Graham Rodford, az Archax Exchange – Interjúsorozat vezérigazgatója

Graham Rodford az angliai londoni székhelyű Archax tőzsde vezérigazgatója és társalapítója. Graham csaknem 20 éves tapasztalattal rendelkezik a hagyományos alapok / befektetési világ területén, és ezt a tudást és tapasztalatot alkalmazza a digitális értékpapírokra. Graham és csapata tapasztalatának bizonyítéka, hogy az Archax a kevés szabályozott digitális értékpapír-tőzsde egyike, a világ legnagyobb pénzügyi központjában.

Az Archax egy londoni székhelyű, szabályozott tőzsde eszközalapú tokenek kereskedésére; a tőzsde elsősorban a szakmai befektetői közösség felé irányul. Az Archax célja a kriptográfiai világ és a hagyományos befektetési tér áthidalása intézményi minőségű megközelítéssel. 

RS: Egy mondatban hogyan írnád le az Archax-ot?

GR: Az Archax egy közelgő, szabályozott, intézményes, digitális értékpapír-tőzsde Londonban található.

RS: Mi az Archax hosszú távú elképzelése??

GR: Az Archax elképzelésünk az, hogy a digitális értékpapírok elsődleges kibocsátásának és másodlagos kereskedelmének vezető helyszíne legyünk globálisan, 24 × 7-es piacot működtetve.

RS: Ki fogja tudni használni az Archax platformot? 

GR: Középpontban a világ minden tájáról származó profi befektetők és intézményi ügyfelek állnak, mint közvetlen felhasználók – mind a vételi, mind az eladási oldalon. A kiskereskedelemben való részvétel brókereken keresztül történik.

RS: Milyen különbségekkel rendelkezik az Archax hasonló cserékből? Hogyan fogják felhívni ezeket a szakmai befektetői közösség?  

GR: Csak az intézményekre / szakmai befektetőkre összpontosítunk – a legtöbb más helyszín a kiskereskedelmi forgalmat fedi le.

A biztonsági tokenekre összpontosítunk – a legtöbb más helyszín kriptovalutákat / segédprogram-tokeneket fed le, amelyek jelenleg nem vonzóak az intézmények számára.

Az első digitális értékpapír-tőzsde Londonban szabályozott, a világ vezető pénzügyi központja – a legtöbb más helyszínt perifériás joghatóságok szabályozzák.

Az Archax csapata mind a hagyományos pénzügyi piacok világából származik, és megszokott, hogy szabályozott piacokon működjenek globálisan.

Minden technológiai partnerünk bevált beszállítója a hagyományos intézményi térnek.


Az Archax szállítói partnerségek révén beépül a meglévő hagyományos kereskedési munkafolyamatba

Az Archax támogatja az iparági szabványos API-kat, mint például a FIX

Mindezek a szakmai befektetői közösséghez fordulnak.

RS: Az Archax egy szabályozott digitális értékpapír-tőzsde; tudna még valamit mesélni arról, hogy hol van szabályozva, és mit jelent a szabályozás a tőzsdén jegyzett befektetők és vállalatok számára.

GR: A legtöbb más kriptográfia nem szabályozott, és a szabályozottak általában periférikus joghatóságokból származnak. A hagyományos intézményi befektetési világ nem szereti az ilyen típusú joghatóságokban szabályozott helyszíneken való kereskedést, olyan vezető pénzügyi központokban szabályozott helyszíneken akarnak kereskedni, mint London.

A digitális értékpapír jegyzékbe vételére törekvő vállalatok kitettséget szeretnének elérni a blue-chip intézményi befektetési világban – az Archax-hoz hasonló tőzsde biztosítja ezt a kitettséget.

RS: Nemrégiben létrehozott néhány új, izgalmas partnerséget; el tudná mondani, milyen előnyöket nyújtanak ezek a partnerségek??

GR: Partnerkapcsolatunk a bevett technológiai cégekkel a hagyományos térből, mint például az Aquis és a Quod, bizonyított képességeket és közvetlen kapcsolatokat kínálnak nekünk egyenesen a célpiacunkra.

Az olyan tokeniser cégekkel, mint a Tokeny és a Securitize, kialakított partnerségünk minőségi digitális biztonsági listákat kínál számunkra a csere érdekében.

A ClearBankkal való partnerség intézményi szintű banki képességeket biztosít számunkra – mindezt a Bank of England támogatja.

RS: Mikor várod az Archax élőben való megjelenését?

GR: Arra számítunk, hogy az Archax idén a Q3 végén, Q4 elején kezdi meg működését.

RS: A pénzügyi piacokon nagy tapasztalattal rendelkező emberként hol képzeli el a digitális értékpapír-piacot az elkövetkező 2 évben és 5 évben?

GR: Még mindig korai a biztonsági tokenek napja, és az elkövetkező két évben azt várjuk, hogy a szükséges támogató ökoszisztéma továbbra is megjelenik az elsődleges kibocsátás, letétkezelés és másodlagos piaci kereskedelem kulcsszereplői között. A szabályozási környezet is fejlődik, a nagy pénzügyi központok szabályozói tisztázzák álláspontjukat a biztonsági tokenek és más kriptográfiai eszközök tekintetében is. A biztonsági tokenek kibocsátására törekvő cégek száma is növekszik, és az egész táj formálódásaként egyre nagyobb és jelentősebb kibocsátások jelennek meg.

Öt évre visszatekintve mindez a tevékenység likviditást teremt ezeken az új piacokon, és elősegíti a mainstream alkalmazást, amely várhatóan meglehetősen gyors lendületet ad. Azt is látni fogjuk, hogy a meglévő pénzügyi eszközök blokkláncot / digitális biztonsági tokenezést is használnak – mivel ez sokkal hatékonyabb és súrlódásmentes módszer a pénzügyi eszközök kezelésére, mint jelenleg – különösen a kereskedés utáni elszámolási és elszámolási térben.

RS: Van még valami, amit el akarsz mondani nekünk?   

GR: A valós eszközök blokklánc-technológiával történő összekapcsolása nemcsak felszabadítja a likviditást és másodlagos piacokat hoz létre a jelenleg nehezen forgalmazható eszközök számára, hanem potenciálisan megzavarhatja az összes hagyományos pénzügyi piacot is. Már több mint 150 olyan cég van, amely biztonsági tokent használt vagy kíván használni tőkebevonás vagy eszközérték felszabadításának módjaként – összértéke meghaladja a 2 milliárd dollárt, és eddig 400 millió dollár gyűlt össze. Ez a lendület napról napra újabb kezdeményezésekre épül. A token típusai a saját tőke / bevétel / adósság tokenizálásától, mint üzleti tőke előteremtésének módjától, az ingatlanok vagy alapok tokenizálásától a másodlagos piaci likviditás megteremtéséig, sőt több fülke vagy egzotikusabb eszköz – például művészet, versenylovak, gyémántok, konténerszállító hajók – tokenizálásáig terjednek. repülőgépek – az érték új, innovatív módon történő kiaknázása.

Az Archax-ról további híreket itt talál. 

És keresse fel az Archax kezdőlapját itt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map