BitBond i Klickown za tokenizaciju njemačkih nekretnina

Digitalizirane nekretnine

Par njemačkih tvrtki, izravno uključenih u digitalne vrijednosne papire, nedavno je to učinilo najavio nadolazeća prilika za ulaganje.

Bitbond i Klickown obavijestili su svijet da će već u siječnju 2020. olakšati tokenizaciju nekretnina. Par je naznačio da će u budućnosti biti raznih suradnji, s tim što će to jednostavno biti “skakaonica”.

Finiji bodovi

Na događaju će se održati prodaja i distribucija dužničkih instrumenata u obliku digitalnih obveznica, podržanih njemačkim nekretninama.

Sljedeće točke daju nekoliko finih detalja koji se odnose na priliku.

  • Izdanje na bloku Stellar
  • Regulirano kroz BaFin
  • 10 € minimalno ulaganje
  • 4-7% godišnjeg povrata
  • 3-10 godina s isplatom glavnice po dospijeću
  • Pronađena stambena nekretnina u Lünenburgu

Zvjezdani izbor

Zanimljiva napomena iz njihove najave je odluka o korištenju blockchaina Stellar. Posljednjih mjeseci sektor digitalnih vrijednosnih papira pokazao je sklonost korištenju Stellara za svoje poslovanje. Sljedeći su članci samo dva primjera toga, koji pokazuju usvajanje unutar i izvan granica Njemačke.

Tokeniziranje londonskih penthousea i grčkih otočnih vila

Stellar je odabrao Wevest za platformu koja nudi sigurnosne žetone

Komentar

Nakon najave svog nadolazećeg projekta, predstavnici svakog od njih, Bitbonda i Klickowna, uzeli su vremena za komentar.

Izjavio je Radoslav Albrecht, izvršni direktor Bitbonda,

„Značajno smo poboljšali Bitbond slijedeći naš uspješni STO i odobrenje prospekta za vrijednosne papire za prvu tokeniziranu obveznicu BaFina … Vidimo ogromnu potražnju davatelja financijskih usluga i izdavatelja za digitalizacijom postupka izdavanja obveznica. Svojom tehnologijom omogućujemo tokenizirani dokaz o vlasništvu nad vrijednosnim papirima, istodobno smanjujući broj potrebnih posrednika … Jako nam je drago što radimo s tako iskusnim timom stručnjaka za nekretnine i financije. “

Wladimir Huber, Izvršni direktor Klickovna, izjavio je,

„Na primjer, možemo bez klasičnih komponenata pitanja nekretnina, poput globalnih certifikata ili skupih bankovnih depozita. Umjesto toga, oslanjamo se na transparentnost i fleksibilnost. Zahvaljujući ovim ogromnim uštedama, našim investitorima možemo ponuditi veći povrat. KlickOwn investitori ulažu potpuno digitalno i jednostavno s nama. Nakon odabira imovine iz snova ne ovise o uspjehu upravitelja fonda, kao što je slučaj sa fondovima za nekretnine, na primjer korist poput vlasnika nekretnina. Cjelokupno upravljanje imovinom, tj. Upravljanje imovinom i upravljanje imovinom, preuzima KlickOwn. “

Razgovarajući s Radoslavom

Imali smo sreću da je nedavno ekskluzivni članak napisao i objavio na našoj web stranici izvršni direktor Bitbonda, Radoslav Albrecht.

U ovom je članku razgovarao o putu koji je Bitbond prešao na putu do završetka prvog reguliranog STO-a unutar države. Postižući to, oni su u osnovi stvorili nacrt za industrijske prednosti i nedostatke – i rado ga dijele.

Kako dobiti STO koji su odobrili njemački regulatori

Njemačko sudjelovanje

Nedavno su studiju dovršili sudionici industrije, Blockstate i Blockchain Center u Frankfurtskoj školi. Fokus koji je bio utvrditi stanje digitalnih vrijednosnih papira na temelju zemljopisa.

Zaključak je bio da Europa prednjači s najvišim razinama sudjelovanja i usvajanja u industriji. Gledajući one unutar Europe, jedna je zemlja bila sama pred sobom – Njemačka; ista nacija koju i BitBond i KlickOwn zovu kući.

EU preuzima SAD u sektoru sigurnosnih žetona

BitBond

Bitbond pokrenut 2013. godine, održava poslovanje u Njemačkoj. Naporan rad tima iza tvrtke omogućio je Bitbondu da uspješno završi prvi regulirani STO u Njemačkoj.

Izvršni direktor, Radoslav Albrecht, trenutno nadgleda poslovanje tvrtke.

KlickOwn

Osnovana 2019. godine, KlickOwn je mlada tvrtka sa sjedištem u Hamburgu u Njemačkoj. Operacije se usredotočuju na svoj cilj razviti decentralizirano tržište nekretnina, integracijom imovine iz stvarnog svijeta i blockchain tehnologija.

Izvršni direktor, Wladimir Huber, trenutno nadgleda poslovanje tvrtke.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner