Prime Trust a Vertalo által nyújtott különféle szolgáltatások igénybevételéhez

On-Chain Cap asztal

Az első, 2018-ban létrehozott kapcsolat kiépítésével a Prime Trust és a Vertalo bejelentett új növekedés ebben a partnerségben.

A fejlesztés során a Prime Trust kihasználja és kihasználja a Vertalo által nyújtott szolgáltatásokat, beleértve a cap-table menedzsmentet is.

Ahhoz, hogy egy vállalat sikeres legyen, nagyon fontos, hogy alaposan ismerje saját tőkebontását – ideértve az értékeket, a felhígulást, a tulajdonosi viszonyokat stb. Ezt a fárasztó folyamatot olyan vállalatok által nyújtott szolgáltatások teszik egyszerűvé, mint például a Vertalo.

Megosztott felelősségek

Közleményükben a vállalatok e párosítása különféle területeket jegyez meg, amelyeken együttműködnek. A következő pontokat közölték sajtóközleményükben, amelyek leírják, hogyan fognak együtt dolgozni.

  • On-chain cap táblák létrehozása és támogatása Prime Trust tömeges finanszírozású kibocsátók ezrei számára a Vertalo Registry révén, amely szolgáltatás közvetlenül kapcsolódik a Prime Trust letétkezelőjéhez, a KYC / AML, letéti és fedélzeti szolgáltatásokhoz.
  • Kedvezményes árak azoknak a Prime Trust ügyfeleknek, akik a Vertalo B2B SaaS cap table platformjának használatát választják, és egyszerű lemondás azok számára, akik táblázatot vagy más platformot szeretnének használni befektetői fájljuk kezeléséhez
  • A részt vevő kibocsátók (Prime Trust ügyfelek) lehetősége arra, hogy a jövőben bármikor tokenizálják a fedélzeti táblázataikat a márkás Vertalo felületükről, bármely olyan kibocsátási platform vagy intelligens szerződés használatával, amelyet egy csere támogat és a Vertalóval társul

Kommentár

Az egyes vállalatok képviselői időt szántak ennek a partnerségnek a kidolgozására és arra, hogy mit jelent a továbblépés. A következőket mondták mindegyiküknek az ügyben.

Kevin Lehtiniitty, a Prime Trust CPO-ja kijelenti,

„A Vertalo rájött, hogy az eszközök tokenizálásának tömeges elfogadásához a blokklánc-specifikus fogalmak, például a pénztárcák és címek fekete dobozba kerülnek a tipikus lakossági felhasználóktól. Mi, a Prime Trust, megosztjuk a Vertalo csapatával azt a meggyőződést, hogy a szakadék átlépése absztrakciót és egyszerűséget igényel, ami izgatottá tesz minket a partnerség bejelentésére. A Vertalo nagyon intuitív eszközeinek felhasználásával a crowdfunding üzletágunk bármely kibocsátója képes lesz kezelni és tokenizálni az értékpapírjaikat, valamint befektetőiknek UI hozzáférést biztosítani befektetésük megtekintéséhez. Nagyon örülünk, hogy folytathatjuk a munkát a Vertalo csapatával a partnerségünk bővítésén és az összes kibocsátónk számára a tokenizálási lehetőségek kínálatán. Sokkal több jöhet a Vertalo-val, amelyet megosztunk a világgal, ha itt az ideje. “

Dave Hendricks, a Vertalo vezérigazgatója kijelenti,

„A Vertalo és a Prime Trust partnerkapcsolata biztosítja ügyfeleik ezreinek a Vertalo láncfedezeti táblázatát, kibocsátói és befektetői felületeit, ezáltal a Prime Trust ügyfelei közvetlenül kapcsolatba léphetnek befektetőikkel a befektetői kapcsolatok és a tulajdonosi tapasztalatok javítása érdekében. A Vertalo-ra váltó Prime Trust ügyfelek számára szintén rendkívül alacsony költségű „opcionális tokenizációt” biztosítanak a felsőtáblájukra abban az esetben, ha papírrészvényeiket digitális eszközökké akarják konvertálni a Vertalo-partnerek – például az OpenFinance – kereskedésére. A Prime Trust és a Vertalo közötti mély integráció több mint egy éven át tartó fejlesztési erőfeszítésekre épül, amelyek a digitális eszközök vásárlásának, kezelésének és értékesítésének egyszerűsítésére törekedtek mind a kibocsátók, mind a befektetők számára. Büszkék vagyunk arra, hogy együtt dolgozhatunk a Prime Trust csapatával, és alig várjuk, hogy hamarosan közösen hirdessünk további hasznos újításokat. “

Prime Trust

A Prime Trust 2016-ban alakult Las Vegasból. A Prime Trust csapata különféle ajánlatokat fejlesztett ki a digitális értékpapír-szektor számára. Ide tartozik az őrizet, letéti letét, megfelelés és még sok más.


Scott Purcell vezérigazgató jelenleg felügyeli a vállalat működését.

Vertalo

A Texasban működő Vertalo először 2017-ben indult. A vállalat különféle szolgáltatásokat kínál a blokklánc-ipar számára szabva – kezdve a fedélzeti táblák kezelésétől, a kibocsátási platformig és még sok másig. A mai napig továbbra is az egyik legaktívabb vállalat a digitális értékpapír-szektorban.

Folyamatban lévő interjúsorozatunkban örömmel hallgattuk meg Dave Hendricks vezérigazgatót. Látogassa meg ezt az alábbi interjút, hogy többet megtudjon Vertalo-ról és jövőbeli terveikről.

Interjúsorozat – Dave Hendricks, a Vertalo vezérigazgatója

Más hírekben

Az itt tárgyalt vállalatok mindegyike többször is felhívta a figyelmünket az elmúlt év során. A következő cikkek néhány fejlesztést részletesen bemutatnak, amelyek mindegyike ez idő alatt megtörtént.

A Prime Trust a Fireblocks segítségével növeli a biztonsági intézkedéseket

A Vertalo kiadja a V-Token szoftvert használatra a tokenizálás során

A Vertalo és a tZERO lásd: A tehetség beáramlása, mivel több bérbeadás készül

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map