonatkoznak, 5 vezérigazgatónak a világ minden tájáról. A cél? Betekintést nyerhet az ágazat földrajzon alapuló észlelésének és elfogadásának eltéréseibe. Valami, amit fontosnak tartunk, figyelembe véve az ágazat azon lehetőségét, hogy globális szinten befolyásolja a FinTech-et. A kérdések a következők voltak,

Ázsia – Julian Kwan, az InvestaX vezérigazgatója

A 2015-ben alapított InvestaX székhelyét Szingapúrban tartja fenn. A társaság élén Julian Kwan vezérigazgató áll, a csapat a digitális értékpapírokra szakosodott platform kifejlesztésén dolgozik.

A vállalat működésüket „a legfontosabb érdekeltek ökoszisztémájának magjaként írja le, amely digitális formátumban nyújt végpontok közötti megoldásokat az értékpapír-kibocsátáshoz, befektetéshez és elidegenítéshez”..

Az alábbiakban Julian Kwan rövid, de informatív, 10 perces klipje tárgyalja az „Az értékpapírok történetét”..

Julian Kwan az értékpapírok történetéről | Digital Securities Forum Singapore 2019Julian Kwan az értékpapírok történetéről | Digital Securities Forum Singapore 2019


Nézze meg ezt a videót a YouTube-on

  1.    Véleménye szerint ez jelenti az eddigi legnagyobb iparági eredményt / akadályt?

Azt mondanám, hogy különféle blokklánc és DLT felhasználási esetek, azaz az UBIN projekt (MAS Singapore) és a JP Morgan Quorum platformjának intézményi tesztelése, elfogadása és megvalósítása.

  1.    A fent említett eredmények megalapozzák az iparágat, ami továbbra is a legnagyobb akadály marad?

A legnagyobb akadály az űrbe belépő emberek és projektek minősége, a kriptográfia és az ICO rossz szereplők áradatát látta, akik könnyű új pénzt próbálnak kamatoztatni, és az eredmények nem mindig voltak pozitívak. A digitális értékpapírok / biztonsági zsetonok megvalósításához olyan emberekre van szükség, akik először értik a tőkepiacokat, a második pedig a technológiát, és így a két világ legjavát összehangolt módon hozzák össze, így a befektetők védve lesznek, és a befektetések minőségének drasztikusan javulnia kell, amire mindvégig találkoztunk. 2019. 

  1.    A „barátságos” szabályozással és a kormányzati elfogadással kapcsolatban észrevette-e, hogy bármely ország otthagyja a többit?

Úgy tűnik, hogy Szingapúr és Svájc sokféle szinten elől halad előre.

  1.    Sokat tettek a digitális értékpapírok átalakító képességeiről. Lehetséges, hogy számos iparágban befolyásolhatja a változásokat, és úgy érzi, hogy a legtöbbet profitálja a digitális értékpapír-szektorból?

Nincs olyan ember / iparág, amely a legtöbb előnyt élvezné, most jobb technológiánk van, ami jobb és hatékonyabb üzleti tevékenységet folytat. Az emberek, akiket bántani fognak, a bérleti díjat kereső közvetítők, akiknek nem kell és a vállalkozások képesek lesznek csökkenteni a működési költségeket a papír- és háttéradminisztrátorok eltávolításával, ami jelentős költségterhet jelent sok vállalkozás számára, különösen a bankok számára.

  1.    Előretekintve, hol látja a digitális értékpapírokat a növekedési pálya mentén a következő két és öt évben?

2 év múlva sok intézmény kiadja az első digitális értékpapírját, 5 év múlva már nem lesz új papír alapú vállalat, és minden biztonsági ajánlat digitális lesz, mivel az intelligens kormányok a cégalapítást és a menedzsmentet elosztott főkönyvekbe költöztetik, így nincs szükség bármilyen papírhoz.

Következtetés

Nos, megvan! Mivel 2019 hamarosan lezárul, egyértelmű tendencia látható az ágazaton belül – pozitív. Bár számos akadály teljesült és elhárult, még sok más marad a láthatáron. Ennek ellenére a digitális értékpapírok potenciálja a befektetés átalakítására továbbra is ugyanolyan tantalizáló, mint valaha.

Néhány hónap múlva megérintjük a bázist, hogy újra felmérjük az ipar hangulatát a világ minden tájáról érkező új influencerekkel. Addig maradjon tájékozott az értékpapírok olvasásával.io!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map