INX preuzima i spaja s OpenFinanceom, stvarajući uređenu platformu za trgovanje digitalnim vrijednosnim papirima i kriptovalutama

Likvidnost je često zapaženo obećanje i privlačnost koja stoji iza digitalnih vrijednosnih papira. Da bi se olakšao ovaj potencijal, potrebna su sekundarna tržišta koja omogućuju platformu na kojoj investitori mogu lako kupiti / prodati takvu imovinu. Jedna od najpoznatijih platformi te vrste, OpenFinance, upravo je bila stečena INX Limited.

Na taj će način INX moći odmah povećati svoju bazu korisnika, pružajući investitorima snažnu ponudu – i nadamo se bolju likvidnost među uvrštenim digitalnim vrijednosnim papirima.

Komentar

Iako financijski detalji akvizicije nisu objavljeni, u dogovoru će se vidjeti kako će svaka tvrtka konsolidirati platforme – što znači da će INX naslijediti licencu koju trenutno ima OpenFinance.

Nakon najave ove akvizicije / spajanja, predstavnici svake tvrtke odvojili su vrijeme za komentar.

Sramežljiva Datika, predsjednica INX-a, navodi,

„Digitalne vrijednosnice predstavljaju novu evoluciju na tradicionalnim tržištima kapitala. Ogromne su prednosti uvrštavanja i trgovanja digitalnom imovinom u odnosu na tradicionalne dionice … Openfinance je pionir ovog prostora i stekao poštovanje Wall Streeta, blockchain zajednice i američkih regulatora. Ponosni smo što dodajemo ta nevjerojatna postignuća u portfelj INX-a – pružajući investitorima veći pristup likvidnosti. “

Jim Stonebridge, izvršni direktor OpenFinancea, navodi,

„INX i Openfinance dijele istu viziju pružanja sigurnog i reguliranog ekosustava za uvrštavanje i trgovanje digitalnom imovinom. Vjerujemo da će regulatorni nadzor, u kombinaciji s likvidnošću, digitalnu imovinu učiniti financijskim instrumentom odabira za tvrtke i investitore koji žele pristupiti i prikupiti kapital. Konsolidacija dviju vodećih platformi bit će katalizator potreban za pomicanje ove industrije naprijed. “

Prošle jade

Ovakva akvizicija / spajanje može biti samo najbolji ishod za OpenFinance. Posljednjih mjeseci tvrtka je javno povikala, ukazujući da joj treba financijska pomoć. U to je vrijeme platforma nagovijestila da će započeti uklanjanje s popisa digitalnih vrijednosnih papira hostiranih na njezinoj platformi, osim ako se njezini izdavači ne pojačaju i ne plate naknade za uvrštenje.

Bez preuzimanja od strane INX-a, ovaj bi članak danas mogao vrlo dobro raspravljati o oplatama određenih usluga na OpenFinanceu. Srećom, to nije slučaj, a budućnost sada izgleda svjetlija za svaku platformu koja ide naprijed kako sektor digitalnih vrijednosnih papira nastavlja sazrijevati.

Prošli uspjesi

2020. je za većinu bila neravan put, uključujući OpenFinance. INX je podržao ovaj trend, međutim, jer je tvrtka doživjela razne uspjehe u posljednjih nekoliko mjeseci; čiji je primarni tokenizirani IPO tvrtke.


Ovaj događaj stvaranja kapitala, koji je u tijeku, do sada je bio uspješan. Nedavno smo pokrili važan pokazatelj u slučaju, jer je INX premašio svoj minimalni prag povišenja – u procesu otvaranja mogućnosti za investitore da počnu koristiti kriptovalute kao metodu financiranja.

Dio privlačnosti ovog događaja nije samo mogućnost korištenja kriptografije kao sredstva kupnje, već i strukturiranje samog INX tokena. Poznati kao INX sigurnosni žeton F-1, ove digitalne vrijednosnice koriste pametne ugovore kao ugrađeno sredstvo za osiguravanje usklađenosti propisa s KYC / AML zakonima i vlasništva.

Dolazni natjecatelj?

INX i OpenFinance nisu jedini koji su prepoznali potrebu za sekundarnim tržištima u sektoru digitalnih vrijednosnih papira. Pionir u industriji, Securitize, nedavno je objavio vijest kada je kupio vlastitog brokera / distributera – DTM i Velocity Platform.

Bilo da se gleda na INX ili Securitize posao, svaki će imati koristi od ubrzanog procesa prema razvoju sekundarnog tržišta. S takvim platformama za koje je potrebno licenciranje za koje je potrebno dugo razdoblje, stjecanje već licencirane tvrtke može uštedjeti mjesece čekanja.

INX

Osnovan 2017. godine, INX ima sjedište na Gibraltaru. Iznad svega, tim u INX-u radi na razvoju sveobuhvatne platforme za trgovanje koja podržava ne samo kriptovalute, već i sigurnosne tokene i derivate..

Poslovanje tvrtke nadgledaju sljedeće osobe.

Stidljiva Datika – suosnivačica & predsjednik

Alan Silbert – izvršni direktor

OpenFinance

Osnovana 2017. godine, OpenFinance Network ima sjedište u Chicagu u državi Illinois. Prije svega, OFN djeluje kao registrirana platforma za trgovanje, i tokeniziranim i netokeniziranim vrijednosnim papirima.

direktor tvrtke, Jim Stonebridge, trenutno nadgleda poslovanje tvrtke.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map