Pár londoni társaság talál közös alapot a „Corda” -val

Csapat erőfeszítése

Egy nemrégiben londoni székhelyű vállalat, az Archax és a VALK megjelent hír, hogy egységesen kívánnak dolgozni a digitális értékpapír-szektor jobb kiszolgálása érdekében.

Végtől végig

Ezt az újonnan létrehozott partnerséget azzal a céllal hozták létre, hogy az Archax és a VALK ügyfelei számára hozzáférést nyújtson a digitális értékpapírok végpontok közötti kibocsátását / kereskedelmét lehetővé tevő szolgáltatásokhoz..

Ezen átfogó szolgáltatáscsomag lehetővé tétele érdekében minden vállalat mást hoz az asztalra.

  • A VALK megkönnyíti a digitális értékpapírok tokenizálását, kibocsátását és kezelését
  • Az Archax megkönnyíti a kereskedelem utáni tevékenységeket és a likviditást a másodlagos piacokhoz való hozzáférés révén

Ez azt jelenti, hogy a VALK-on keresztül létrehozott digitális értékpapíroknak otthona lesz az Archax Exchange-en. Ennek eredményeként minden vállalat és a megfelelő digitális értékpapírok nagy előnyöket élveznek a fent említett képességek révén.

Múlt integráció

Földrajzi elhelyezkedésükön túl van egy közös vonás e két vállalat között – az R3 Corda Platform használata.

Az R3 Corda ügyfeleként mindegyik, az Archax és a VALK, hozzáfér egy nyílt forráskódú DLT alapú platformhoz, amely intelligens szerződések telepítését teszi lehetővé.

CordaCorda

Nézze meg ezt a videót a YouTube-on

Archax a kereskedelem utáni tevékenység egyszerűsítéséhez az R3 Corda platform integrációján keresztül

Kommentár

Partnerségi közleményükben mindegyik, a VALK és az Archax képviselői időt szántak kommentálni. A következőket mondták el arról, hogy mit jelent ez az együttműködés, továbblépve.


Antoine Loth és Elie Azzi, a VALK társalapítói kijelentették,

„Örömmel töltjük el ezt a partnerséget az Archaxszal, és várjuk, hogy a Corda első platformjai között integrálódhassunk cseréjükbe. Ügyfeleink mostantól hozzáférhetnek a likviditás kapujához, és az Archax profitálhat partnereink hihetetlen üzletáramlásából, akik nagyon jó minőségű eszközöket bocsátanak ki, finanszíroznak és kereskednek a magántőke, az alap, az infrastruktúra és az ingatlan világában. Örülünk, hogy kiépítjük az üzleti kapcsolatot a legjobban teljesítő és elismert intézményi szereplők és az Archax, az Egyesült Királyság leginnovatívabb piaci helyszíne között. “

Graham Rodford, az Archax vezérigazgatója kijelentette,

„A digitális értékpapírok első valóban globális, intézményes piacát építjük Londonban. Mint ilyen, szívesen felsoroljuk a leghitelesebb token-ajánlatokat – így a VALK-hoz hasonló partneri kapcsolatok nagyon relevánsak és fontosak számunkra. Bár blokklánc-agnosztikusok vagyunk a felsorolt ​​tokenek tekintetében, az R3-mal együttműködve Cordát használtuk saját főkönyvi és kereskedés utáni tevékenységeinkhez, így ez az együttműködés a Cordát is használó VALK-val nagyon értelmes. Izgatottan várjuk a lehetőséget, amelyet az eszközök megalapozása jelent, és várakozással tekintünk a VALK-val való együttműködésre. “

Beszélek Graham-szel

2019 közepén szerencsénk volt, hogy exkluzív interjút készítettünk az Archax vezérigazgatójával, Graham Rodforddal. Itt Rebecca Stoner, azurities.io ügyvezető igazgatója elmélyül abban, hogy mit remél az Archax és hogyan fogják elérni céljaikat.

Interjúsorozat – Graham Rodford, az Archax vezérigazgatója

VALK

A 2018-ban alapított VALK székhelyét az angliai Londonban tartja. A VALK mögött álló csapat olyan technológiai megoldásokat dolgozott ki, amelyek lehetővé teszik a „tőzsdén nem jegyzett eszközök kezelését, kereskedését és befektetését”..

Az alapító, Antoine Loth és Elie Azzi jelenleg felügyeli a vállalat működését.

Archax

A 2018-ban alapított Archax székhelyét Londonban, Angliában tartja. Mindenekelőtt az Archax csapata azon dolgozik, hogy egy várható cserét fejlesszen ki és indítson el, amely várhatóan a digitális értékpapír szektort szolgálja..

Graham Rodford vezérigazgató jelenleg felügyeli a vállalat működését.

Más hírekben

Míg digitális értékpapír-tőzsdéjük elindítása az eredetileg vártnál hosszabb ideig tartott, az Archax továbbra is az egyik legjobban várt projekt az ágazatban. Mint ilyen, azt tapasztaltuk, hogy különféle alkalmakkor beszámoltunk erről a fiatal társaságról. Az alábbiakban néhány cikk részletesen bemutatja, hogy pontosan mire készül az Archax későig.

ClearBank Az Archax választotta különféle szolgáltatások nyújtására

Tokeny és Archax stratégiai partnerséget alkotnak

A HighCastle fokozott likviditást keres az Archax segítségével

Globacap a szolgáltatások integrálásához az Archax digitális cserével

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map