Gyors áttekintés – A biztonsági token piac másodlagos kereskedelem elemzése: 2019

A héten a Security Token Group kiadta éves átfogó tanulmányát – The Security Token Market Secondary Trading Analysis: 2019. A tanulmány közvetlen betekintést nyújt a biztonsági tokenek elfogadásának jelenlegi helyzetébe. Ezenkívül rávilágít azokra a főbb akadályokra, amelyekkel a másodlagos piacon részt venni kívánó befektetők szembesülnek.

A tanulmány érdekes adatokat szolgáltatott. Az egyik a statisztikákból kiderült, hogy a biztonsági tokenek elfogadásával kapcsolatban számos területen nem történt előrelépés. A jelentés kiemelte az aggodalomra okot adó területeket, az új technológia körüli megértés hiányától kezdve egészen a hatósági jóváhagyás miatti elhalasztásokig. A jelentés talán legszembetűnőbb adatai meglepő hiánya a globális befektetői kereslet ezeknek a szabályozott tokeneknek.

Biztonsági token piac másodlagos kereskedelem elemzése: 2019

A Security Token Group átfogó piaci megközelítésének részeként a kutatók úgy döntöttek, hogy értékelik az összes nemzetközi joghatóságot. Ilyen módon a jelentés képes tükrözni a piac 2019-es teljesítményének globális mutatóját. Ez a megközelítés nagyon szükséges betekintést nyújtott a másodlagos piacok nemzetközi egészségi állapotába és teljesítményébe..

2019. évi STO másodlagos kereskedési piac áttekintése

A 2019-es biztonsági token másodpiaci előrehaladásával kapcsolatban az első közzétett jelentések egyikeként az olvasók hatalmas mennyiségű, korábban ismeretlen adatot élvezhetnek. Például a jelentés azt jelzi, hogy a másodlagos biztonsági token piac januárban tetőzött, 229 501 221,25 dolláron. Érdekes módon ez a csúcs a tZERO által a TZROP által preferált részvény token kereskedés közvetlen eredménye.

Nevezetesen az év végére a másodlagos piac 67% -os visszaesést tapasztalt, a decemberi piaci sapka pedig csak 76 062 199,46 USD volt. Jelenleg a másodlagos piacok teljes volumene 2 410 607,94 USD körül mozog. Ez a mennyiség havi átlagra 214 682,90 dollárra bontható, vagy még tovább bontható, napi átlag 7156,10 dollár.

A virágzó STO piac ellenére 2019-ben csak három biztonsági token cseréje indult el. Érdekes, hogy mindhárom tőzsde megfelel az Egyesült Államok joghatósági megfelelőségi követelményeinek. Ezek az adatok bizonyítják a blockchain cégek növekvő vágyát, hogy belépjenek az amerikai piacokra. A 2019-ben nyilvánosságra került három tőzsde a tZERO, az OpenFinance Network és az Uniswap Exchange.

tZERO

A tZERO csere 2019 januárjában lépett szolgáltatásba. Abban az időben a tZERO csak egy biztonsági tokent üzemeltetett, a TZROP előnyben részesítette a részvény tokent. A platform változatosságának hiánya ellenére a tZERO egész évben a legmagasabb piaci korlátot tartotta fenn. Mint ilyen, a tZERO a teljes másodlagos piaci sapka figyelemreméltó 58% -át képviselte. Következésképpen a TZROP az iparág legnagyobb, 2019-ben forgalmazott tokenje. A legtöbb tevékenység mellett a TZROP megkapja azt a címet is, hogy a napi volumen tekintetében a másodlagos piacokon a legkövetkezetesebben forgalmazott biztonsági token..

tZERO teljesítmény a biztonsági token piac másodlagos kereskedelem elemzésén keresztül

tZERO teljesítmény a biztonsági token piac másodlagos kereskedelem elemzésén keresztül

OpenFinance hálózat

Az OpenFinance Network 2018 negyedik negyedévében nyitotta meg kapuit a tZERO előtt. A versennyel ellentétben az OpenFinance-nek sikerült a befektetők számára válogatni a kereskedelemhez szükséges biztonsági tokeneket. Decembertől a tőzsde öt élő biztonsági tokennel kereskedik: Blockchain Capital, Lottery.com, SPiCE VC, 22x Fund és Protos Asset Management.


Uniswap

Az Uniswap az év végén nyílt meg. Ez a csere egyedülálló módon az ingatlan által támogatott biztonsági tokenekre összpontosított. A tőzsde három RealT tokenizált ingatlannak adott otthont Detroitban, Michigan. Mivel az Uniswap elsősorban ingatlan tokenekkel kereskedik, a tőzsde számos új és egyedi befektetési lehetőséget kínál a befektetőknek. Fontos, hogy az elemzők úgy látják, hogy a tokenizált ingatlanok példátlan növekedési potenciállal rendelkeznek.

Biztonsági token piac másodlagos kereskedelem elemzése – 2019

A jelentés egyúttal rávilágított arra is, milyen ütemben váltak népszerűvé ezek a jelzők. Különösen a 2019 eleje volt erős. Fontos, hogy az első negyedévben öt élő biztonsági token kereskedett. Az erős kezdet ellenére ezeknek a tokeneknek a többsége nem látott napi kereskedést. Valójában a jelentés feltárta, hogy a biztonsági tokenek túlnyomó többsége csak néhány kereskedést tapasztalt havonta.

A biztonsági token piac másodlagos kereskedelem elemzése két igazságot tár fel

Az összes bemutatott adat áttekintése után a Biztonsági Token Piac másodlagos kereskedelem elemzése két fontos szempontnak bizonyult a másodlagos piacok biztonsági token tevékenységével kapcsolatban. Az egyik azt mutatta, hogy a biztonsági token infrastruktúra kezd áthatolni a hagyományos piacokon. Ez az elfogadás nyilvánvaló, mivel a világ legnagyobb intézményei úgy döntöttek, hogy a tranzakciókat és elszámolásokat körülvevő jelenlegi üzleti rendszerek alternatívájaként kipróbálják a blokklánc-technológiát..

Ennek a döntésnek akkor van értelme, ha figyelembe vesszük a vállalat hatékonyságának és költségeinek csökkentését az integráció révén. A jelentésben a biztonsági token szektorba belépni kívánó főbb intézmények példaként a jelentés felsorolja a Santander Bank legújabb blockchain vállalkozását. Ezenkívül fel van sorolva egy 700 milliárd dolláros vagyonkezelő cég tokenizálása Franklin Templeton és a Deutsche Boerse között, amelyek a digitális értékpapír-kereskedelmet láncban rendezik..

Santander a weboldalon keresztül lép be a blokklánc szektorba

Santander a weboldalon keresztül lép be a blokklánc szektorba

A jelentés második és talán legfontosabb elvonása az, hogy a legtöbb lakossági befektető (kriptográfiai és hagyományos) nem nagyon érdeklődik a másodlagos piacok jelenlegi biztonsági tokenje iránt. Ez az érdektelenség a vizsgált biztonsági tokenek többségének gyenge teljesítményét eredményezte.

Ez a gyászos befektetői részvétel számos oknak tulajdonítható. Az elemzők a szabályozás akadályaira, a befektetők fáradtságára és az alacsony várható megtérülésre hívták fel a részvétel elmaradásának egyik fő okát. Viszont ez az érdektelenség azt eredményezi, hogy kereskedési platformok küzdenek az ágazat számára annyira szükséges likviditás biztosításáért.

Jövő Világosnak tűnik

Míg a Biztonsági Token piac másodlagos kereskedelem elemzése bebizonyította, hogy sok munkát kell elvégezni az űrben, ez azt is megmutatta, hogy a piac lassan fejlődik. Nevezetesen a jelentés kimutatta, hogy több mint 60 biztonsági token-cserét terveznek elindítani 2020-ban. Ezek a cserék az egész világra kiterjednek, beleértve az Egyesült Államokat, Kanada, Egyesült Királyság, Németország, Liechtenstein, Észtország, Hollandia, Svájc, Gibraltár, Málta, Seychelle-szigetek, Fehéroroszország, Brit Virgin-szigetek, Szingapúr, Kína, Fülöp-szigetek, Antigua, Jamaica, Barbados, Kajmán-szigetek, Mauritius, Egyesült Arab Emírségek és Grönland.

Biztonsági token piac másodlagos kereskedelem elemzése – kilátás a jövőbe

Valóban át kell adnia a Biztonsági Token Csoportnak. Ennek a csapatnak sikerült értékes információkat tárolnia, amelyek biztosan segítik a befektetőket és a szervezeteket a továbbjutásban. Egyelőre azok, akik érdeklődnek e statisztikák földrajzi bontása iránt, megtalálják az információkat itt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map