Stratis lansira novi blockchain i Token ‘STRAX’, povećavajući fokus na DeFi

Kako se slučajevi upotrebe blockchaina, poput digitalnih vrijednosnih papira, pozajmljujućih platformi i još više, podižu, tvrtke pronalaze potrebu za povećanom fleksibilnošću u svojim blockchainima.  Stratis, popularna tvrtka usmjerena na poduzeće “Blockchain as a Service (BaaS)” prepoznala je to i pravedno najavio STRAX.

STRAX

Odlazni Stratisov blockchain i pridruženi STRAT tokeni bit će zamijenjeni STRAX blockchain i STRAX tokenima.

Stratis primjećuje razne razloge koji su zahtijevali ovu nadogradnju / pivot – od kojih je primarno usvajanje poslovanja. Tvrtka nije zaobišla riječi kad je opisivala gdje bi se moglo usvojiti. Stratis navodi,

“Vjerujemo da naša platforma pruža fantastičnu platformu za razvoj i primjenu pametnih ugovora temeljenih na DeFi-u”

Kako bi STRAX ostvario svoj potencijal, Stratis je okupio tim koji je posebno zadužen za stvaranje biblioteke DeFi aplikacija.

Uključena u ovaj pivot prema DeFi-u, kontinuirana je podrška Stratisa za događaje generacije kapitala, poput digitalnih sigurnosnih ponuda – podrška koja je donesena nedavnim lansiranjem njegove STO platforme u srpnju 2020..

Ostale ključne nadogradnje koje nudi STRAX uključuju, ali nisu ograničene na,

 • Interoperabilnost Ethereuma
 • Hladno stajanje
 • Proročanstva
 • Seg-Wit
 • Preuređena blok-vremena i blok-nagrade

Da biste saznali više o ovom nadolazećem blockchainu i kako će on funkcionirati, proučite nedavni uvod u STRAX od samih Stratisa, OVDJE.  Tim nagovještava da će uskoro biti objavljen ažurirani plan.

Slučajevi upotrebe žetona

Različiti blockchains koriste matične tokene na različite načine. Neki se možda pitaju u koju će svrhu služiti novopredloženi STRAX tokeni na ovom nadolazećem blockchainu. Stratis je kao primjere naveo sljedeće primjere.

 • Za primanje tokena na bočnom lancu koji se može koristiti za izvršavanje pametnih ugovora
 • Kao zalog za rad masternoda putem Stratis platforme, što pretplatnicima može donijeti naknadu
 • Da biste kupili prilagodljive privatne bočne lance koji su povezani sa Stratisovim blockchainom
 • Njih pretplatnik može koristiti za pokretanje vlastite početne ponude kovanica sa ponudom sigurnosnih tokena
 • Pretplaćeni na ICO-ove i STO-ove kojima upravljaju određene treće strane pomoću platforme Stratis
 • Plaćajte raznu robu i usluge koristeći mali broj trećih strana za obradu plaćanja
 • Iz pruženih podataka, čini se da će STRAX tokeni povući svoju težinu, služeći različitim svrhama na nadolazećem blockchainu.

  Status – na čekanju

  Valja napomenuti da iako su vijesti o STRAX-u intrigantne, lansiranje ovog blockchaina u trenutnom obliku nije dato. Da bi se lansiranje moglo dogoditi, zajednica Stratis mora glasati i dogovoriti se o određenim predloženim promjenama. Točnije, potrebno je glasanje o tome je li zajednica Stratis u redu s povećanjem ponude žetona. Povećanje za koje bi se stvorilo dodatnih 25.000.000 tokena, a koristilo bi se za razvoj platforme.


  Opće je očekivanje da će zajednica Stratis glasati za ovu promjenu.

  Lanci specijalnosti

  Stvaranje novog i fleksibilnijeg blockchaina, koji više odgovara porastu digitalnih vrijednosnih papira i DeFi-ja, nije ideja koja je ekskluzivna za Stratis. Iako najnovija najava tvrtke sadrži neke jedinstvene pristupe, slijede primjeri drugih tvrtki koje su također objavile blockchains ‘novog izgleda’.

  Polymesh tvrtke Polymath

  Kao tvrtka koja je sinonim za digitalne vrijednosne papire, Polymath je brzo primijetio da je blockchain, namijenjen za servisiranje ovog sektora, nužan. Kao rezultat toga, Polymath je razvio i u ranoj je fazi lansiranja, “Polymesh”.

  Prethodno smo više puta pogledali što će sve sadržavati ovaj blockchain, s pregledom ponude koja se nalazi OVDJE.

  Simbol o% 09NEM

  NEM je već godinama glavni oslonac u svijetu blockchaina. To je djelomično zbog sposobnosti tvrtke da se prilagodi i okreće oko prepreka i razvoja industrije. Slično kao Stratis i Polymath, tim koji stoji iza NEM-a primijetio je potrebu za blockchainom po mjeri, donoseći veću fleksibilnost i podršku za digitalne vrijednosne papire. Ovaj blockchain poznat je pod nazivom Symbol, a očekuje se da će ga lansirati u narednim mjesecima.

  Nedavno smo završili ekskluzivni intervju OVDJE, s NEM Group CIO, Daveom Hogsonom, gdje se razgovaralo i o putanji simbola i o NEM-u.

  Odgovor tržišta

  Ako je jedna stvar jasna tijekom posljednjih nekoliko mjeseci, to je da će sve što je povezano s DeFi-om privući ogromnu pozornost. To je najčešće dovodilo do brzih skokova cijena – bilo opravdano ili ne.

  Ovaj često viđeni skok cijena nije zaobišao Stratis, jer je tvrtka vidjela kako su njegovi postojeći STRAT tokeni skočili s približno 0,36 USD na 0,56 USD u 48 sati prije vremena pisanja ovog članka.

  Prije otprilike mjesec dana, kada je NEM objavio datume za prijavu za primanje Symbol tokena, tvrtka je zabilježila sličan skok cijena tokena onom koji trenutno doživljava Stratis. U to su vrijeme XEM tokeni skočili s otprilike 0,09 USD na 0,16 USD u rasponu od 72 sata.

  Stratis

  Osnovan 2016. godine, sjedište Stratisa je u Ujedinjenom Kraljevstvu. Iznad svega, Stratis nastoji razviti rješenja temeljena na blockchain-u za poduzeća, s ciljem da tehnologija postane ‘jednostavna’.

  Izvršni direktor Chris Trew trenutačno nadgleda poslovanje tvrtke.

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map