A kincstári tartalékok között növekszik a Bitcoin allokációja

Identitás keresése

Megalakulása óta a Bitcoin sokan a jövő pénznemének tekinthető – digitális eszköz, amely képes globális szinten működni, ugyanakkor lehetőséget nyújt az érték hatékony tárolására és átadására is.

Bár a Bitcoin végcélja az lehet, hogy valódi, praktikus pénznemként érvényesüljön, egyszerűen még nincs meg. Különböző vállalatok dolgoznak e cél elérése érdekében, azonban olyan megoldásokat fejlesztenek ki, mint a Villámhálózat. Ezek a megoldások a skálázhatóság és az adatvédelem növelésének kísérletei, miközben csökkentik a működési költségeket. Bár a Villámhálózat kezd értelmes átvételt látni, még el kell telnie, míg a második réteg protokoll mindennapos.

Egyelőre úgy tűnik, mintha a piacra lépő új intézményi befektetők egy fő okból – a tétjeik fedezése érdekében – ezt tennék. Ennek eredményeként egyre nagyobb mennyiségű „kincstartalékot” tapasztalunk, amelyek profitálnak a Bitcoin allokációjának növekvő szintjéből.

Kincstári tartalékok

Ez a fedezeti befektetésként meghamisított identitás nem mutatja a csökkenés jeleit, amikor az új év felé tartunk. A következő vállalatok közül néhány az elmúlt hónapokból, amelyek kiemelték és megerősítették ezt a tendenciát, mivel mindegyik jelentős összegeket fektetett be a Bitcoin-ba.

MicroStrategy

A Bitcoin legutóbbi legismertebb befektetője talán az üzleti intelligencia cég, a MicroStrategy. Az októberben kezdődött költekezési hullámban ez az amerikai székhelyű vállalat a digitális eszköz hangos támogatójává vált.

A MicroStrategy vezérigazgatója, Michael Saylor úgy véli, hogy „a Bitcoin egy kibertérbeli bank, amelyet megvesztegethetetlen szoftver működtet, és amely globális, megfizethető, egyszerű, & biztonságos megtakarítási számla azoknak a milliárdoknak, akiknek nincs lehetőségük vagy vágyuk arra, hogy saját fedezeti alapot működtessenek. “

Bitcoin Investment – 70 470 BTC, 1 858 202 289 USD értékben

SkyBridge

Jelentős befektetéssel és a közelgő Bitcoin-alaptal a SkyBridge a szektor egyik legnagyobb fröccsenését végezte el késő.

A SkyBridge társalapítója, Anthony Scaramucci nemrég kijelentette a CNBC-nek: „El kell fogadnod, hogy a bitcoin értékraktár-e vagy sem … Még mindig vannak kételkedők, és ezért gondolom, hogy az első játékrészben vagyunk. De az elvégzett kutatás után … és tekintettel a monetáris kínálatra és a globális központi banki koordinációra, ez a következő évtizedben nagyon erős eszközosztály lesz. “

Bitcoin Investment – 182 000 000 USD

Négyzet

Mint a Bitcoin egyik leghangosabb híve, nem volt meglepő, amikor Jack Dorsey cége, a Square 2020 végén bejelentette 50 millió USD értékű digitális eszköz megvásárlását. Ez egyértelműen bölcs lépés volt, mivel ez a beruházás azóta az egekbe szökik. értéke majdnem megháromszorozódik az azóta eltelt időben.

A Square pénzügyi igazgatója, Amrita Ahuja, Államok, „Úgy gondoljuk, hogy a bitcoin a jövőben mindenütt elérhető valuta lehet … Ahogy növekszik az örökbefogadás, szándékunkban áll fegyelmezetten tanulni és részt venni. Egy olyan vállalat számára, amely a befogadóbb jövőn alapuló termékeket épít, ez a befektetés egy lépés ezen az úton. ”

Bitcoin Investment – 4 709 BTC 124 170 708 USD értékben

Coinsilium

Annak ellenére, hogy régóta érdeklődik a kriptopénzek iránt, a Coinsilium felismerte bizonyos csúcseszközök, például a Bitcoin és az Ethereum értékét. Mint ilyen, a társaság a közelmúltban tett lépéseket, hogy kincstári tartalékain keresztül növelje kitettségét ezeknek a legfontosabb eszközöknek.

Bitcoin Investment – 1 090 000 USD +

Ruffer

Ez az Egyesült Királyságban székhellyel rendelkező befektetési vállalkozás több mint 27 milliárd dollár értékű eszközt kezel. Nemrégiben a vállalat hullámokat vert, amikor úgy döntött, hogy jelentős mennyiségű bitcoinot vásárol, amely a kincstári tartalékok nagyjából 2,5% -át teszi ki..

“A Bitcoin diverzifikálja a vállalat (sokkal nagyobb) arany- és inflációhoz kötött kötvényekbe történő befektetéseit, és fedezetként szolgál néhány látott monetáris és piaci kockázat szempontjából”

Bitcoin Investment – 45 000 BTC 1 186 591 500 USD értékben

BIGG digitális eszközök

Mint kriptovaluta brókercég, a BIGG azt gyakorolja, amit hirdet. Nemcsak a Bitcoinhoz kapcsolódó szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek, a vállalat felismerte a Bitcoin mögött rejlő értéket, és kincstárának jelentős részét befektette a digitális eszközbe.

A BIGG vezérigazgatója, Mark Binns kijelenti: „A BIGG (korábban BIG Blockchain Intelligence Group) 2015-ben kezdte meg a Bitcoin felhalmozását. A Bitcoin jelentősen felértékelődött eszközosztályként 1, 2, 5 és 10 éves távlatban, és hisszük, hogy a hatásos árértékelés ma erősebb, mint valaha. Az intézményi részvétel és a vásárlás, valamint az általános elfogadás továbbra is a Bitcoin árát fogja vezetni, mivel a kínálat továbbra is korlátozott. Úgy gondoljuk, hogy a Bitcoin állományaink idővel önfinanszírozóként működhetnek, miközben továbbra is bővítjük az alapvető kriptográf kereskedelmet és a blockchain törvényszéki szoftverüzletágunkat.

Bitcoin Investment – 189,5 BTC, 4 996 868 USD értékben

* az íráskor pontos adatok. A Bitcoin USD értéke gyorsan ingadozhat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner