Több biztonsági token-ajánlat (STO) meghaladta az elvárásokat

Gőzszerzés

Mivel az általános blockchain-ipar továbbra is megtalálja a lábát, az STO-k és a DSO-k tovább fizetnek. Az ágazatot sokan növekvő trendként ismerték el, és ezen a ponton nem mutat fáradtságot.

Míg ezeken a tőkegenerációs eseményeken látható adatok közel állnak ahhoz, amit az ipar az ICO-őrület idején látott, senki sem számított rájuk. Ezeket az eseményeket sokkal magasabb szinten szabályozzák és figyelik, és bár a felszínen hasonlíthatnak az ICO-kra, alapvetően különböznek egymástól.

Ezek az események elsősorban csak az akkreditált befektetők felé irányulnak, korlátozva a potenciális befektetői bázist. A képzetteket azonban fantasztikus lehetőségekkel fogadják, amelyeket a múltban nem tettek volna elérhetővé.

Mutatni az utat

A következő vállalatok csak néhány azok közül, amelyek felismerték az STO / DSO üzemeltetésének lehetőségét, és úgy döntöttek, hogy ezt az új módszert alkalmazzák a tőkebevonáshoz. Míg mindegyik vállalat változó sikereket ért el, egy dolog egyértelművé vált ezen események befejezésével – a befektetők és a vállalatok egyaránt előnyösek, és ennek bizonyítására a lemezre léptek..

Ábra Technológiák

20 millió USD – Ennyit gyűjtött ebben az STO-ban, amely az eddigi egyik legnagyobb. Ebben a konkrét STO-ban a befektetők hozzáférést kaptak az „eszközalapú finanszírozáshoz, amelyet a Providence Blockchain biztosít. Az esemény lehetővé tette, hogy a Provenance kiszabaduljon az anyavállalattól, a Figur Technologies-től, és növekedésnek induljon.

BTG Pactual

Az ipari óriás, a BTG Pactual házigazdája, minden tekintet a REITBZ biztonsági token kínálatán volt. Ez az esemény jelentette az első ilyen jellegű eseményt, amelyet egy BTC Pactual termetű befektetési bank tartott, mivel ezek továbbra is a legnagyobbak Latin-Amerikában. Ennek az eseménynek az eredményeként összesen 3,3 millió dollárt gyűjtöttek be, mivel a befektetők hozzáférést kaptak egy ingatlanalapú befektetési alap tőke részesedéséhez.

TokenMarket

Az egyik legjobban várt STO képviseletében a TokenMarket és befektetőik nem okoztak csalódást. Ez a még mindig zajló esemény sikeresen megnövelte céljuk 136% -át az eladásuk első 48 órájában. Ezek az eredmények nyilvánvaló érdeklődést mutatnak a befektetők részéről olyan minőségi projektek iránt, mint a TokenMarket. Az STO-k és a DSO-k ma már biztosítják az ilyen társaságokat eszközként e közösségi érdekek kiaknázására.

BitBond

Ez az STO jelentette az elsőként jóváhagyott és befejezett német szabályozó testület, a BaFin felügyelete alatt. Ennek az eseménynek az eredményei sikeresek voltak, mint A BitBond több mint 2,1 millió eurót gyűjtött 87 különböző országot képviselő befektetőktől.


Kommentár

Ezeknek az eseményeknek a befejeztével a különféle iparági hatóságok időt szántak arra, hogy kommentálják törekvéseik sikerét. A következőket mondták mindegyiküknek az ügyben.

Timothy Spangler, a Dechart pénzügyi szolgáltatási partnere nyilatkozott az ábra STO-n,

“A kínálat azt is bizonyítja, hogy a blokklánc technológia folyamatosan halad az összes pénzügyi termék és pénzügyi tranzakció átalakítása felé.”

A ReitBZ csapata a BTG Pactual-tól kommentálta,

„Úgy gondoljuk, hogy a DLT és a kriptotechnológia átalakíthatja a tőkepiacokat analóg, helyi környezetből digitális, globális ökoszisztémává. A ReitBZ csak a kezdet. ”

Ransu Salovaara, a TokenMarket vezérigazgatója kijelentette,

„… Mindig úgy gondoltuk, hogy minden befektetőtípusnak azonos szintű hozzáféréssel kell rendelkeznie a zavaró startupokhoz. Az FCA sandbox saját kínálatával kezdve kiemeljük a blockchain technológia hatékonyságát, amikor a tokenizált tőke terjesztésére kerül sor. Ha ilyen pozitív reakciót tapasztalunk STO-junkra ilyen rövid időn belül, az azt mutatja, mennyire elkötelezett a közösségünk. “

Jövő versenyzők

A négy fent említett vállalat csak néhány a STO / DSO üzemeltetéséhez. Az iparág számos kiemelt értékesítéssel rendelkezik, amelyek várhatóan a közeljövőben indulnak. Ezek közül néhány a következőket tartalmazza, de nem korlátozódik ezekre.

  • Látásfa
  • INDX
  • TradeCloud
  • Leonovus

Más hírekben

Az elmúlt hónapokban bizonyos minőségben részleteztük a ma itt tárgyalt vállalatokat. Íme néhány cikk, amely az események elindítását és eredményeit, valamint az exkluzív interjú keretében nyújtott betekintést tárgyalja.

A BitBond Finance BmbH 2,1 millió eurót ér el

BTG Pactual to Host Security Token felajánlás

Interjúsorozat – Mikko Ohtamaa, a TokenMarket vezetője

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map