Játszani a „Tokenization Sandbox” -ban a Vertalóval

Indítás napja

A digitális értékpapírok itt vannak. Tudjuk, mit tehetnek, és milyen lehetőségeket nyithatnak meg. Most csak egy jó értékesítési ütemre van szükség, és eljön az örökbefogadás; Olyan hangmagasság, amely nemcsak ígér, hanem valójában olyan dolgokat is teljesít, mint,

 • Költségmegtakarítás
 • Intuitív platformok
 • Hozzáférhető
 • Rugalmas

Az örökbefogadás felgyorsítása érdekében a Vertalo most bejelentette ingyenes „Tokenization Sandbox” -juk elindítását. Remélik, hogy ellenőrizzék ezeket a pontokat, és még sok mást. Vertalo a következőket mondja,

„Az új kezdeményezés révén a digitális eszközök iparának résztvevői kezdeti költség nélkül megvalósíthatják és megtanulhatják a digitális eszközök tokenizálásával olyan tranzakciókban, amelyek egyébként drága szoftverfejlesztési és tanácsadási díjakkal járnának, amelyek rutinszerűen meghaladják az 50 000 dollárt egy eszköz tokenizálásánál. . ”

Homokozó

Tehát mi is a Sandbox, és miért fontosak??

Mindannyiunknak biztonságos helyre van szüksége, és pontosan ez az a Sandbox – egy tesztelő környezet, amely biztonságos térként működik a kísérletezéshez és az új dolgok kipróbálásához. Ebben a konkrét esetben a Sandbox témája – Tokenization.

Szükségünk van homokozóra, mert megkönnyítik a változást. Ez megváltoztathatja a szabályozást azzal, hogy bebizonyítja az őket megalkotóknak, hogy vannak új módszerek a régi célok biztonságos elérésére. Vagy talán egy olyan forgatókönyvről van szó, mint amilyen ma itt le van írva, amikor egy új szektor új felhasználókat próbál megszerezni és elfogadni a kínálatukban rejlő lehetőségek érvényesítésével..

Miért most?

Vertalo kijelentette, hogy ennek a bevezetésnek a célja a digitális értékpapírok átvétele. Miért most mégis?

Nos, a világ gazdasága változik. A hagyományos befektetési eszközöknek és az ezt lehetővé tevő szolgáltatásoknak együtt kell váltaniuk.

A befektetési műveletek világszerte zajló változásaival a jelen ugyanolyan jó alkalom, hogy valóban új szabványok elfogadására törekedjünk; Azok a szabványok, amelyek kidolgozásán a Vertalo keményen dolgozik, és az üzemanyag átvétele.

Hallgat bárki?

Most, hogy megállapítottuk, mi is a homokozó, és miért van rá szükség, van-e valakinek valóban érdeke a részvételben?


Mielőtt még elindították volna, 27 vállalat, és számolva, már jelentkezett a részvételre – lényegében egy határozott „IGEN” közvetítésével.

A részt vevők között említésre méltó nevek közül néhányat említenek,

Mi van a dobozban?

Akik csatlakoznak a Tokenization Sandbox szórakozásához, számtalan funkcióra és képességre számíthatnak. A következő megoldásokat tartalmazzák:

 • Táblázat és befektetői lista fájl feltöltése.
 • A fedőtábla vagy az ügyféllista tokenizálása percek alatt.
 • Az újonnan kiadott token telepítése a fedőtáblán vagy az ügyféllistán percek alatt.
 • Kulcs nélküli pénztárcák létrehozása percek alatt, amelyeket az interneten keresztül elérhet e-mail cím és jelszó segítségével.
 • A Kulcsnélküli Pénztárca befektetői hozzáférése e-mailen / jelszóval vezérelt webhelyen keresztül érhető el.
 • A befektetők számára az a lehetőség, hogy kulcsfontosságú pénztárcájuk helyett önálló szuverén pénztárcákat használnak.
 • Vezérlői funkció bevezetése annak lehetővé tétele érdekében, hogy a kibocsátók kezeljék a csalárd vagy téves ügyleteket, az elhagyást, a kiesést és az átadást a halál követelményei alapján.
 • Képesség láncok cseréje percek alatt anélkül, hogy ez befolyásolná az alapul szolgáló értékpapírt vagy annak befektetőit.
 • Csatlakozás korábban integrált szolgáltatókhoz

Míg a Vertalo továbbra is támogatja a több blokkláncot, világossá tették, hogy úgy érzik, hogy a Tezos a válasz, különböző okok miatt halad előre, amelyet ITT pillantottunk meg.

Ki jogosult?

Mivel az örökbefogadás a cél, kényelmes, hogy a Tokenization Sandbox sokféle jelölt számára nyitott legyen. A részvételre jogosultak a következők:

 • Tokenekibocsátók
 • Bróker-kereskedők
 • Letétkezelők
 • Cserék
 • Alternatív kereskedési rendszerek (ATS)

Mivel 27-en vannak közvetlenül a kapun kívül, nem lehet meglepetés, ha az egyes golyókon belül elhelyezkedő vállalatok részt vesznek.

Kommentár

A Tokenization Sandbox elindításával együtt Dave Hendricks, a Vertalo vezérigazgatója időt szakított arra, hogy megossza gondolatait a program kínálatával kapcsolatban. Állította,

„A Vertalo Sandbox Program egy olyan innováció, amelynek célja a digitális eszközök átalakításának akadályainak csökkentése és a piaci szereplők felhatalmazása … A digitális átalakítási programok iránti bizalom megteremtése érdekében el kell haladnunk az olyan árutranzakciók költséges szolgáltatásainál, mint például a tokenek kibocsátása. ”

Folytatja,

„Ennek a Vertalo módja az, hogy felhatalmazza a vállalatokat, hogy freemium és kockázatmentesen modellezzék és tanuljanak tokenizációs tevékenységeikből a Vertalo Tokenization Sandbox-ban. Amint a vállalatok véglegesítik tőkeszerkezetüket, adománygyűjtési stratégiájukat és kibocsátási folyamataikat, a Vertalo segíteni tudja ezeket a vállalatokat azáltal, hogy átteszi őket a termelésbe, vagy más szolgáltatóhoz fordulhatnak, ha a Vertalo nem megfelelő. A Vertalo felhasználóbarát platformjának kitéve a befektetési bankokat, kibocsátókat és bróker-kereskedőket, messze előrébb kerülhetünk, mint ahol ma vagyunk. “

Épület lendület

Ha felismeri a „Vertalo” nevet, az a RECM-mel végzett munkájuk legutóbbi áttekintéséből származhat. Ebben a megjelenésben megvitatjuk az akár 300 millió dolláros ingatlanok tokenizálását, miközben a Vertalo az egész folyamatot alátámasztja.

A Vertalo a tokenizációs erőfeszítés alapjául szolgáló RECM portfóliót

Vertalo

A texasi Austinból származó Vertalo 2017-ben alakult. Miközben a cap-table menedzsmentre szakosodott, a Vertalo kibővítette képességeit, változatos szolgáltatásokat nyújtva a digitális értékpapírok körül..

Dave Hendricks vezérigazgató jelenleg felügyeli a vállalat működését.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map