Globális perspektíva – Egyesült Királyság kiadás

Az évnek és az évtizednek a végéhez közeledve mi az értékpapíroknál.io körültekintőnek tartottuk az ipar hangulatának felmérését globális szinten. Mi a digitális értékpapír-szektor jelenlegi állapota? Ma jobb, mint tegnap volt? Lehet, hogy a „tudásban lévő” személyek úgy érzik, mintha a stratégiai munkát még el kellene végezni.

Ezek mind olyan kérdések, amelyek sokaknak felmerülhetnek, beleértve minket is, mint értékpapírokat.io. Ezt szem előtt tartva kerestük meg az ágazat különböző képviselőit. Mindegyik a földgömb különböző régióiból érkezik.

A következő kommentár betekintést enged a gondolkodási folyamataikba, és abba, hogy a szabályozási környezetek hogyan alakíthatják a piaci megítélést.

Globális befolyásolók

Afrika, Ázsia, Európa, Észak-Amerika és az Egyesült Királyság azok a régiók, amelyeket úgy döntöttünk, hogy egyénileg vizsgálunk.

A következő vállalatok és vezetőik időt szántak gondolataik megosztására.

  • MERJ (Afrika)
  • InvestaX (Ázsia)
  • Fintelum (Európa)
  • Vertalo (Észak-Amerika)
  • Smartlands (Egyesült Királyság)

Ez a kiadás a Smartlands-re (Egyesült Királyság) fog összpontosítani, a sorozat későbbi bejegyzései a következő hetekben fognak megjelenni.

Penny a gondolataidért?

Módszertanunk egyszerű volt – tegye fel ugyanazokat az 5 egyszerű kérdést a digitális értékpapírokról 5 vezérigazgatónak / ügyvezetőnek a világ minden tájáról.

A cél? Nyerjen betekintést az ágazat földrajzon alapuló észlelésének és elfogadásának eltéréseibe; amit fontosnak tartunk, figyelembe véve az ágazat azon lehetőségét, hogy globális szinten befolyásolja a FinTech-et.

Egyesült Királyság – Ilia Obraztsov, a Smartlands vezérigazgatója

A Smartlands 2017-es alapítása óta az angliai Londonban tartja fenn tevékenységét. Innen Ilia Obraztsov vezérigazgató felügyeli a Stellar alapú platformjuk fejlesztését és telepítését, miközben a vállalat egymilliárd dollárnyi eszköz jelképezésének célja felé törekszik..

A Smartlands a mai napig vezető szerepet tölt be az iparban, több sikeres STO-val az övük alatt.

Beruházás a töredéktulajdonba az okosföldeken – magyarázatBeruházás a töredéktulajdonba az okosföldeken - magyarázat


Nézze meg ezt a videót a YouTube-on

  1. Véleménye szerint ez jelenti az eddigi legnagyobb iparági eredményt / akadályt?

Az eddigi egyik legjelentősebb eredmény az, hogy a megfelelő biztonsági tokenek (digitális értékpapírok a blokkláncon) fogalmát végül jogi értelemben meghatározták a Csendes-óceán mindkét oldalán és a világ legtöbb piacán. Különösen egy friss törvényhozói testület következtetett hogy az Egyesült Királyság joghatósága alatt a digitális eszközök immár tulajdonban vannak. Ahogy el lehet képzelni, az Egyesült Királyság alapú platformja az eszköz tokenizálásának, a Smartlands teljes szívvel üdvözli a lépést. Az értékpapírok digitalizálása egyre nagyobb szabályozási erőfeszítéseket tesz lehetővé, ezáltal csökkentve a kapcsolódó kockázatokat az űr valamennyi résztvevője számára. A vezető kormányzati és piaci intézmények olyan mértékben érvényesítették a biztonsági zsetonok UVP-jét (végső értékajánlatok), amely lehetővé teszi számunkra, hogy biztosan állítsuk, hogy az összes értékpapír digitalizálása elkerülhetetlen és visszafordíthatatlan.

Ez a vállalkozások, szabályozók és független szervezetek által támogatott felismerés döntő fontosságú a kezdeti blokklánc-ígéret fényében, amelyet most megpróbálunk betartani; ma a segédjelzők „hasznossága” nagyon kevés teret enged az értelmezésnek és a spekulációknak – mindannyian tudjuk, hogy mik ezek, és milyen célt szolgálnak, és valami egészen más, mint a biztonsági tokenek ökoszisztémájának célja.

  1. A fent említett eredmények megalapozzák az iparágat, ami továbbra is a legnagyobb akadály marad?

Most már tudjuk, hogy mi a biztonsági token, és miben különbözik a befektetési eszközök és pénzügyi eszközök egyéb típusaitól. Amikor azonban arról van szó, hogy mit lehet vele tenni, és hol, a kihívás továbbra is fennáll. A legtöbb jogrendszerből hiányzik a szabályozók döntése. Még mindig nagyobb egyértelműségre van szükségünk, különféle védelemre és garanciákra van szükségünk, amelyek lehetővé teszik az ipar szaporodását és virágzását.

Az újra központosító vektor egy másik riasztó jel. A befektetői közösség még nem áll készen a bizalmatlan környezetben való működésre. El kell ismernünk, és meg kell tanulnunk kezelni a többféle közvetítőt, akik továbbra is őrzői és néhány más funkciót hordoznak, ami többé-kevésbé ellentmond a blockchain technológia eredeti üzenetének.

Egy másik kihívás az általános tudatosság növelése az eszköz tokenizálásával és működésével kapcsolatban. Hogy ez nem egy új típusú befektetés, hanem a meglévő modell hozzáadott értékének növelése – a sebesség és a biztonság növelése, több ember beengedése. De ez inkább idő kérdése, nem pedig akadály.

  1. A „barátságos” szabályozással és a kormányzati elfogadással kapcsolatban észrevette-e, hogy bármely ország otthagyja a többit?

Természetesen. Például októberben a liechtensteini parlament elfogadta a token- és TT-szolgáltatói törvényt („Blockchain Act”), így Liechtenstein volt az első olyan ország, amely átfogóan szabályozza a token-gazdaságot. Sok más állam progresszív szabályozásokat fogad el, amelyek az ügyfelek védelmével és a vagyonvédelemmel, a jelképes gazdaság megfelelő felügyeletével kapcsolatos polgári jogi kérdésekre összpontosítanak, és további intézkedéseket hoznak a pénzmosás elleni küzdelem érdekében..

Mindenképpen az Egyesült Királyság, amelynek szabályozási tapasztalatai a világ egyik legegyértelműbb és legjobban megfogalmazott szabályához vezetnek. Litvánia, Szingapúr és mások – megint sok kormány magáévá teszi az új kultúrát, és egyre nyitottabbá válik az újítások iránt a digitalizált értékpapírok frontján.

  1. Sokat tettek a digitális értékpapírok átalakító képességeiről. Lehetséges, hogy számos iparágban befolyásolhatja a változásokat, és úgy érzi, hogy a legtöbbet profitálja a digitális értékpapír-szektorból?

Szó szerint bármely iparági vagy eszközosztály profitálhat, és hasznát kell vennie annak a sok kényelemnek, amelyet a tokenizálás hoz az asztalra. Jelölhetjük a korábban nem likvid likvid eszközök (kereskedelmi / lakóingatlanok) részvényeit, megkönnyítve ezzel a nagyobb likviditást. Meggátolhatjuk a startupokat az irreális értékelések és a később kudarcot valló adománygyűjtések jelenlegi mérgező kultúrájától, és a tokenizált részvények közvetlen, nyilvános és magánértékesítésével a tömeggazdálkodás következő generációs módjaira fordíthatjuk őket. Segíthetünk a kkv-knak az olcsóbb tőke elérésében anélkül, hogy a hagyományos hitelezők előtt kellene letérdelnünk. Jelölhetjük a teljes Green New Deal-t és annak összes zöldenergia-projektjét – profit és nonprofit célok érdekében -, hogy az emberiség felelős legyen a fenntartható jövőért folytatott átalakulásért.

Teljes mértékben átalakíthatjuk a pénzügyi piacokat azáltal, hogy jelképezzük a nagy tőkealapokat, segítünk a befektetőknek a nagyobb diverzifikációban és a portfóliójuk jobb ellenőrzésében, és végül minden állampolgár számára biztosítunk egy eszköztárat, hogy „saját nyugdíjalapjává” válhassunk.

  1. Előretekintve, hol látja a növekedési pálya mentén a digitális értékpapírokat a következő két és öt évben?

2 év múlva reméljük, hogy a biztonsági tokenek kereskedelmének végleges kialakulása világméretű lesz. Végül is a likviditás és a biztonsági zsetonok korlátlan oszthatósága továbbra is ennek az eszköznek az elsődleges előnye, de ez semmi sem a gyors, átlátható, globális és olcsó kereskedelem lehetősége nélkül. Mindez megtörténik, ha a biztonsági tokenek felismerésre kerülnek a kormányzati szinten, és ugyanolyan rutinszerűvé válnak, mint a folyószámlájával végzett műveletek – amire úgy látom, körülbelül 5 év múlva kerül sor.

Következtetés

Nos, megvan! Mivel 2019 hamarosan lezárul, egyértelmű tendencia látható az ágazaton belül – pozitív. Bár számos akadály teljesült és elhárult, még sok más marad a láthatáron. Ennek ellenére a digitális értékpapírok lehetőségei a FinTech átalakítására továbbra is ugyanolyan tantalizálóak, mint valaha.

Néhány hónap múlva megérintjük a bázist, hogy újra felmérjük az ipar hangulatát a világ minden tájáról érkező új influencerekkel. Addig maradjon tájékozott az értékpapírok gyakoriságával!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map