Patrick Campos, a Securrency stratégiai igazgatója – Interjúsorozat

Patrick stratégiai tanácsadóként és ügyvédként dolgozott a világ több iparágában működő ügyfelekkel három legmagasabb szintű nemzetközi ügyvédi irodában, mély tranzakciós és projektbeli tapasztalatokkal, valamint gyakorlati megismeréssel az indulás és a növekedés terén. a vállalat fejlődésének szakaszai.

AT: Olvasóink számára, akik nem ismerik a Securrency-t, meg tudná osztani velünk, hogy mit csinál a cége?

 

PC: A Securrency saját tulajdonú szoftvertermékeket és infrastruktúrát fejleszt és értékesít, amelyek támogatják a szabályozásnak megfelelő digitális értékpapírok kibocsátását és kereskedelmét biztonsági tokenek formájában. Szoftvereinket általában engedélyezett személyek, például bróker-kereskedők licencelik, és lehetővé teszik számukra a biztonsági tokenek életciklus-végű kezelését. Ezenkívül az alapvető interoperabilitási protokolljaink lehetővé teszik a kereskedési platformok világszerte, hogy együttműködjenek a biztonsági tokenek kereskedelme érdekében a központosított tőzsdék globális összekapcsolt hálózatán keresztül. A Securrency technológiája különböző token típusú atomcseréket tesz lehetővé, amely lehetővé teszi a nem helyettesíthető tokenek (NFT) kereskedelmét egy globális decentralizált tőzsdén.

 

AT: Októberben elindította a CAT-20 és CAT-721 protokollokat, részletesen elmagyarázhatná a protokollok különbségeit és előnyeit?

 

PC: A Compliance Aware Token (CAT) protokollok lehetővé teszik a kibocsátók számára a biztonsági tokenek (CAT-20) és a nem helyettesíthető tokenek (CAT-721) verését, amelyek magukban foglalják az adott értékpapírra vonatkozó szabályozási és tranzakciós szabályokat. Ennek megfelelően a token fogja magát irányítani, és nem megy oda, ahol tilos. A CAT protokollok teljes mértékben átjárhatók több blokklánccal és régi rendszerekkel is, ami lehetővé teszi a CAT protokollal összeállított tokenek számára, hogy különböző piacokon kereskedjenek anélkül, hogy elveszítenék a megfelelőségi jellemzőket.

 

AT: Nemrégiben partneri kapcsolatban állt a QuantmRE-vel, hogy segítsen felépíteni az ingatlan kereskedési platformját.?

 

PC: A Securrency befektetői beiktatási és zsetonverési szolgáltatásokat nyújt a QuantmRE ingatlanalap-kínálatához azáltal, hogy technológiáját API-n keresztül biztosítja a Quantm platformjához. Amint a tőkét a Quantm alapba fektetik, a Securrency EQRE biztonsági tokent hoz létre, amelyeket kiosztanak a Quantm befektetőinek, és automatizált megfelelőségi funkciókat biztosítanak a Quantm számára, ideértve az alap LP kommunikációját és az osztalékelosztásokat..

 

AT: 2018 júliusában partnerséget jelentett be a SharesPost céggel. Milyen előnyökkel jár ez az ügyfelek számára?

 

PC: A SharesPost egy erre a célra kialakított kereskedési platformot biztosít a biztonsági tokenek számára, így ez a partnerség megkönnyíti a Securrency technológiával vert tokenek kereskedelmét a SharesPost tőzsdén..

 

AT: Az egyik terméked a RegTex motor, mi ez pontosan?

 

PC: A RegTex olyan eszközcsomagunk, amelyet kulcsrakész kibocsátási portálként vagy API-n keresztül juttatunk el a meglévő kibocsátási portálokhoz és alternatív kereskedési rendszerekhez (ATS). Ez a számítógép: lehetővé teszi a befektetők bevonását (teljes mértékben KYC / KYC / KYB / AML) és a megfelelő beiratkozást, előfizetést, tokenezést és biztonsági tokenek kibocsátását.

 

AT: Nagy a nemzetközi jelenléted, vannak-e olyan régiók, amelyeket először megcélozol?

 

PC: A kezdeti lábnyomot hoztuk létre Abu-Dzabiban, az Egyesült Arab Emírségekben, ahol felvettek minket az Abu Dhabi Globális Piac Szabályozási Laboratóriumába – egy 21. századi nemzetközi pénzügyi központba. Ezen a platformon támogatni kívánjuk az engedélyezett személyeket és kibocsátókat a Közel-Kelet és Észak-Afrika (MENA) régióban és azon kívül is. Jelenleg is jelen vagyunk Ázsiában és Európában.

 

AT: Van-e folyamatban olyan közelgő STO, amelyet felfedhet olvasóink előtt?

 

PC: Sok tranzakció van folyamatban, de az egyik jelenleg a piacon a Frontier Spirits. Ez egy igazán érdekes, texasi székhelyű szeszes ital-piac, amely piaci tapasztalatokkal rendelkezik a Pura Vida Tequila, egy új whisky márka és a hamarosan beinduló rendeltetési lepárló értékesítéséről. Ez egy hagyományos tőkeemelés, amelyet biztonsági zsetonok értékesítésével hajtanak végre, amely nagyszerű bemutatója a régi tőkepiacok és az új biztonsági token gazdaság kereszteződésének.

 

AT: Ön pci dss tanúsítvánnyal rendelkezik, milyen előnyöket kínál ez az STO-knak és a befektetőknek?

 

PC: A PCI-DSS nem biztonsági token ipari szabvány, mivel nagyon magas szintű, szigorú követelményeket támasztó tanúsítást jelent, amelyet a hitelkártya-ipar fejlesztett ki a hálózatok pénzügyi értékének védelme érdekében. A Securrency önkéntes alávetése ennek a tanúsítási folyamatnak bizonyítja elkötelezettségünket a hálózat biztonsága és a befektetői érték védelme iránt.

 

AT: A értékpapír főkönyv agnosztikus, mindazonáltal vannak olyan blokkláncok, amelyekkel szívesebben dolgozol?

 

PC: Nem szeretünk kedvenceket válogatni, mivel minden főkönyvnek vannak bizonyos erősségei és gyengeségei. Inkább engedjük a kibocsátóknak kiválasztani a kedvenceiket, mi pedig támogatjuk a kibocsátókat.

 

AT: Keresztkönyvi kibocsátáson dolgozik, milyen előnyei vannak ennek a keretrendszernek?

 

PC: Ez ismét támogatja a kibocsátó választását. Például egy kibocsátó előnyben részesítheti a Stellar főkönyve bizonyos aspektusait, miközben továbbra is az Ethereum közösség felé kíván piacra lépni, ezért mindkét könyvre egyidejűleg történő kibocsátás vonzó lehetőség.

 

AT: Van még valami, amit szeretne megosztani a Securrency-ról?

 

PC: Ellentétben számos versenytársi platformunkkal, amelyeket az ICO-k támogatására építettek az első kibocsátáskor betartott furnérral, a Securrency-t alapjaiban építették ki, hogy támogassa és kibővítse a meglévő hatalmas tőkepiacokat a jól kidolgozott és megfelelő biztonsági tokenek hihetetlen funkcionalitása révén. . Ennek eredményeként saját, végponttól végpontig terjedő technológiai csomagunk foglalkozik a tőkeképzés és a másodlagos piaci kereskedelem számos fájdalmas pontjával.

 

AT: Köszönöm az informatív interjút.

 

Aki többet szeretne megtudni, látogassa meg a Securrency vagy követnie kell a Securrency-t Twitter számla.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner