Raspodjela bitcoina raste među rizničkim rezervama

Pronalaženje identiteta

Od svog osnutka, na Bitcoin mnogi gledaju kao na valutu budućnosti – digitalno sredstvo, sposobno za rad na globalnoj razini, istovremeno pružajući mogućnost učinkovite pohrane i prijenosa vrijednosti.

Iako je konačni cilj Bitcoina možda uspostaviti se kao prava, praktična valuta, to jednostavno još uvijek nije tu. Postoje razne tvrtke koje rade na tom cilju, međutim, razvijaju rješenja poput Lightning Network-a. Ta su rješenja pokušaji povećanja skalabilnosti i privatnosti uz istovremeno smanjenje operativnih troškova. Iako Lightning Network počinje doživljavati smisleno usvajanje, proći će još neko vrijeme dok protokol drugog sloja ne postane uobičajen.

Zasad će se činiti kao da novi val institucionalnih investitora koji ulaze na tržište to čine iz jednog od glavnih razloga – da bi se zaštitili. Kao rezultat, vidimo sve veću količinu ‘rizničkih rezervi’ koje imaju koristi od sve veće razine raspodjele bitcoina.

Riznice

Ovaj identitet kovan kao investicija žive ograde, ne pokazuje znakove opadanja dok idemo u Novu godinu. Sljedeće su tvrtke nekoliko onih iz posljednjih mjeseci koje su istakle i ojačale ovaj trend, jer su svaka uložile značajne iznose u Bitcoin.

MicroStrategy

Možda je najveći poznati nedavni investitor u Bitcoin tvrtka za poslovnu inteligenciju, MicroStrategy. U porastu potrošnje koji je započeo u listopadu, ova tvrtka sa sjedištem u SAD-u postala je glasna podrška digitalnoj imovini.

Izvršni direktor MicroStrategyja Michael Saylor vjeruje da je „Bitcoin banka u cyber prostoru koju vodi neiskvareni softver, a nudi globalnu, pristupačnu i jednostavnu, & osigurati štedni račun milijardama ljudi koji nemaju mogućnost ili želju voditi vlastiti hedge fond. “

Bitcoin ulaganje – 70.470 BTC u vrijednosti od 1.858.202.289 USD

SkyBridge

Uz značajna ulaganja i nadolazeći Bitcoin fond, SkyBridge je odnedavno napravio jedan od većih prskanja u sektoru.

Suosnivač SkyBridgea, Anthony Scaramucci, nedavno je izjavio za CNBC, “Morate prihvatiti je li bitcoin skladište vrijednosti ili ne … Još uvijek postoje skeptici i zato mislim da smo u prvom izmjeni. Ali nakon istraživanja koje smo proveli … i s obzirom na novčanu ponudu i trenutno globalnu koordinaciju središnjeg bankarstva, ovo će biti vrlo jaka klasa imovine tijekom sljedećeg desetljeća. “

Bitcoin ulaganje – 182 000 000 USD


Kvadrat

Kao jedan od najglasnijih zagovornika Bitcoina, nije iznenadilo kada je tvrtka Jack Dorsey, Square, najavila kupnju digitalne imovine vrijedne 50 milijuna USD krajem 2020. To je očito bio mudar potez jer je ova investicija u međuvremenu naglo porasla u vrijednosti, gotovo utrostručena u to vrijeme od.

Trgovačka glavna financijska direktorica, Amrita Ahuja, Države, “Vjerujemo da bitcoin može biti sveprisutnija valuta u budućnosti … Kako raste u usvajanju, namjeravamo učiti i disciplinirano sudjelovati. Za tvrtku koja gradi proizvode temeljene na inkluzivnijoj budućnosti, ovo je ulaganje korak na tom putu. “

Bitcoin ulaganje – 4.709 BTC u vrijednosti od 124.170.208 USD

Coinsilium

Unatoč dugogodišnjem interesu za kriptovalute u cjelini, Coinsilium je prepoznao vrijednost određenih vrhunskih sredstava poput Bitcoina i Ethereuma. Kao takva, tvrtka je nedavno poduzela korake da poveća svoju izloženost ovoj glavnoj imovini kroz svoje rizničke rezerve.

Bitcoin ulaganje – 1.090.000 USD +

Ruffer

Ova investicijska tvrtka sa sjedištem u Velikoj Britaniji upravlja imovinom vrijednom preko 27 milijardi dolara. Nedavno je tvrtka napravila valove kada je odlučila kupiti značajnu količinu Bitcoina za koji se vjeruje da iznosi otprilike 2,5% njezinih rizničkih rezervi.

“Bitcoin diverzificira (puno veća) ulaganja tvrtke u zlato i obveznice povezane s inflacijom i djeluje kao zaštita od nekih monetarnih i tržišnih rizika koje vidimo”,

Bitcoin ulaganje – 45.000 BTC u vrijednosti od 1.186.591.500 USD

BIGG digitalna imovina

Kao brokerska kuća za kriptovalute, BIGG prakticira ono što propovijeda. Ne samo da svojim klijentima nudi usluge povezane s Bitcoinom, tvrtka je prepoznala vrijednost koja stoji iza Bitcoina i uložila je znatan dio svoje riznice u digitalnu imovinu.

Izvršni direktor BIGG-a, Mark Binns, izjavio je da je „BIGG (nekada BIG Blockchain Intelligence Group) počeo akumulirati Bitcoin još 2015. Bitcoin je značajno cijenjen kao klasa imovine tijekom 1, 2, 5 i 10 godina horizonta, a mi vjerujemo da je potencijal za utjecajna aprecijacija danas je jača nego ikad prije. Sudjelovanje i kupnja institucija, kao i uobičajeno usvajanje, nastavit će pokretati cijenu Bitcoina dok će ponuda ostati ograničena. Vjerujemo da se naša Bitcoin imovina s vremenom može ponašati kao samofinanciranje, jer nastavljamo širiti svoje osnovno kripto trgovanje i blockchain forenzičko softversko poslovanje. “

Bitcoin ulaganje – 189,5 BTC u vrijednosti od 4.996.868 USD

* brojke točne u vrijeme pisanja. USD vrijednost Bitcoina može brzo fluktuirati.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map