tZERO frissítés: A tőkeemelés sikerei és előkészületei

Mivel a digitális értékpapír-szektor tovább érik, néhány vállalat vezeti a csomagot – az egyik a tZERO.

Egy nemrég megjelent újrafutóz a társaság és a különféle törekvések státusza új megvilágításba került arra nézve, hogy mik lehetnek a tZERO következő lépései.

További finanszírozás?

A tZERO előrelépve további külső tőkét kíván létrehozni a közeljövőben, és már elkezdte a felkészülést egy ilyen eseményre.

A tZERO-nak zűrzavaros története volt a tőkeemelés körül. Bár egy korábbi STO-ban sikerült 134 millió dollárt gyűjtenie, nem minden próbálkozás volt sikeres.

2018-ban a tZERO hullámokat vert, amikor hivatalosan bejelentette a GSR Capital várható 400 millió dolláros beruházását a társaságba. Egy év leforgása alatt a tényleges beruházás (5 millió dollár) töredéke volt annak, amit eredetileg vártak.

Annak ellenére, hogy az eredetileg tervezettnél kevesebb tőkét gyűjtött be, a tZERO-nak sikerült előrelépnie és vezető szerepet szereznie a digitális értékpapírok terén. Kétségtelen, hogy a tZERO a különféle próbálkozásokból a tőkegenerálásba tanulva aktív lépéseket tesz a tőke újbóli levadászására.

A költségek csökkentése

A jövőbeni finanszírozási fordulókra való felkészülés során a tZERO különböző megelőző lépéseket tett annak érdekében, hogy ideális befektetési jelölt legyen.

Ezek a lépések elsősorban a költségek csökkentése körül forognak. Legutóbbi összefoglalójában a következő területekről számoltak be, amelyek hozzájárulnak a pénzégéshez, ami 45% -kal alacsonyabb, mint az előző.

 • Létszámcsökkentés
 • Fizetéscsökkentések
 • Jogi költségek
 • A platform fejlesztésének többségi befejezése

Kommentár

A tZERO, Saum Noursalehi vezérigazgató tavalyi eredményének összefoglalásában, megosztva megítélése a társaság jelenlegi helyzetéről.

„Összességében ez egy eredményes év volt eddig. Bátorít a közelmúltban elért haladásunk, és úgy gondolom, hogy közelítünk egy inflexiós ponthoz az üzletben. Mivel a fejlesztési szakasz nagy része mögöttünk van, és a hatósági jóváhagyások hamarosan mögöttünk vannak, az üzlet kereskedelmi forgalomba helyezésére koncentrálunk. Sok munka vár még ránk, azonban minden eddiginél jobban bízom abban, hogy sikerünk szempontjából megfelelő helyzetben vagyunk, és várom, hogy lépést tarthassunk velünk. “

Ütemterv


A tZERO előre tekintve világos ütemtervet dolgozott ki, részletezve a következő lépéseiket. Az alábbiakban részleteket olvashatunk a haladás frissítéséből, bemutatva, hogy ezek a lépések mit tartalmaznak.

Eszközök
 1. Kereskedjen a St. Regis jelzővel.
 2. Harmadik fél által kibocsátott / transzfer ügynökök platformjainak integrálása
 3. Kereskedjen új kibocsátókkal (meglévő eszközök, új ajánlatok) az ATS-en.
 Likviditás
 1. Indítsa el a tZERO Markets webhelyünket (a hatósági jóváhagyásig)
 2. Készítsen egy többszörös megoldást.
 3. Több bróker-kereskedő integrálása.
 4. Ajánlat 24/7 rendelési bejegyzés.
Tapasztalat
 1. A tZERO piacok egyszerűsítése a fedélzeten (a hatósági jóváhagyásig vár)
 2. Biztosítsa a felhasználói élményt az összes digitális eszköz kereskedelméhez.

Bár ambiciózusnak tűnhet, a tZERO úgy véli, hogy e lépések mindegyike áthidalható, mielőtt 2020 véget ér.

A listáról várhatóan a legközvetlenebb lépés lesz a St. Regis Aspen token kereskedése. Csak napokkal ezelőtt számoltunk be egy újonnan aláírt megállapodásról, amelynek következtében e tokennel a tZERO ATS-en kereskednek a következő ősszel.

A St. Regis Aspen token kereskedése azonban csak a kezdet lehet. Míg a tZERO továbbra is együttműködni fog a digitális értékpapírok kibocsátására törekvő vállalatokkal, egyre nagyobb hangsúlyt fektet a korábban már meglévő tokenizált eszközök listájára.

„… Két kategóriára helyeztük a hangsúlyt. Az első a meglévő digitális értékpapírok. Jelenleg több mint 200 vállalat és / vagy eszköz van tokenezve. Ezen eszközök közül sok nem felel meg platformunk kritériumainak, sem méretükben, sem minőségükben, sem pedig mindkettőben. Vannak azonban olyanok, amelyek a tZERO ATS-t érdekelhetik a kereskedelemben, és az üzletfejlesztési csapat pozitívan viszonyult ezekhez a kibocsátókhoz. “

tZERO

A 2014-ben alapított tZERO a Medici Ventures leányvállalata. New York-i székhelyén, a tZERO azon dolgozik, hogy a tőkepiacokra szabott szolgáltatáscsomagot fejlesszen ki.

Saum Noursalehi vezérigazgató jelenleg felügyeli a vállalat működését.

Ha többet szeretne megtudni Saum Noursalehiről és a tZERO törekvéseiről, feltétlenül olvassa el korábbi interjúnkat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map