Blockport planovi za proširenje – najavljuje ponudu sigurnosnih tokena

Najavljuje STO

Upravo danas, blockchain kripto razmjena, Blockport, objavila je namjeru da ugosti nadolazeću ponudu sigurnosnih tokena.

Očekuje se da će se ova ponuda održati početkom ožujka i održati na platformi Tokeny. Cilj momčadi je prikupiti najmanje 30 milijuna EUR. Ovaj će se pothvat odvijati u više faza, pri čemu se očekuje da će prva faza donijeti prvih 5 dolara od željenih 30 milijuna eura.

Planovi za sredstva uključuju kontinuirani rast tvrtke. Točnije, tim iz Blockporta želi se proširiti na Sjedinjene Države i šire. Osim toga, tvrtka naznačuje da se namjerava prijaviti za odgovarajuće licenciranje kako bi se omogućile fiat-kripto usluge.

Blockport

Blockport ima sjedište u Amsterdamu. Tvrtku je 2017. godine osnovao trio pojedinaca koji razmišljaju unaprijed.

Sebastiaan Lichter – osnivač & Šef proizvoda

Kai Bennink – osnivač & Šef strategije

Zowie Langdon – osnivačica & Šef tehnologije

Danas Blockport nastoji pružiti najopsežniju platformu za kripto trgovanje za početnike i profesionalce. Njihov jedinstveni pristup uključuje značajke poput kopiranja i još mnogo toga.

Treba napomenuti da je Blockport ranije bio domaćin i uspješnog ICO-a. Te tokene, poznate kao Blockport Token (BPT), ne treba miješati s nadolazećom prodajom digitalnih vrijednosnih papira. Iako je BPT ključan za svakodnevnu zajednicu koja koristi platformu, oni ne predstavljaju kapital unutar Blockporta. Digitalni vrijednosni papiri koji će se objaviti, poznatiji kao Blockport vrijednosni papiri (BPS), prodavat će se u skladu s Uredbom D i predstavljat će vlasničke udjele u tvrtki.

Komentar

Sebastiaan Lichter je uzeo vremena da razgovara s nama ovdje na Securities.io u vezi s predstojećim STO. Slijedi ono što je imao reći.

Zašto je Tokeny odabran za domaćina predstojećeg STO-a?


„Surađujemo s Tokenyjem jer su oni jedna od vodećih platforma za izdavanje u industriji i jedna od rijetkih koja je pomogla više tvrtki da uspješno izdaju sigurnosne tokene. Osim tehničke strane, Tokeny je snažan pravni partner i pruža nam pravo znanje da ponudimo naš STO u više jurisdikcija. ” Sebastiaan Lichter dodao je, „Pored toga, Tokeny vidimo kao pouzdanog partnera koji je član ABBL-a (Udruženje bankara Luksemburg), Europskog opservatorijskog foruma Blockchain, EEA (Enterprise Ethereum Alliance) i Bitcoin Foundation. Njihova je platforma olakšala preko 18 prodaje tokena na pet kontinenata, a koristilo ju je više od 50000 investitora. “

Zašto je Blockport odabrao prikupljanje sredstava putem STO-a, a ne uobičajenim sredstvima?

„U skladu s rastućim trendom prema digitalnim tržištima, tokenizirat ćemo dio dionica naše tvrtke – pružajući javnosti priliku da putem STO-a postanu dioničari tvrtke Blockport. Tokenizacija omogućuje lakši pristup, ali iznad svega, olakšava investitorima kupnju, prodaju ili trgovinu u kasnijoj fazi. Nadalje, sigurnosni tokeni pružaju likvidnost investitorima, izdavateljima pristup značajkama usklađenosti i okvir za nadzor regulatorima. ” Lichter je završio izjavom, „Blockport je uvijek bio platforma usmjerena na gužvu i zajednicu, a mi sada primjenjujemo najnovije tehnologije za izdavanje dionica na način koji smanjuje prepreke ulasku. Ova strategija tokenizacije omogućuje nam da distribuiramo vlasništvo nad Blockportom među dionicima u našem ekosustavu koji dijele našu viziju – pomažući nam i da bolje odgovaramo potražnji koju smo dobili za modelom udjela u dobiti u ekosustavu Blockport. “

Tokeny

Tokeny ima sjedište u Luksemburgu. Tvrtka je osnovana 2017. godine i identificira se unutar FinTech sektora. Prije svega, Tokeny radi na razvoju i ponudi sveobuhvatne platforme za olakšavanje tvrtki u procesu tokenizacije.

U ostalim vijestima

Tokeny je postao popularna tvrtka u našim vijestima. Posljednjih smo mjeseci mnogo puta detaljno opisivali njihov razvoj. Budući da je Blockport domaćin nadolazećeg STO-a, nema sumnje da će i oni biti ponovljeni posjetitelji u našim naslovima. Evo pogleda nekoliko članaka koje smo napisali o razvoju događaja koji se odnose na Tokeny:

Tokeny objavio TREX – javni okvir za sigurnosne tokene

Issuance i Tokeny surađuju s pažnjom na međusobnoj povezanosti

Tokeny partneri s Blocktradeom

*AŽURIRAJ*

Od objavljivanja ovog članka, dogodilo se više događaja u vezi sa pokretanjem STO-a.

Od 11. travnja 2019. otvorena je lista dopuštenih za Blockport Securities (BPS).

Izdavanje tokena održat će se 15. travnja 2019.

Ove digitalne vrijednosnice predstavljaju depozitarne potvrde / potvrde, pružajući nositeljima prava na proporcionalan udio budućih dividendi.

Za tokene izdane u Sjedinjenim Državama, to će se dogoditi prema Propisu D, pravilu 506 (c) Zakona o vrijednosnim papirima iz 1933..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map