Letétkezelés – áttekintés a különféle ipari megoldásokról

Ipari akadályok – gondnokság

Két év alatt ugrásszerűen megnőtt a blokklánc őrizetének állapota. Mindössze tizennyolc hónappal ezelőtt publikációk írtak erről „A kriptográfia szomorú állapota”. Hat hónappal ezután a letétkezelési megoldásokat az iparág gyorsan fejlődő innovációjának tekintették.

A gondnokság tekintetében a látott fejlődés egyik fő mozgatórugója annak az elbeszélésnek köszönhető, hogy az „intézményi tőke” belép a kriptográfia világába. Ha ez bekövetkezik, megbízható vállalatoktól kell megkövetelni a szolgáltatás nyújtását.

Manapság számos olyan vállalat indult el, amelyek felismerték a megoldások hiányát az iparban, és megalapozták az elfogadás kezdeti szintjét. Az alábbiakban bemutatunk néhány ilyen vállalatot, és mit hoznak le az asztalra.

Rögzítés

Egy friss és ígéretes, kevés hírben a fizetésfeldolgozó óriás, a VISA, a Blockchain Capital és mások 40 millió USD-t fektettek be egy blockchain alapú letéti megoldásba – Anchorage. Ez az emelés egy B-sorozatot jelentett, a társaság korábban mindössze hónapokkal ezelőtt 16 millió dollárt gyűjtött az A-sorozatában.

Ez a fiatal, ígéretes vállalat más megközelítést alkalmazott a digitális eszközök biztonságos menedékhelyének biztosításában. Ahelyett, hogy jelszavakat és felhasználóneveket használna, a platform az emberi és a mesterséges intelligencia keverékére támaszkodik a fehér listán szereplő eszközökön végzett tranzakciók ellenőrzéséhez.

Az Anchorage kijelentette, hogy idővel platformjuk támogatni fogja a digitális eszközök minden formáját. Ez a sokoldalúság és az olyan szektor iránti érdeklődés, mint a VISA, fényes jövőre mutat.

Nincs korlátozás Tech

A 2019-es egyik legjobban várt digitális értékpapír-tőzsde bevezetése a közelgő Archax Exchange. A tervek szerint 2019 negyedik negyedévében indul, az Archax számára feltétlenül előbb-utóbb létre kell hoznia az összes szükséges partnerséget és szolgáltatást. A legújabb rejtvénydarab az a döntés, hogy az Unbound Tech által kínált szabadságvesztési szolgáltatásokat veszik igénybe.

A New Yorkon kívül működő Unbound Tech kifejlesztett egy DLT alapú platformot, amely szétbontja és tárolja az adatokat a különböző felek között. Ez azzal a céllal történik, hogy megszüntesse a tárolóhálózat egyetlen gyengeségét. Kétségtelen, hogy innovatív és csiszolt platformjuk e stratégiai partnerséghez vezetett.

Kötelezettség nélküli technika – matematika az anyag felettKötelezettség nélküli technika - matematika az anyag felett

Nézze meg ezt a videót a YouTube-on

Réz


A digitális értékpapírok növekedése számos kibocsátási platform növekedését is eredményezte. Annak érdekében, hogy továbbra is vonzó legyen ügyfeleik számára, ezeknek a platformoknak vagy fel kell kínálniuk ügyfeleiknek a közvetlen hozzáférést az őrizetbe vett szolgáltatáshoz, vagy át kell irányítaniuk egy harmadik félhez.

Az egyik legígéretesebb kibocsátási platform, a SWARM, a mai napig a legtöbbnél jobb bevezetést tapasztalt. A „házon belüli” őrizetbe vételi szolgáltatást nem kínálva a SWARM stratégiai partnerséget létesített az Egyesült Királyságban székhellyel rendelkező Copperrel.

A Copper intézményi szintű gondnokságot biztosít az úgynevezett „légréses” gyakorlat alkalmazásával. Ez egyszerűen arra a gyakorlatra utal, hogy a hűtőtároló készülékeik nemcsak, hogy nem csatlakoznak az internethez, de nem is csatlakoznak más, internetkapcsolatot fenntartó eszközökhöz..

Szövetségük megalapításakor a SWARM társalapítója, Philipp Pieper nagy dicséretet mondott a Rézért. Kijelentette: „A Copper és a SWARM integrációja kiválóan illeszkedik technológiáink és csapataink kompatibilitása miatt … A Copper biztosítja az intézményi szintű biztonságot és kényelmet, amely elengedhetetlen a digitális értékpapírok intézményi befektetők általi elfogadásához. és kiskereskedelmi piac ”

Coinbase

Szeressétek vagy utáljátok őket, a Coinbase továbbra is a blokklánc-ipar élvonalában marad. Ez azt jelenti, hogy amikor az őrizetbe vett megoldásuk, a „Coinbase Custody” bejelentette első digitális biztonságuk támogatását, fontos lépést jelentett.

Az a tény, hogy ez a lépés fontos, többféleképpen bontható, de elsősorban pozitív, a Coinbase megnövekedett kitettségének köszönhetően, amely meg fogja engedni a kialakulóban lévő digitális értékpapír-szektort. A blockchain világának legtöbb résztvevője jól ismeri az ICO-kat, de nem feltétlenül volt kitéve STO-k és DSO-k számára. Az ezen tőkegeneráló eseményeken keresztül kibocsátott eszközök iparági vezető általi támogatása mindenképpen előrelépés.

TokenSoft Knox pénztárca

A TokenSoft az egyik legforgalmasabb vállalat a digitális értékpapír-szektorban 2019 folyamán. Különböző előrelépéseik egyikeként az ügyfelek számára különböző letétkezelői megoldásokat adtak. Míg a cég szövetséget kötött a Coinbase Custody-val, a TokenSoft kifejlesztette saját megoldását az érdeklődők számára.

A „Knox Wallet” a neve ennek az ajánlatnak. Ez egy mobil letétkezelési megoldás, amely teljes mértékben támogatja a különféle digitális biztonsági protokollokat.

  • ERC-1404
  • Harbour R-Token
  • Polymath ST-20
  • Securitize DS-20

A Knox különféle taktikák alkalmazásával biztonságot nyújt felhasználóinak. Ide tartoznak a hűtőraktár, a szerepalapú hozzáférés-ellenőrzés és a kriptográfiai hitelesítések.

Míg a Knox továbbra is bétaverzióban van, lehetősége lehet a digitális értékpapír-szektor kulcsszereplőjévé válni. Továbbra is az egyetlen mobil alapú letétkezelési megoldás támogatja az eszközosztályt.

Folytatódik a növekedés

A blockchain ipar teljes részhalmaza lényegében a semmiből született, kevesebb mint két év alatt. Azóta a szolgáltatók ígéretes csoportjává nőtte ki magát. Míg az idő és a fejlődés lassan mozog az adott pillanatban, a blokklánc növekedésének tükrözése fantasztikus fejlődési sebességet mutat, bárhová is nézel.

A ma itt tárgyalt vállalatok lényegében menet közben írják a szabadságvesztés-megoldási tervet. Mivel ezek az iparági nyomdászok bemutatják, mi működik és mi nem, továbbra is egyre csiszoltabb megoldásokat kell bemutatnunk. Ilyen példa lehet a közelgő Facebook-projekt, a Calibra.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map