Az INX megszerzi és egyesíti az OpenFinance-t, szabályozott kereskedési platform létrehozása a digitális értékpapírok és kriptopénzek számára

A likviditás a digitális értékpapírok gyakran emlegetett ígérete és vonzereje. Ennek a lehetőségnek a megkönnyítése érdekében másodlagos piacokra van szükség, amelyek lehetővé teszik egy olyan platform létrehozását, amelyen a befektetők könnyen vásárolhatnak / eladhatnak ilyen eszközöket. A szektor egyik legismertebb ilyen platformja, az OpenFinance nemrégiben volt szerzett az INX Limited.

Ezzel az INX képes lesz azonnal bővíteni felhasználói bázisát, erős befektetési lehetőséget kínálva a befektetők számára – és remélhetőleg jobb likviditással a tőzsdén jegyzett digitális értékpapírok között..

Kommentár

Bár az akvizíció pénzügyi részleteit nem hozták nyilvánosságra, az ügylet minden egyes vállalat számára konszolidálja a platformokat – vagyis az INX örökölni fogja az OpenFinance által jelenleg birtokolt licencet..

A felvásárlás / egyesülés bejelentésekor az egyes vállalatok képviselői időt szántak kommentárra.

Shy Datika, az INX elnöke kijelenti,

„A digitális értékpapírok új fejlődést jelentenek a hagyományos tőkepiacokon. A digitális eszközök tőzsdei bevezetésének és kereskedelmének hatalmas előnyei vannak a hagyományos részvényekkel szemben … Az Openfinance úttörő szerepet játszott ezen a téren, és elnyerte a Wall Street, a blockchain közösség és az amerikai szabályozók tiszteletét. Büszkék vagyunk arra, hogy felvehettük ezeket a hihetetlen eredményeket az INX portfóliójába – több hozzáférést kínálva a befektetők számára a likviditáshoz. ”

Jim Stonebridge, az OpenFinance vezérigazgatója kijelenti,

„Az INX-nek és az Openfinance-nek ugyanaz a víziója, hogy biztonságos és szabályozott ökoszisztémát kell biztosítani a digitális eszközök tőzsdei jegyzéséhez és kereskedéséhez. Hisszük, hogy a szabályozási felügyelet, a likviditással kombinálva, a digitális eszközöket a választott pénzügyi eszközzé teszi a tőkéhez jutni és tőkebevonni kívánó vállalatok és befektetők számára. Két vezető platform konszolidációja lesz a katalizátor, amely szükséges ahhoz, hogy az ipar előrelépjen. ”

A múlt baja

Egy ilyen típusú felvásárlás / egyesülés csak az OpenFinance legjobb eredménye lehet. Az elmúlt hónapokban a cég nyilvános kiáltást tett, jelezve, hogy pénzügyi segítségre szorul. Abban az időben a platform jelezte, hogy megkezdi a platformján tárolt digitális értékpapírok tőzsdei jegyzékéből történő kivezetését, hacsak a kibocsátói nem lépnek fel és nem fizetnek tőzsdei díjakat.

Az INX általi felvásárlás nélkül ez a cikk ma nagyon jól megvitathatta volna az OpenFinance bizonyos szolgáltatásainak redőnyét. Szerencsére ez nem így van, és a jövő most minden egyes platform felé haladva fényesebbnek tűnik, mivel a digitális értékpapír-szektor tovább érik.

Korábbi sikerek

2020 a legtöbb számára rögös út volt, beleértve az OpenFinance-t is. Az INX azonban ezt a tendenciát megerősítette, mivel a vállalat az elmúlt hónapokban különböző sikereket ért el; amelyek közül az elsődleges a vállalat folyamatos tokenizált tőzsdei bevezetése.

Ez a folyamatban lévő tőkegeneráló esemény eddig sikeres volt. Nemrégiben egy fontos jelzőt ismertettünk az eseményről, mivel az INX túllépte a minimális emelési küszöböt – a folyamat során megnyílt a befektetők számára a képesség, hogy megkezdhessék a kriptopénzek finanszírozási módszerként való használatát.

Ennek az eseménynek a vonzereje nem csak a kriptó vásárlási eszközként való felhasználásának képessége, hanem maga az INX token felépítése is. Az INX Security Token F-1 néven ismert digitális értékpapírok intelligens szerződéseket használnak beépített eszközként a KYC / AML törvények megfelelőségének és a tulajdonjog biztosításának..

Beérkező versenyző?

Nem csak az INX és az OpenFinance ismerte fel a másodlagos piacok iránti igényt a digitális értékpapír-szektorban. Az ipar úttörője, a Securitize nemrégiben hírt adott, amikor felvásárolt egy saját brókert / kereskedőt – DTM és Velocity Platform.

Akár az INX, akár a Securitize ügyletet nézi, mindegyik profitálni fog a másodlagos piac kialakítása felé irányuló gyorsított folyamatból. Az ilyen platformok licenceléshez szükségesek, amelyek megszerzése hosszú ideig tart, a már licencelt társaság megszerzése hónapokig tartó várakozást takaríthat meg.

INX

A 2017-ben alapított INX központját Gibraltáron tartja. Az INX csapata mindenekelőtt egy átfogó kereskedési platform kifejlesztésén dolgozik, amely nemcsak a kriptovalutákat, hanem a biztonsági tokeneket és derivatívákat is támogatja..

A társaság működését a következő személyek felügyelik.

Félénk Datika – társalapító & elnök

Alan Silbert – ügyvezető ügyvezető igazgató

OpenFinance

A 2017-ben alapított OpenFinance Network központját Chicago-ban (Illinois) tartja. Az OFN mindenekelőtt bejegyzett kereskedési platformként működik mind a tokenizált, mind a nem tokenizált értékpapírok esetében.

Vezérigazgató, Jim Stonebridge, jelenleg felügyeli a vállalat működését.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner