Részletes áttekintés Bakkt-ról – Miért az összes hype?

Ha követi a kriptotéret, akkor kétségtelenül hallott embereket Bakktról beszélgetni. A platform továbbra is a címlapokon szerepel, és jó oka van ennek a hype-nak. A vállalati szintű digitális eszközök tárolásán kívül a felület arra törekszik, hogy az elsők között kínáljon Bitcoin határidőt.

A Bakkt platform az egyik legjobban várt projekt a kriptográfiai térben, és könnyen áttekinthető, hogy miért. Egyrészt a New York-i tőzsde tulajdonosa, az ICE (Intercontinental Exchange Inc.) a projekt fejlesztője. Tapasztalatuk és hatalmas hálózatuk segít eligazodni azokban a bonyolult engedélyezési követelményekben, amelyeknek a projektnek először meg kell felelnie. Alapvetően a Bakktnak van befolyása arra, hogy egyedi termékeiket valósággá tegye.

Bakkt kriptotároló

Amint a kriptopiac kibővül, és nagyméretű befektetési vállalkozások lépnek be az űrbe, egyre növekvő igény mutatkozik mindkét szolgáltatás iránt. A hagyományos befektetési vállalkozásoknak tudniuk kell, hogy a kriptográfiájukat nemcsak biztonságosan tárolják, hanem lopások és egyéb aljas cselekedetek ellen is biztosítják. Alapjában véve a platform biztosítja ezt a biztonságot a felhasználóinak.

Crypto Thievery

A kriptográfák egyre növekszenek. Egy nemrégiben megjelent tanulmány kiderül, hogy csak 2018-ban több mint 1,7 milliárd dollárnyi titkosítást loptak el. Ezenkívül több mint 356 millió dollár rejtjel volt lopott ebben az évben eddig. Következésképpen az olyan digitális eszközmegőrző cégek, mint a Bakkt, továbbra is növekvő érdeklődést mutatnak szolgáltatásaik iránt.

Bitcoin Futures

Az ismételt késések ellenére Bakkt továbbra is nyom a Bitcoin határidős ügyleteihez. A határidős ügyletek az említett eszköz későbbi időpontban elfogadott áron történő megvásárlására vonatkozó megállapodások. Ami miatt a Bitcoin határidős ügyei annyira kritikusak a tér számára, az a tény, hogy a nagyszabású befektetési vállalkozások anélkül kínálhatják a terméket ügyfeleiknek, hogy közvetlenül kínálnák a Bitcoint. Ezek a hagyományos befektetési vállalkozások alig várják, hogy belépjenek az űrbe, de több szabályozást igényelnek, mielőtt kriptográfiai termékeket kínálhatnak ügyfeleiknek.

Bakkt - Részletes megjelenés

Bakkt a Twitteren keresztül

Bitcoin határidős stratégia

Bakkt fog beépíteni kettős határidős szerződés stratégia. Az első határidős szerződés napi elszámolású Bitcoin határidős lesz. Ez a megállapodás lehetővé teszi a befektetők számára, hogy kölcsönhatásba lépjenek egy „ugyanaznapi” piacon. Ez a termék lehetővé teszi a napi kereskedők részvételét a határidős akcióban. A második termék, amelyet a cég integrálni kíván, a havi Bitcoins határidős ügyletek. A havi határidős ügyletek lehetővé teszik a befektetők számára, hogy egy előre mozgó árképzési görbén kereskedjenek.

ICE Monitoring

Koncepciójának valóra váltása érdekében a Bakkt számos hagyományos pénzügyi eszközt tartalmaz. Ezeknek az eszközöknek a célja a piaci visszaélések és manipulációk felderítése és megelőzése. Mindkettő óriási aggodalomra ad okot a jelenlegi kriptopiac miatt. Ezenkívül az összes szerződést az ICE clear USA letétbe helyezi, és a saját tulajdonú letétkezelő szolgáltatás biztosítja az összes határidős ügylet betartását életciklusuk során.


Hosszú út

A Bakkt először 2018 augusztusában jelentette be a bitcoin határidők kibocsátásának tervét. A cég decemberben benyújtotta javaslatát az Egyesült Államok Árupiaci Határidős Kereskedelmi Bizottságához (CFTC). A cég ugyanebben az időben mentességi kérelmet nyújtott be. A mentesség, ha jóváhagyják, lehetővé teszi a Bakkt számára, hogy őrizetbe vegye a határidős szerződéseinek rendezéséhez használt Bitcoins-t.

Érdekes, hogy a társaság azóta is jogi helyzetben ül. A kormánytisztviselők a késedelem néhány okára hivatkoztak. Ezen okok között szerepel a kormány leállítása, amely 2018. december 22-én kezdődött és csaknem öt hétig tartott. Sajnos a leállítás miatt a CFTC elmaradt a halom munkától és egyéb „magas prioritás”Projektek.

A helyzetet tovább rontja, elemzők rámutattak, hogy a CFTF-nek továbbra is nyilvánosságra kell hoznia Bakkt javaslatát. Ez a lépés több mint harminc napot vehet igénybe, és késleltetheti a Bakkt korábban bejelentett júliusi megjelenési dátumát. A késedelmeket tárgyalva Amir Zaidi, a CFTF igazgatója gyorsan rámutatott, hogy a kriptográfiai jövő elemzési folyamata sokkal különbözik az azonos osztályú hagyományos eszközöktől.

Bakkt azt a dolgot

Úgy tűnik, hogy a Bakkt stratégiája összhangban van, és ezen a ponton számíthat arra, hogy látni fogja a Bitcoin határidős ügyleteit a közeledben lévő tőzsdére. A projekt körüli várakozás csodálatra méltó. Ezenkívül a Bitcoin kereskedők szép árszivattyút várnak el, amint ez a termék piacra lép. Egyelőre a kriptográfiai közösség Bakkt végleges jóváhagyására vár.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map