Ažuriranje tZERO: Uspjesi i pripreme za prikupljanje kapitala

Kako sektor digitalnih vrijednosnih papira nastavlja sazrijevati, nekoliko je tvrtki vodećih – jedna od njih je tZERO.

U nedavno objavljenom rekapitulacija tvrtke i status njezinih različitih pothvata, bačeno je novo svjetlo na to kako mogu izgledati sljedeći potezi tZERO-a.

Više financiranja?

Krećući se naprijed, tZERO želi stvoriti dodatni vanjski kapital u bliskoj budućnosti i već se počeo pripremati za takav događaj.

tZERO je imao burnu povijest oko povećanja kapitala. Iako je u prošlom STO-u uspio prikupiti 134 milijuna dolara, nisu svi pokušaji postignuti s uspjehom.

2018. tZERO je napravio valove kada je službeno najavio očekivano ulaganje GSR Capital-a u tvrtku u iznosu od 400 milijuna USD. U dugotrajnom procesu tijekom godine, stvarno ulaganje (5 milijuna USD) predstavljalo je djelić onoga što se u početku očekivalo.

Unatoč prikupljanju manje kapitala nego što je prvotno planirano, tZERO je uspio krenuti naprijed i uspostaviti se kao lider u digitalnim vrijednosnim papirima. Nesumnjivo učeći iz raznih naleta u stvaranje kapitala, tZERO poduzima aktivne korake u ponovnom lovu na kapital.

Rezanje troškova

U svom procesu pripreme za buduće krugove financiranja, tZERO je poduzeo razne preventivne korake kako bi postao idealan kandidat za ulaganje.

Ti se koraci prvenstveno vrte oko smanjenja troškova. U svom nedavnom sažetku, zabilježeno je da sljedeća područja pridonose izgaranju gotovine, što je 45% manje nego godinu prije.

 • Smanjivanje broja osoblja
 • Smanjenje plaće
 • Pravni troškovi
 • Većinski završetak razvoja platforme

Komentar

U sažetku prošlogodišnjeg postignuća tZERO-a, izvršnog direktora, Sauma Noursalehija, podijeljeni svoje osjećaje na trenutnoj osnovi tvrtke.

“Sve u svemu, do sada je bila produktivna godina. Ohrabruje me naš nedavni napredak i vjerujem da se približavamo prekretnici u poslu. Budući da je većina razvojne faze iza nas i regulatorna odobrenja koja će uskoro biti iza nas, usredotočeni smo na komercijalizaciju poslovanja. Pred nama je još puno posla, međutim, sigurniji sam nego ikad prije da ćemo uspjeti i radujem se što ćete biti u toku s našim putovanjem. “

Putokaz


Veseleći se, tZERO je uspostavio jasan putokaz koji detaljno opisuje njihove sljedeće korake. Slijedi izvadak iz njihovog ažuriranja napretka koji pokazuje što ti koraci podrazumijevaju.

Imovina
 1. Zamijenite žeton St. Regis.
 2. Integrirajte platforme trećih strana za izdavanje / prijenos podataka
 3. Trgujte novim izdavačima (postojeća imovina, nove ponude) na ATS-u.
 Likvidnost
 1. Pokrenite tZERO Markets na našoj web stranici (čeka regulatorno odobrenje)
 2. Razviti rješenje za višestruko čišćenje.
 3. Integrirajte više brokera.
 4. Ponuda unosa narudžbe 24/7.
Iskustvo
 1. Pojednostavite ugradnju tZERO tržišta (čeka regulatorno odobrenje)
 2. Pružite korisničko iskustvo za trgovanje svim digitalnim sredstvima.

Iako se može činiti ambicioznim, tZERO vjeruje da se svaki od ovih koraka može prekrižiti prije nego što se 2020. godina privede kraju.

Najbliži korak koji se očekuje da će biti prekrižen s ovog popisa bit će trgovanje tokenom St. Regis Aspen. Prije samo nekoliko dana izvijestili smo o novopotpisanom sporazumu, koji će vidjeti da se ovim tokenom trguje na tZERO ATS-u, ove jeseni.

Trgovanje tokenom St. Regis Aspen možda je tek početak. Iako će tZERO nastaviti surađivati ​​s tvrtkama koje žele izdavati digitalne vrijednosne papire, primijetio je povećan fokus na uvrštavanju prethodno postojeće tokenizirane imovine.

“… preusmjerili smo fokus na dvije kategorije. Prvi su postojeći digitalni vrijednosni papiri. Do danas je tokenizirano više od 200 tvrtki i / ili imovine. Mnoga od tih sredstava ne ispunjavaju kriterije za našu platformu, ni veličinom, kvalitetom ili oboje. Međutim, postoje neki koji bi tZERO ATS mogli biti zainteresirani za trgovinu, a tim za razvoj poslovanja imao je pozitivan angažman s tim izdavačima. “

tZERO

Osnovan 2014. godine, tZERO je podružnica tvrtke Medici Ventures. Iz svog sjedišta u New Yorku, New York, tZERO radi na razvoju paketa usluga prilagođenih tržištima kapitala.

Izvršni direktor, Saum Noursalehi, trenutno nadgleda poslovanje tvrtke.

Da biste saznali više o Saumu Noursalehiju i ambicijama tZERO-a, proučite naš prošli intervju koji detaljno opisuje svaki.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map