Crveni labud partner s Polymathom na tokenizaciji od 2,2 milijarde dolara

Tvrtka za komercijalne nekretnine sa sjedištem u New Yorku, Red Swan, upravo je podigla ulog u utrci za integraciju tokenizacije na tržište. Ovaj tjedan tvrtka je najavila novo partnerstvo s popularnom tokenizacijskom platformom Polymath. Partnerstvo je tvrtki omogućilo tokeniranje 2,2 milijarde dolara imovine širom SAD-a. Vijest pokazuje daljnje sazrijevanje sektora tokenizacije nekretnina, kao i jedan od najvećih i najambicioznijih projekata tokenizacije do danas.

Raspravljajući o manevru, Graeme Moore, šef tokenizacije u Polymathu uzeo je trenutak da govori o nekim od prethodnih napora tokenizacije koje su učinili konkurenti. Objasnio je da tim projektima nedostaje istinskog iskustva u sektoru nekretnina. Slijedom toga, ove tehnološke tvrtke nikada nisu mogle stvoriti stvarno rješenje za pružanje usluga privatnom sektoru nekretnina na način koji je pogodan za rast.

Tržišno iskustvo se računa

Točnije, Moore je naveo pokušaje Harbora u kojima je tvrtka bila prisiljena napustiti strategiju nakon što su problemi s papirom počeli mučiti projekt. Također, ukazao je na još dva velika neuspjeha u tokenizaciji u posljednje dvije godine, Tečnost i Propellr projekti. Oba ova ambiciozna projekta nastojala su milijunske tokenizirati fondove za nekretnine. Nažalost, obojica su mirno umirovljeni nakon što su komplikacije učinile koncepte neizvodljivima.

Prema dokumentima tvrtke, Red Swan će akreditiranim investitorima staviti na raspolaganje dionice vrijedne 780 milijuna dolara putem pretprodaje. Kada završi, tvrtka će nastaviti s dodatnih 4 milijarde dolara nekretnina koje trenutno sjede u njezinom cjevovodu za tokenizaciju. Važno je da 2,2 milijarde dolara predstavljaju dionice 16 različitih komercijalnih nekretnina klase A. Ova se svojstva nalaze u cijelom SAD-u. Konkretno, Austin i Houston, Texas, Brooklyn, NY, Oakland, Kalifornija i Ontario, Kanada.

Crveni labud – uspijej tamo gdje drugi nisu uspjeli

Crveni labud vjeruje da ima ono što je potrebno da se provuče tamo gdje je natjecanje propalo. Kao prvo, rukovoditelji su istaknuli da je tvrtka tvrtka za komercijalne nekretnine, a ne druga tehnološka grupa. Drugo, tvrtka se može pozicionirati tako da osigura da se njezin koncept pravodobno plasira na tržište.

Red Swan Ventures putem početne stranice

Red Swan Ventures putem početne stranice

Što je najvažnije, Crveni labud namjerava držati sredstva ulagača pod depozitom do datuma distribucije sredinom travnja. Do tada se tvrtka nada da će dobiti odobrenje američke Komisije za vrijednosne papire i burze kao registrirani investicijski savjetnik. Ovo licenciranje omogućilo bi tvrtki upravljanje imovinom za akreditirane investitore koji se kreću naprijed.

Polymath – lider u industriji

Sa svoje strane, Polymath je pružio sve tehničke aspekte tokenizacije. Ti su koraci uključivali tokeniziranje svojstava, programiranje pametnih ugovora i održavanje integriteta platforme. Polymath je prepoznat kao lider u sektoru tokenizacije. Slijedom toga, Crveni labud napravio je snažnu uličicu kada je odlučio da se udruži s tvrtkom. Prema izvješćima, Polymath je tokenizirao nekretnine koristeći svoj izvorni ST-20 protokol. Ovi žetoni ST-20 sjedit će u digitalnom novčaniku koji čuva Prime Trust do datuma distribucije. Uz to, ta su sredstva osigurana do milijarde dolara.

RedSwan putem Twittera

RedSwan putem Twittera


Važno je da su rukovoditelji izjavili da tvrtka namjerava izdati tokene na ekskluzivnoj poslovnoj blockchain platformi u vrlo bliskoj budućnosti. Ova vijest naglašava rastuću zabrinutost oko upotrebe javnih blockchaina unutar STO tržišta. Nedavno je više platformi, uključujući Polymath, prebacilo svoje tokene s Ethereuma na vlasničke blokove, navodeći zabrinutost u rasponu od skalabilnosti pa sve do rudara u sankcioniranim zemljama koji odobravaju transakcije.

Nwokedi je također govorio o želji da se investitorima pomogne s razinama financiranja između 500.000 i 10 milijuna dolara. Izjavio je da se ti investitori trenutno moraju nositi s rizičnijim projektima niže klase. Vjeruje da pristup Crvenog labuda može ovim investitorima omogućiti pristup glavnim visokokvalitetnim nekretninama na način koji je prije bio nezamisliv.

Uloga crvenog labuda

Kao dio svoje uloge u projektu tokenizacije, Red Swan vodit će sve poslove povezane s imovinom. Te radnje uključuju procjenu nekretnina, procjenu tržišta i prodaju nekretnina kada za to dođe vrijeme. S obzirom na ogromnu količinu izravnog tržišnog iskustva koje tvrtka posjeduje, ti zadaci ne bi trebali biti preteški. Trenutno Red Swan na svojoj platformi ima preko 30 000 akreditiranih investitora. Prema dokumentima tvrtke, platforma uzima mali postotak izdanog kapitala. Ako samo mali postotak tih korisnika iskoristi nove ponude tvrtke, tvrtka bi trebala zaraditi pozamašnu zaradu.

Više likvidnosti u prostoru

Sljedeći važan aspekt koji treba uzeti u obzir u vezi s projektom tokenizacije Red Swan je činjenica da tvrtka otključava prethodno nedostižnu likvidnost na tržištu. Na primjer, Red Swan omogućava vlasnicima nekretnina da tokeniziraju 90% neto kapitala koji stoji u osnovi nekretnina. Za usporedbu, vaša lokalna banka omogućit će vam da iskoristite samo 50% kapitala nekretnine.

Tokenizacija na tržištu nekretnina – neizbježna

Tokenizacija globalnog sektora nekretnina pruža tržištu niz glavnih prednosti u odnosu na tradicionalnu tržišnu praksu koja je trenutno na snazi. Kao prvo, tokenizirana svojstva mogu se prodati globalnoj publici. Sigurnosne tokene puno je lakše kupiti i prenijeti u usporedbi s izravnim ulaganjima u nekretnine.

Uz to, tokenizacija smanjuje početnu razinu za investitore koji žele sudjelovati na tržištu. U nekim slučajevima investitori mogu sudjelovati u tokeniziranom STO-u za samo 100 dolara. Kao takva, tokenizacija donosi novi kapital izravno na tržište. Red Swan ide prema ovom konceptu korak dalje jer grupa posjeduje ogromnu mrežu poduzetnika u prometu nekretninama. Impresivan popis akreditiranih ulagača tvrtke zasigurno će povećati ove nove tržišne mogućnosti na sljedeću razinu.

Crveni labud – igra se promijenila

Red Swan je ovim manevrom unaprijedio globalno tržište nekretnina. Sljedeći potezi tvrtke diktirat će velik dio tempa tržišta tijekom sljedećih mjeseci. Možete očekivati ​​da će se mnoštvo drugih velikih tvrtki za promet nekretninama pridružiti akciji nakon što Red Swan počne otkrivati ​​svoju zaradu. Za sada je tržište nekretnina upravo dobilo veliku nadogradnju.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map