Digitális eszköz kamatszámlák szaporodnak negatív árfolyamként

Egy évvel később a COVID-19 még mindig pusztítást végez a világgazdaságokban. Míg a digitális eszközök gyarapodtak, egész iparágakat feldúltak, mivel a költekezési szokások és a prioritások megváltoztak. A hatások olyan nagyok voltak, hogy sok kormány drasztikus intézkedésekhez folyamodott a gazdasági növekedés „ösztönzésére”.

Sokat tettek a „nyomdák” és az általuk gyártott látszólag soha véget nem érő FIAT-ellátás terén – a fix ellátás végül is az egyik legfontosabb eszköz az olyan eszközök felé, mint a Bitcoin. Ez azonban nem az egyetlen eszköz, amely a kormányok és a központi bankok rendelkezésére áll a folyamatos ösztönző erőfeszítések során. A második és vitathatatlanul még figyelemre méltóbb lépés a kamatcsökkentés.

Az Egyesült Királyságban a Bank of England éppen azt tette bejelentett hogy a kereskedelmi bankoknak 6 hónapot biztosított arra, hogy felkészüljenek a lehetséges negatív kamatlábakra. Ha ez végül az Egyesült Királyságban következik be, akkor nem ez lesz az első példa arra, hogy egy nemzet ilyen lépéseket tegyen. Mások, például Japán, Németország és még sok más, változó sikerrel jártak el a múltban.

Negatív kamat

Az értelmes világban az intézmények kamatot számítanak fel a hitelfelvevőknek kölcsönzött pénzre, miközben kamatot fizetnek a betéteket fenntartóknak. A negatív kamatlábak általában ennek a struktúrának a megfordulását eredményezik. Ez azt jelenti, hogy a bankok fizetnek az ügyfeleknek pénzkölcsönért, miközben megtakarítási számlákon tárolt pénzeszközökért számolnak fel.

Ennek célja egyszerű – ösztönözze a fogyasztói kiadásokat. Sajnos ez azt jelenti, hogy akinek passzív jövedelemre van szüksége megtakarításokból, annak nincs szerencséje. Ez azt is jelenti, hogy mivel a bankok rákerülnének az ügyfeleknek arra, hogy hiteleket vegyenek fel az ügyfelek számára, szigorúbban korlátoznák a jóváhagyott személyeket, és csak azokra korlátoznák a hitelfelvételi lehetőségeket, akik csak a legjobb hitelminősítéssel rendelkeznek..

Digitális eszköz kamatszámlák

Míg a negatív kamatlábak még nem érték el Észak-Amerikát, veszélyesen közel vannak. Például 2020 eleje óta a Kanadai Bank csökkent kamatlábak 1,75% -ról 0,25% -ra, amelyen ma ülnek. Várhatóan ez egyhamar nem fog emelkedni, a Bank of Canada nemrégiben kijelentette, hogy az alacsony kamatlábak legalább 2023-ig történő megtartása érdekében működni fog..

Tehát mit csinál, ha takarékos vagy, és passzív jövedelmet akar keresni a gazdaságában? Szerencsére a digitális eszköz szektor újjáéledésével egy új típusú platform a hozzáértő egyéneknek lehetőséget nyújt a kamatlábak esésének visszaszorítására – digitális eszközök kamatszámlái.

Ezek olyan vállalatok ajánlatai, amelyek magas kamatozású megtérülést nyújtanak az ügyfeleknek a digitális eszközöket tartó takarékpénztárakon. Az alábbiakban bemutatjuk a legújabb és legnagyobb digitális eszközplatformokat, amelyek ilyen számlákat kínálnak.

Ikrek keresni

A Winklevoss „Gemini” futó platformjának terméke, ez az új szolgáltatás, „Earn” címmel várhatóan az első ilyen lesz mind az 50 állam számára.

Közvetlenül a kapu előtt a Gemini Earn egyetlen fő előnnyel büszkélkedhet az iparág csúcskategóriás BlockFi-jával szemben.

Támogatott eszközök – Ikrek keresnek? 26. BlockFi? 8..

A Gemini vezérigazgatója, Tyler Winklevoss, Államok, „A mai befektetők tudják, hogy az intelligens, sokszínű portfólió magában foglalja a kriptot – ez befektetés a jövőjükbe … Olyan programot terveztünk meg, amely lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy valós hozamot teremtsenek kriptográfiai részvényeiken anélkül, hogy el kellene adniuk az egyik legjobban teljesítő eszközt évtized osztályai. ”

BlockFi

Míg a Gemini Earn blokkolhatja a BlockFi-t a támogatott eszközök körében, a BlockFi továbbra is az érdekesebb szolgáltatás a koncentráltabb befektetők számára, mivel általában kiváló árakkal büszkélkedhet.

Bitcoin Rate – Ikrek keresnek? 3,05%. BlockFi? 3-6%

Ethereum Rate – Ikrek keresnek? 3,05%. BlockFi? 5,25%

Érdekes, hogy a Gemini saját Stablecoin ’GUSD’ nem szerepel a Gemini Earn révén támogatott eszközként. A BlockFi azonban a népszerű stablecoin esetében 8,6% -os árfolyamot biztosít.

A kamatokat összeadják és havonta fizetik ki a Gemini Earn-on.

Amikor a BlockFi elkezdte kínálni ezeket a szolgáltatásokat, a digitális eszközök kölcsönzési platformjai inkább újdonságot jelentettek. A vállalatnak azonban megbízható platformként sikerült megalapoznia, különféle nagy horderejű kapcsolatok, stratégiai partnerségek és megbízhatóság révén. Az eredmény nemcsak ügyfelei, hanem maga a platform számára is rendkívül nyereséges volt, 2020-as bevétele nagyjából 100 000 000 USD volt..

Első a biztonság

A fent említett hitelezési platformok korántsem az egyetlenek. Egyszerűen a Gemini Earn legújabb és a BlockFi-ban jelentik a legnagyobbat. Népszerűségük ellenére fontos megjegyezni egy kulcsfontosságú részletet – ezeknek a platformoknak a használatával Ön átadja az eszközei irányítását.

Igen, meglehetősen csábító az a lehetőség, hogy kamatot generáljanak egy olyan időszakban, amikor a bankok negatív kamatra váltanak. Ezeket a vállalatokat általában nem támogatja a Szövetségi Betétbiztosítási Társaság (FDIC), ami azt jelenti, hogy ha „hassal felfelé” mennek, akkor az ügyfelek nem kaphatják vissza pénzüket. Míg az olyan neves vállalatok, mint a Gemini és a BlockFi, szigorú tárolási intézkedéseket alkalmaznak a feltörések és a lopások megelőzésére, továbbra is fennáll a kockázati szint, amikor pénzeszközöket bíznak egy másik félre.

Alsó vonal

Ha bejelöli az összes következő négyzetet, akkor egy digitális eszköz-kölcsönzési platform remek lehetőséget jelenthet részesedéseinek növelésére.

  • HODL gondolkodásmód fenntartása a kereskedés felett
  • Megérteni és elfogadni az elveszett eszközök kockázatát a nem biztosított hitelezés révén
  • Passzív jövedelemszerzés vágya

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner