A Stratis új blokkláncot és tokent ‘STRAX’ dob piacra, fokozott hangsúlyt fektetve a DeFi-re

Mivel a blokklánc-használati esetek, mint például a digitális értékpapírok, a hitelezési platformok és még sok más, felszállnak, a vállalatok egyre nagyobb rugalmasságra van szükségük a blokkláncaikban.  Stratis, egy népszerű vállalati központú „Blockchain as a Service (BaaS)” vállalat felismerte ezt és igazat bejelentett STRAX.

STRAX

A kimenő Stratis blokklánc és a hozzá tartozó STRAT tokenek helyébe az STRAX blokklánc és az STRAX tokenek kerülnek.

A Stratis különféle okokat említ, amelyek szükségessé tették ezt a frissítést / elfordulást, amelyek közül az elsődleges az üzleti átvétel. A társaság nem finomkodott szavakkal, amikor leírta, hol történhet ez az örökbefogadás. Stratis kijelenti,

“Hisszük, hogy platformunk fantasztikus platformot kínál a DeFi alapú intelligens szerződések fejlesztéséhez és telepítéséhez”

Annak érdekében, hogy a STRAX kiaknázza potenciálját, a Stratis összeállított egy csapatot, amelynek feladata kifejezetten a DeFi alkalmazások könyvtárának létrehozása..

Ebben a DeFi irányába mutat a Stratis folyamatos támogatása a tőkegeneráló eseményekhez, például a digitális biztonsági ajánlatokhoz – a támogatás az STO platform nemrégi, 2020 júliusában történt bevezetése során jelent meg.

Az STRAX által kínált további fontosabb frissítések közé tartoznak, de nem korlátozódnak ezekre,

 • Az Ethereum interoperabilitása
 • Hidegen tépett
 • Orákulák
 • Seg-Wit
 • Felújított blokkidők és blokkjutalmak

Ha többet szeretne megtudni erről a közelgő blokkláncról és működéséről, győződjön meg arról, hogy átolvassa a Stratis nemrégiben bemutatott STRAX-bevezetését, ITT.  A csapat jelzi, hogy hamarosan megjelennek egy frissített ütemtervek.

Token használati esetek

A különböző blokkláncok különböző módon használják a natív tokent. Néhányan elgondolkodhatnak azon, hogy az újonnan javasolt STRAX tokenek milyen célt szolgálnak majd ebben a közelgő blokkláncban. A Stratis a következő felhasználási eseteket említette példaként.

 • Az okos szerződések végrehajtására használható token fogadását egy oldalláncon
 • Biztosítékként a masternodák működtetésére a Stratis Platformon keresztül, ami azt eredményezheti, hogy az előfizetők díjakat kapnak
 • Testreszabható privát oldalláncok vásárlásához, amelyek a Stratis blokklánchoz vannak csatlakoztatva
 • Ezeket az előfizető felhasználhatja saját biztonsági tokenek felajánlásának saját kezdeti érme-felajánlásának futtatására
 • Feliratkozott azokra az ICO-kra és STO-kra, amelyeket bizonyos harmadik felek működtetnek a Stratis platform segítségével
 • Fizetni a különféle árukért és szolgáltatásokért kisszámú külső fizetési processzor segítségével
 • A megadott információk alapján úgy tűnik, mintha az STRAX tokenek megemelnék súlyukat, különféle célokat szolgálva a közelgő blokkláncon..

  Állapot: Függő

  Meg kell jegyezni, hogy bár a STRAX híre érdekes, ennek a blokkláncnak a jelenlegi formájában történő elindítása még nem adott. Az induláshoz a Stratis közösségének szavaznia kell, és meg kell állapodnia bizonyos javasolt változtatásokról. Pontosabban szavazásra van szükség arról, hogy a Stratis közösség rendben van-e a zsetonok kínálatának növelésével. Olyan növekedés, amely további 25 000 000 tokent hoz létre, és felhasználható a platform fejlesztésére.


  Széles körben várható, hogy a Stratis közösség e változás mellett fog szavazni.

  Speciális láncok

  Egy új és rugalmasabb blokklánc létrehozása, amely jobban megfelel a digitális értékpapírok és a DeFi emelkedésének, nem a Stratis kizárólagos ötlete. Míg a vállalat legújabb bejelentése néhány egyedi megközelítést tartalmaz, az alábbiakban más vállalatok példái láthatók, amelyek szintén kiadtak „új megjelenésű” blokkláncokat.

  Polymesh készítette: Polymath

  A digitális értékpapírokkal szinonimaként működő vállalatként a Polymath gyorsan megjegyezte, hogy szükség van egy blokkláncra, amelyet erre a szektorra terveztek. Ennek eredményeként a Polymath kifejlődött, és a „Polymesh” bevezetésének korai szakaszában van.

  Korábban többször megvizsgáltuk, hogy ez a blokklánc mit jelent, áttekintve az ITT található ajánlatot.

  Szimbólum: o% 09NEM

  A NEM már évek óta támasza a blockchain világában. Ez részben annak köszönhető, hogy a vállalat képes alkalmazkodni és az akadályok és az ipari fejlemények körül elfordulni. A Stratemhez és a Polymath-hez hasonlóan a NEM mögött álló csapat is megjegyezte, hogy szükség van egy testre szabott blokkláncra, amely nagyobb rugalmasságot és támogatást nyújt a digitális értékpapírok számára. Ez a blokklánc Symbol néven ismert, és várhatóan a következő hónapokban indul.

  Nemrégiben elkészítettünk egy exkluzív interjút ITT, a NEM Group CIO-val, Dave Hogson-nal, ahol mind a Symbol, mind a NEM pályáját megbeszéltük.

  Piaci válasz

  Ha egy dolog egyértelművé vált az elmúlt hónapokban, az az, hogy bármi, ami a DeFi-vel kapcsolatos, óriási figyelmet fog kiváltani. Leggyakrabban ez vezetett az árak gyors megugrásához – akár indokolt, akár nem.

  Ez a gyakran látott áremelkedés nem kerülte el a Stratist, mivel a vállalat már meglévő STRAT tokenjeit az írás idejéig tartó 48 óra alatt durván 0,36 USD-ről 0,56 USD-ra ugrott..

  Nagyjából egy hónappal ezelőtt, amikor a NEM bejelentette a Symbol tokenek fogadásának opt-in dátumát, a vállalat hasonló emelkedést látott a tokenek árában, mint amit jelenleg a Stratis tapasztal. Abban az időben az XEM tokenek nagyjából 0,09 USD-ról 0,16 USD-ra ugrottak 72 óra alatt.

  Stratis

  A 2016-ban alapított Stratis központja az Egyesült Királyságban található. A Stratis mindenekelőtt blokklánc-alapú megoldások fejlesztésére törekszik a vállalkozások számára, azzal a céllal, hogy a technológiát „egyszerűvé” tegye..

  Chris Trew vezérigazgató jelenleg felügyeli a vállalat működését.

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map