Betéti kártyák az árvíz kriptához a Coinbase, a Paxful stb. Ajánlataival

Mivel a kriptovaluták népszerűsége folyamatosan növekszik, az ágazat kiszolgálására törekvő vállalatokban nagyon szükséges emelkedést tapasztalunk. Míg a kriptovaluták sokféle képességet kínálnak, van egy megvalósítás, amely mindig az élen jár – a kereskedői kiadások. Ez azt jelenti, hogy a nagyközönség számára biztosítani kell a napi költekezési szokásaikat a kriptopénzek használatával.

Az a nap, amikor az ügyfél felhasználhatja kriptovaluta-állományát egy benzinkútnál, nem más, mint a betéti kártya, fontos nap lesz az ágazat számára. Szerencsére ez egy nap, amely hamarosan eljön.

Kripto betéti kártyák

A kriptográf betéti kártya pontosan az, amit a neve magában foglal – egy betéti kártya, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy mindennap vásároljon kriptovaluta állományaival. Ennek elérése érdekében a vállalatok általában kénytelenek partneri viszonyban állni a meglévő fizetési processzorokkal, kihasználva a meglévő infrastruktúrát. Az eddig bejelentett kriptokártyák többségénél a Visa lett a választott partner.

Edzett várakozás

Ha egy kriptokártya ötlete fantasztikus előrelépésnek tűnik, csillapítsa elvárásait. Bár az ilyen kártyák piacra dobása valóban előrelépést mutat a kriptóban, a legtöbb nem a várt módon fog működni.

Míg a kártyatulajdonosok képesek lesznek a kriptovaluta-részesedésükre támaszkodni egy vásárlás finanszírozására, a kereskedők nem fogadják el a kriptovalutákat. E Visa-val való partnerségek helyett a fizetésfeldolgozó a kriptopénzeket FIAT-vá alakítja át a kereskedő értékesítési pontján..

Ideális esetben, mivel a kereskedők egyre több ügyfelet látnak ilyen eszközökkel fizetve, és jobban érzik magukat a digitális eszközökben, egy napon támogatni fogják a teljes integrációt.

Közelgő ajánlatok

Most, hogy megállapítottuk, mi a kriptográf betéti kártya, és a kapcsolódó előnyökkel / hátrányokkal, mikor várhatjuk, hogy felhasználhassuk őket?

Több évre visszamenőleg számos vállalat mindent megtett egy ilyen kártya kifejlesztéséért. Az ötlet mögött álló úttörők többségét azonban eltorlaszolták a szabályozások és a piaci éretlenség. Ez azonban megváltozott 2020-ban, különféle nagy horderejű cégek bejelentették saját iterációik közeli indulását. A következő kártyák várhatóan az elkövetkező hónapokban kerülnek forgalomba az Egyesült Államokban és a világ különböző országaiban.

Coinbase

Mint a kriptográfia egyik legnagyobb neve, a Coinbase minden ajánlata nagyon várt. A kriptográfiai betéti kártyákra való törekvése érdekében a Coinbase bejelentette, hogyCoinbase kártya’. A kártya, amely már egy ideje elérhető az Egyesült Államokon kívül, hamarosan első lesz kinézet az Egyesült Államok határain belül.

A Coinbase egy lépéssel tovább ment, mint csak a kriptográfiai kiadások támogatása. Bejelentette, hogy kártyája jutalomfunkciókat is kínál, amelyek a felhasználók számára 4% -os visszaállást biztosítanak a Stellerben vagy 1% -ot a Bitcoinban..


Fájdalmas

Ez a legutóbbi bejelentett kriptokártya itt felsorolva. A kártyát, amelyet Paxful és Ternio együttműködése tett lehetővé, azzal a céllal fejlesztették ki, hogy „banktalanul bankoljanak”. A Paxful külön megemlíti a Világbank által összegyűjtött adatokat – amelyek világszerte 1,7 milliárd embernek nincsenek bankjaik – mint a törekvés motívumát.

Daneil Gouldman, a Ternio vezérigazgatója kijelenti: „A Paxful az osztályban a legjobb peer to peer bitcoin piacon működik, ezért felpezsdültünk arról, hogy ügyfeleinknek hozzáférést tudunk biztosítani a BlockCard platformhoz … Öröm lesz, ha mindet összekapcsoljuk. a Paxful erősségei közül a Blockcard globális betéti kártya és bankszámla képességekkel. A Ternio elkötelezett a kriptovaluták és a hagyományos bankrendszer közötti átjárhatóság biztosítása mellett. ”

BlockFi

Míg a fenti ajánlatok több hasonlóságot mutatnak, A BlockFi kínálata kissé eltér. Ahelyett, hogy lehetővé tette volna az ügyfelek számára, hogy kriptovalutákkal vásárolhassanak, a Visa-val együttműködve fejlesztette ki az egyik első kriptovaluta jutalomkártyát.

Ez azt jelenti, hogy tipikus betéti vásárlások során a kártyabirtokos támogatott kriptovalutákat kaphat, hasonlóan ahhoz, ahogy hűségpontokat kapna, például légi mérföldeket vagy „cashback” -t.

A tényleges kiadások továbbra is csak a FIAT-valuták kártyabirtokosainak egyenlegére támaszkodnak. Mivel más felajánlások biztosítják a kriptográfiai jutalmak fogadását, a kiadások mellett érdekesnek kell lennie annak megnézésében, hogy a BlockFi kártyájának felépítése megváltozik-e az indításkor.

Az ítélet még mindig nincs meg

A kripto betéti kártyákra csak néhányat tervezünk. Mivel még nagyon keveset éltek, az ítélet még nem született arról, hogy ezek a kártyák sikeresek lesznek-e. Az ügyfeleket csak a jutalomkártyák érdeklik? Mindkettő kombinációja? Vagy egyáltalán nem érdekli őket?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map