Blockstation za hostiranje ODS-a u pokušaju Lure Kawhi Leonarda

Kawhi Leonard – “KaWhi pričekaj”?

Blockstation je nedavno najavio Kawhi Coin (misli se na Kawhi Leonarda). Ovo je sigurnosni token koji će se distribuirati investitorima u pokretu #KaWhiWait – STO-u koji će i sami ugostiti Blockstation.

Svrha ovog STO ima dva jednostavna cilja.

  1. Privucite Kawhi Leonarda da ovog ljeta ponovo potpiše Toronto Raptorse
  2. Pružite investitorima i ljubiteljima košarke priliku za financijski povrat.

Osim ovih ciljeva, MLSE će imati koristi od zadržavanja transcendentnog talenta, a obožavatelji će profitirati kroz kontinuiranu dominaciju svog omiljenog tima.

Finiji detalji

Događaj je strukturiran tako da privlači Kawhija Leonarda na temelju jednostavne ideje – novac danas vrijedi više nego sutra.

Iako će Kawhi dobiti ugovor na maksimalnoj razini tamo gdje ode, ta će mu se sredstva isplaćivati ​​tijekom mnogih godina. Ovaj STO vidjet će da mu se velika većina vrijednosti ugovora isplaćuje odmah, nakon ponovnog potpisivanja s Raptorsima.

Kad se vremenom isplati, ovo su godine da je taj novac mogao ‘raditi za Kawhi’. Pet godina vrijedan rast otprilike 150 milijuna dolara kroz ulaganja nije za podsmijeh. Rast koji se ne bi mogao vidjeti izvan ponude Blockstationa.

Iako brojevi nisu zaključani, Blockstation je pružio primjer očekivanog ROI-a koji će investitori vidjeti. Jednostavno rečeno, dio novca iz Kawhijevog ugovora bit će usmjeren prema investitorima, dajući im, otprilike, 4% godišnjeg ROI-a. U ovoj situaciji, dok će Kawhi ukupno dobiti nešto manje novca, moći će to više nego nadoknaditi stječući godine rasta vlastitim ulaganjima.

Kawhi Leonard – Zašto gužva?

Unatoč tome što mnogi igrači zahtijevaju ugovore na najvišoj razini unutar NBA-a, vrlo je malo onih koji imaju talent za istinsko jamčenje. Igrači često primaju te ugovore zbog nedostatka drugih mogućnosti i percipiranog potencijala. Kawhi Leonard nije niti jedan od ovih. Kawhi je prva opcija koja je dokazala svoju zaslugu. On je igrač kojemu dajete prioritet i ‘druga opcija’ koju timovi žele da imaju.

Nedavno je glavni trener LA Clippersa, Doc Rivers, komentirao Kawhija, rekavši, “On je najsličniji [Michaelu] Jordanu kojeg smo vidjeli … Kao, ima puno izvrsnih igrača. LeBron [James] je fenomenalan. KD [Kevin Durant] je fenomenalan. Ali ne da je Jordan ili nešto slično, već je najsličniji njemu. Velike ruke. Post igra. Može završiti. Veliki skakač. Sjajan branič. Između igre. Ako ga prebijete do kraja, naletjet ćete na vas. Zatim mu dodate pucanje u 3 točke. “

Pogledajte a najnoviji članak od strane “ushićenja grabljivica”, kako bi saznao više o njegovim dominantnim izvedbama.

Mi Sjever

Toronto Raptors kanadska je košarkaška momčad koja održava nacionalnu bazu navijača. Iako je momčad usred svog prvog putovanja u NBA finale, ova je momčad jedna od najuspješnijih u ligi već više od 6 godina.

Između odsutnosti još jednog kanadskog tima, posvećene baze obožavatelja, i uspjeha iz godine u godinu, moglo bi se pretpostaviti da su Raptorsi stekli poštovanje medija. To, međutim, nije slučaj, jer mnogi američki mediji i dalje otpisuju Raptorse i odbijaju vjerovati da su odredište koje igrači žele nazvati domom. #KaWhiWait krenuo je promijeniti tu percepciju i privući poseban talent da ostane na duge staze.

Komentar

U pokušaju da skrene pozornost na uzrok, Jai Waterman, glavni tehnički direktor Blockstationa, objavio je kratki video koji opisuje ovaj jedinstveni događaj.

#KaWhiWait – Pomozite da Kawhi ostane u 6ixu#KaWhiWait - Pomozite da Kawhi ostane u 6ixu

Pogledajte ovaj video na YouTubeu

Blockstation

Uz cijeli ovaj događaj strukturiran oko zadržavanja, vjerojatno najboljeg svjetskog košarkaša u Torontu, ne treba čuditi da ovo mjesto Blockstation zove kući. Tvrtka je glavni grad Ontarija nazivala domom od pokretanja 2015. godine.

Blockstation koristi suvremene usluge i rješenja koja tradicionalnim razmjenama omogućuju trgovanje digitalnom imovinom na način usklađen s propisima.

Poslovanje tvrtke nadgleda predsjednik Marko M. Hafez.

Pozitivno svjetlo

Bez obzira je li #KaWhiWait uspješan ili ne (ili ozbiljan po tom pitanju), ipak bi ga trebalo pohvaliti iz dva razloga.

  1. Upoznavanje sigurnosnih žetona s bijesnom bazom obožavatelja koja se proteže na cijelu naciju.
  2. Podizanje svijesti o kulturi iza Raptorsa i dominaciji koju su oni i Kawhi pokazivali posljednjih nekoliko godina.

#KaWhiWait

#GoRaptors

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner