Horizon Globex – Mélyreható pillantás az iparági vezetőre

A Horizon Globex egy következő generációs tokenizáció felület hogy továbbra is a hírek a piaci előnyös megközelítése miatt. A platform „egyablakos ügyintézésként” működik a biztonsági tokenek felajánlásában érdekelt vállalkozások számára. Jelenleg a cég stratégiai kapcsolatban áll az Egyesült Államok, az EU és Ázsia szabályozóival. Most a Horizon Globex arra készül, hogy több magas szintű partnerség biztosítása után új magasságokba bővítse tokenizációs ökoszisztémáját.

Mit kínál a Horizon Globex

A Horizon Globex platform szinte minden eszköz tokenizálásának lehetőségét kínálja az ügyfeleknek. A vállalatnak jelenleg négy fő terméke van. Mindegyik egyedi előnyt kínál azoknak a vállalkozásoknak és befektetőknek, akik be akarnak lépni a biztonsági token piacra. Az STO folyamat egyszerűsítésével a Horizon Globex hozzáférhetőbbé teszi a tömeges finanszírozást a tömegek számára.

Tokenetics

A Horizon Globex egyik fő terméke a Tokenetics. A Tokenetics rendszer három fő jellemző körül működik. Először is, a vállalkozások informatikai infrastruktúra nélkül is befektetési tőkét gyűjthetnek a platformon keresztül. Ez a stratégia csökkenti a belépési sávot a blockchain alapú crowdfunding stratégia iránt érdeklődő vállalkozások számára.

Jelenleg az STO folyamat megköveteli a vállalkozásoktól, hogy háttérinformációkat szerezzenek be egy harmadik fél hitelesítési rendszerétől és jogi útmutatásokkal. Mindkét követelmény jelentősen megnöveli a költségeket az STO megrendelésekor. Fontos, hogy ezeknek a költségeknek a kiküszöbölése növelheti a piacon való részvételt.

Horizon Globex a Twitteren keresztül

Horizon Globex a Twitteren keresztül

Megfelelés

Másodszor, a Tokenetics magában foglalja a bróker-kereskedők és transzferügynökök kombinációját. Ez a stratégia védi a befektetőket, és biztosítja, hogy minden token megfeleljen. A múltban a megfelelőségi aggályok sújtották a piacot. Különösen a másodlagos kereskedési platformokon történő biztonsági token kereskedelem tárgyalásakor.

Kereskedés

A Tokenetics harmadik pillére a dolláros kereskedési platform. Ez a belső biztonsági token tőzsde a kibocsátás utáni kereskedelemre szakosodott. Különösen a biztonsági token szektorban továbbra is a likviditás a legfőbb gond. Következésképpen a befektetők tudni akarják, hogy az általuk befektetett biztonsági zsetonok képesek a megfelelő kereskedelemre. Ez a csere biztosítja a befektetők számára ezt a biztosítékot anélkül, hogy el kellene hagyniuk a Globex tokenizációs ökoszisztémát.

CustodyWare

A Horizon Globex technikai stratégiáját leszámítva a társaság számos partnerséget folytatott törekvéseinek megvalósítása érdekében. 2019 januárjában a cég aláírva licencszerződés a V Stock Transfer LLC-vel (Vstock). A megállapodás a Vstock számára hozzáférést biztosított a Horizon Globex CustodyWare néven ismert szoftveréhez.

A megállapodás részeként a Vstock engedéllyel rendelkező és bejegyzett értékpapír-transzfer ügynök lett. A CustodyWare támogatja az összes ERC-20 regisztrált és nyilvántartás alól mentes ajánlatot. A szoftver integrált KYC megfelelőségi ellenőrzési mechanizmusokat tartalmaz. Ezek a mechanizmusok betartják a SEC 506. cikket ©, amely a STO utáni token őrizetre vonatkozik.

A Globex KYCware Goes Live

Ezen a héten is kiadta a Horizon Globex legújabb tokenizációját szoftver Hozzáad. A rendszert KYCware-nek hívják, és a piacon rejlő lehetőségek tagadhatatlanok. Az új rendszer lehetővé teszi a tokenizált értékpapír-befektetőknek és -kibocsátóknak az ellenőrzési folyamat egyszerűsítését. A digitális értékpapírokhoz hasonlóan a hagyományos értékpapírokhoz is szükséges a KYC (Ismerje meg az ügyfelet) és az AML (Pénzmosás elleni küzdelem) megfelelés. Korábban ezek a követelmények késleltették a befektetők részvételét az STO-kban. Leegyszerűsítve: a KYC aggodalmai akadályozták a vállalatok képességét a befektetők befogadására.

A KYCWare ezeket az aggályokat a jellemzők. A tokenekibocsátók fehér címkével ellátott onboarding alkalmazást kapnak, amelyet az ügyfelek egyedi értékpapír-igényeinek megfelelően alakítottak ki. Az alkalmazás automatikusan alkalmazkodik a régió joghatósági és szabályozási követelményeihez. A felhasználók beviszik adataikat a speciális azonosító, dokumentum és azonosító ellenőrző rendszerbe.

Magánélet

Lenyűgöző, hogy az alkalmazás teljes ügyfél-azonosító programozást tartalmaz az amerikai Patriot Act 326. szakaszának megfelelően. Az összes rekord offline állapotban van biztonságban, és egy automatikusan lejáró gyorsítótárban is tárolva vannak. Nevezetesen a Horizon Globex kijelentette, hogy soha nem fogja kiszervezni ezeket az információkat harmadik feleknek. Ezen funkciók mellett a teljes eljárást időzítik a blokkláncra egy digitális aláírással, amely szabotázs elleni garanciával rendelkezik.

A KYCWare piacra gyakorolt ​​hatásának megbeszéléséről a Globex vezérigazgatója, Brian Collins leírta, hogy a platform miként teszi lehetővé a jelképes kibocsátók számára, hogy harmadik felek használata nélkül ellenőrizzék befektetőiket. Ez a stratégia akkor fontos, ha figyelembe vesszük, hogy az olyan szabályozó testületek, mint például a SEC, a token kibocsátót felelőssé teszik ezekért a feladatokért. A KYCWare alkalmazás már elérhető az Apple és az Android operációs rendszerekhez egyaránt.

Globex Partnerek a STOcheck-kel

A Globex ezen a héten ismét felvonta a szemöldökét a kriptoközösségen, miután stratégiai partnerséget jelentett be az óriási népszerűségű STO tőzsdei oldallal STOCheck. A STOCheck az egyik legnagyobb STO listázási oldal a piacon. A befektetők erre a platformra léphetnek, hogy naprakész információkat kapjanak a jelenlegi STO-król. Ezek az információk olyan részletes vállalati profilt tartalmaznak, mint az üzleti hely, a vezetők és a bevételek.

Fontos, hogy a partnerség a Globex-et erős pozícióba helyezi az ágazaton belül, hogy termékeit és szolgáltatásait a tömegek számára kínálhassa. Elméletileg a STOCheck-en felsorolt ​​STO-k mindegyike potenciális ügyfél a Globex számára. Itt a cég a piac előtt hozzáférést kap a legújabb STO-khoz. Tekintettel a Globex platformjának rugalmasságára, számolnia kell azzal, hogy jelentős számú ügyfelet fog meg ebből a megközelítésből.

Horizon Globex – Vállalati profil

A Horizon Globex központi irodája Svájc híres Crypto Valley-jében található. A cég 2010-ben egy magántulajdonban lévő tokenizációs platformként lépett be a piacra, amely az ERC-20 biztonsági token szoftverekre szakosodott. Jelenleg a vállalat kevesebb mint ötven alkalmazottat sorol fel. Ez év januárjában a Globex nevezte ki Mark Elenowitz mint az új cégelnök.

Februárban a Globex ismét a cég utáni címsorokat választotta a személyzet kiválasztásáról bejelentett hogy az Overstock korábbi vezérigazgatója, Mitch Edwards csatlakozott a csapathoz. Ahogy elvárható, Edwards nem idegen a blockchain szektorban. Edward döntő jelentőségű volt az Overstocks legutóbbi tZERO nevű blokklánc-bővítése során. Az Overstocknál töltött ideje mellett a Chia Network Inc. pénzügyi igazgatója is volt.

Egy új horizont

Úgy tűnik, hogy a Horizon Globex megtalálta a fülkét a piacon. Ahogy a tokenizált értékpapírok bővülnek, egyre több vállalkozás keresi a Globex szoftveres megoldásait a közösségi finanszírozási kampányok egyszerűsítése érdekében. Ez a vállalat rendelkezik azzal a tapasztalattal és csapattal, hogy az elkövetkező hónapokban a biztonsági token szektor egyik vezető szereplőjévé váljon. Arra kell számítani, hogy a Horizon Globex továbbra is a hírekbe fog kerülni a hozzáértő üzleti stratégiákhoz és az egyedülálló szoftveres megoldásokhoz.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner