CoinMint – učinkovito, zeleno rudarstvo

Tko je CoinMint?

Osnovana početkom 2015. godine, CoinMint je tvrtka koja želi unijeti jednostavnost u industriju rudarstva kriptovaluta.

Smješteno je na preko 1300 hektara zemlje, a objekt koristi posebnu hidroelektranu 3 km od lokacije. To znači da se objekt prvenstveno napaja potpuno obnovljivom energijom.

Jedno su od najvećih svjetskih rudarskih postrojenja, kao i jedno od najučinkovitijih. Korištenjem različitih izvora energije i najnovijeg dostupnog hardvera, CoinMint pomiče granice rudarske učinkovitosti.

U čemu je problem?

Rudarstvo kriptovaluta težak je i složen proces. Iako bi stvarni čin rudarstva mogao biti jednostavan, izračuni koji uključuju troškove nisu. Zainteresirani moraju uzeti u obzir opremu, životni vijek hardvera, troškove električne energije, mjere hlađenja itd. S masovnim porastom brzina raspršivanja bitcoina tijekom 2018. godine, jednostavno više nije moguće biti produktivan rudar u malim razmjerima.

Kako će to CoinMint riješiti?

CoinMint nastoji riješiti problem pružanjem frakcionaliziranog vlasništva nad hashrateom koje pruža njihovo najsuvremenije rudarsko postrojenje smješteno u sjevernom New Yorku. Ovo postrojenje koristi hidroelektrične i vjetroelektrane. Pritom su u mogućnosti učinkovito pokretati ASIC uređaje za kopanje Bitcoina. Partnerstvom uspostavljenim sa Samsungom za osiguravanje hardvera, tvrtka je eliminirala mnoge probleme s izvorima koji trenutno muče konkurente.

Kroz svoje rudarsko postrojenje investitori zainteresirani za rudarstvo mogu sudjelovati, izbjegavajući sljedeće prepreke povezane s postupkom

  •          Nabava i održavanje hardvera
  •          Izvršite troškove
  •          Potreba za snagom & dostava
  •          Položaj objekta
  •          Potrebne mjere hlađenja

Ovo je samo nekoliko primjera problema koje CoinMint uklanja s ramena potencijalnih rudara i postavlja ih samostalno.

CoinMint prepoznaje tržišni interes za rudarstvo. Također prepoznaju promjenu tržišnog osjećaja prema sigurnosnim tokenima i blagodati koje nude. U ovom slučaju CoinMint smatra da su savršeno rješenje za investitore da sudjeluju u njihovom radu.

Nudeći vlastiti sigurnosni token, investitori mogu posjedovati frakcionalizirani udio nusproizvoda objekata – stopu raspršivanja. Prihodi od rudarskog procesa bit će podijeljeni kao takvi.

  •          75% dijeli se proporcionalno među nositeljima žetona
  •          CoinMint zadržava 25% za održavanje operacija i kao naknadu za izvedbu

Da bi ulaganje bilo intrigantnije, ulagači će imati koristi od DNEVNIH isplata dividendi. Ova jedinstvena struktura dividendi izdvaja ih od tradicionalnih ulaganja koja obično vide da investitori dobivaju dividende ne kraće od tromjesečnih.

Tim?

Oni koji stoje iza projekta CoinMint prepoznali su potrebu da se izdvoje od čopora. U Sjevernoj Americi postoje različita rudarska odijela, no niti jedno ne nudi ulaganja strukturirana poput mogućnosti koju nudi CoinMint. Evo nekoliko umova u CoinMintu koji stoje iza te ideje.

Ashton Soniat – predsjednik

Prieur Leary – tehnički direktor

Steve Wang – potpredsjednik financija

Kyle Carlton – glavni savjetnik

Kathleen Schneider – kontrolor

Što je sljedeće?

Rudarstvo kriptovaluta nije industrija u kojoj možete postaviti temelje, a zatim se opustiti i opustiti. Da biste bili profitabilni, potrebna je stalna nadogradnja korištenog hardvera. To znači da se dovoljan prihod tvrtke mora dosljedno reciklirati u nadogradnje i održavanje hardvera. To je jedini način da ostanemo ispred konkurencije i ostanemo dobra investicija za one koji su tvrtki osigurali sredstva.

Uz stalne nadogradnje koje zahtijeva priroda industrije, očekujte da ćete u bliskoj budućnosti na sekundarnim tržištima vidjeti i tokene CoinMint. S obzirom da se razvijaju mnoge platforme za olakšavanje trgovanja vrijednosnim papirima na sekundarnom tržištu, oni koji su uloženi u CoinMint imat će koristi od razine likvidnosti koja nikada prije nije viđena.

Inicijalnu distribuciju njihovog ERC-20 tokena poznatog kao CBM olakšava platforma vrijednosnih papira Securitize.

Da biste saznali detalje o projektu, pogledajte našu stranicu s popisom tokena CoinMint.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner